Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)
Raspunsuri - Pagina 9
Picky_toto spune:
Tot nu vrea sa pape....o sa ceara ea cand ii v-a fi foame...
Carla multumesc...stiu ca poate fi periculos cu elasticele de par, de aceea un o las singurica atunci cand le are in cap...
Apropo ma bucur ca te-ai simtit bine la mare...am tras cu ochiul la strumfi...petrecere frumoasa sambata...Usor, usor vad ca te stabilesti la mare .... si si comorile tale
Strumfita multumesc, eu i-am dat Stefaniei cartof fiert normal si i-a facut gaze si o durea si burtica, asa ca la recomandarile fetelor i-am dat cartofior dulce si a fost ok...
Beca, apropo de avocado, am mancat si eu, si nu imi place....dar fetei o sa ii dau, cei de aici il pun si in salata...Stiu ca are cele mai multe vitamine si e bun...daca nu ma insel ptr slabit, ca stiu ca vroiam sa fac o cura...dar nu m-au tinut papilele gustative
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
strunfita spune:
Miruta, imi pare rau ca te simti asa nasol... nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate ca sunt dintii totusi, am inteles ca chamomilla homeopat ajuta mult.
Andreea, cum mai esti tu? I-a trecut enteroviroza lui Philip?
Nemora, nasol cu fata geloasa, am si eu un specimen, noroc ca nu-si bate sora, da' crize tot face. Un exemplu, la Andreea de ce-i canti si mie nu? Si degeaba pot sa-i zic ca ajungeam si la 100 de elefanti cand era mic ...
Vad ca sunt multi copii mucosi, sa treaca repede.
Noi maine mergem la control la oftalmolog sa vedem ce facem cu canalul nazo-lacrimal. In 5 luni de masaj eu nu vad vreo imbunatatire, ii lacrimeaza mult, probabil ca vom ajunge la interventie. Acum oftalmoloaga zicea ca ar fi de preferat de facut pana pe la 6-7 luni, apoi se zbat prea mult si ar fi nevoie de anestezie generala si vreau sa evit chestia asta. Cica nu doare, oricum ea zicea ca se aplica un anestezic local si bebeii plang pentru ca sunt tinuti.
Saptamana viitoare facem si noi vaccinul de 4 luni cu o luna intarziere, am chemat pediatra acasa ca nu vreau s-o expun si virozelor care se plimba prin cabinet pe langa faptul ca o "imunostresez" cu vaccinul.
Mai scriu eu cand mai apuc, cred ca vrea sa doarma...
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
CarlaV spune:
Picky, multumesc, o sa iasa bine sambata . Incerc sa scriu si pe acolo cate ceva ca am ramas in urma cam tare.
Cu stabilitul la mare... daca aveam 2 mii euro, acum eram inca acolo.
Mie marea imi da o stare de "je m'en fiche", dar marea si plaja pustie, nu sezlongul, umbreluta, berea, muzica de la terase, tigara vecinului si atv-urile de pe plaja. Imi place sa aud si sa simt doar marea, acum asa a fost, am prins multe zile frumoase, am vorbit cu scoicile, cu valurile, ne-am regasit pe noi insine si unii pe altii .
lui Darian di Dianei!
Promit sa ajung la zi cu cititul si sa mai povestim pe parcurs.
Anda_magda, ati rezolvat, cum sunteti, mai alaptezi?
RamonaP, Cris, imi pare rau ca nu ne-am sincronizat.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nicuratze spune:
Gata,sunt la zi cat de cat
ANDREEA,ma bucur ca Philip si-a revenit.
La multi ani cu mare intarziere Carlei si Magdei!
Relusha,Dana,Maria,Yioanna,multumim de urari,o sa pun si poze cu sarbatoritul.
Laurra,Miruta,imi pare rau de noptile nedormite,cu siguranta sunt dintisori pe drum.
Cristina,Cris si Picky,v-am admirat si eu printesele!
La multi ani pentru Diana si sa se faca repede bine!
Ana,indemnizatia se da pe luna anterioara,spor la cheltuit!
