Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Ioana multumesc.

Relusha la noi nu e problema ca