Va pup,ca fata mea nu mai vrea sa stea la calculator.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
alic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Bine ai venit Karmen! Ne bucuram ca te alaturi! Am trimis pe mailul comun o lista cu cantecele si poezii. Mai aveam 2 mai practic structurate, gen tabel, sa le printez mai usor, dar nu le-am mai gasit. O sa le mai zaut cand mai am timp. In lista asta sunt insirate unele sub altele , amestecate, chiar si unele care nu par de copii. Aveam si nsite romante (iubire, bibelou de portelan) sau ceva cantece de la cenaclu, care mi-au placut mie foarte mult (sara pe deal) dar nu cred ca le considerati potrivite pentru copii , asa ca m-am abtinut CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
mie tot nu mi-e clar cum e cu mailul comun...cum il citesc?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
LauraOana spune:
citat din mesajul lui philip miruta, laura, hang in there, eu n-am sfaturi doar ca stiu cum e. va imbratisez cu drag. micutul meu nu mai vrea al patrulea somnic, el dormea primul la 1.5 ore de la trezire, apoi inca 3 la 2 ore. ultimul pe la 5. ei, nu-l mai vrea pe asta, asa ca incerc sa le rearanjez pe cele 3 ramase ca sa nu cada frant seara. ca aseara cand a adormit la 7.20. laura din Austria, tu cum faci? |
sebastian doarme ziua destul de putin...primul somn il face la 3 ore dupa trezire (doarme ca. 2 ore) si dupaia imi mai dorme din nou dupa 3 ore ca. 45min...si gata (citeodata mai face un power-napping de 10-15 min in carucior cind iesim afara)...intre 18:30 si 19:00 imi adorme dupa 7 min de supt.noaptea avem maxim 2 treziri si dimineata intre 7 si 7:30 e fresh... "programul" acesta si la facut singur...pina acum 1 luna cind imi dormea de 3 ori ziua facea nani de noapte la ora 20:00...de cind sarim peste somnul de la ora 17:00 face nani la 19:00...si pot sa stau in cap si pot sa leagan la el si sa-i cint pina imi vine rau NU vrea sa doarma mai des ziulica...noroc ca imi face foarte rar crize de isterie din cauza oboselii si doarme bine noaptea...
picky vai ce poze superbe am vazut cu minunea ta!!!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
v-am spus ca acum a inceput sa imi si tuseasca?
miruta si eu sunt deacord cu strunfita chamomilla face minuni! pe sebastian si la colici il liniste si din cite am inteles ajuta si cind vin dintisorii
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
citat din mesajul lui LauraOana v-am spus ca acum a inceput sa imi si tuseasca? miruta si eu sunt deacord cu strunfita chamomilla face minuni! pe sebastian si la colici il linistea si din cite am inteles ajuta si cind vin dintisorii ps.: ma duc sa imii fac o supica de gaina pt ca m-am molipsit de la sebastian cu raceala Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian |
laurraa spune:
buna fetele
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI, DARIAN SI DIANA; multi ani traiasca si multa muta sanatate si iubire
mandra mea aseara acelasi program si nu am mai tinut-o treaza am lasat-o sa adoarma la 9 la cat a vrut si la 23 iar era sus pana la 1.30; i-am tot dat san ca cere si la un moment dat a dat fff mult laptic afara; deci, surplusul zic eu; offfffff
Ioana, ia oscilo, imunovit pt intarirea sistemului imunitar si homeogene pt gat; ce mai face minuni: o frectie, masaj bine facut cu spirt incalzit si apoi invelita bine; mie asa mi-a trecut.Si pt tuse stodalul bine cunoscut
nemo, pup geloasa mica
carla, foarte frumos povestit; intr-adeva este superb in perioada aceasta la mare, doar soarele cu marea....
strunfita, sper sa se fi inbunatatit situatia la ochisor
madalinutza, e super ce povestesti intr-adevar; mie mi se pare ca nu mi-a ramas deloc iubire pentru alt copil ce va veni ca si asa parca nu i-as oferi Mayei destul
laurao, felicitari pentru somnik
as tine-o ziua mai mult treaza, dar tipa de trezeste toti vecinii si astazi am si ore de la 4 la 8
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
cris_82 spune:
ela...................La multi anisori Dianei si multi sa se faca bine
picky..................hihihi..ce printesa sportiva aide cate ori ne pui pozici soata e prezenta si imi tot spune "fi-mea de ce e chelioasa?"
badriana.................felicitari pentru cm si kgmulta sanatate sa treaca raceala la puiut
strunfita.............felicitari pentru masuratorisi tinem pumnii pentru maine la control
ana........................felicitari pentru greutate si cardul"ff plin"..banutii se dau pe luna anterioara
carla....................odata si-odata tot o sa reusim si o sincronizare
lauraoana...................multa sanatate si sa treceti repede peste racela
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg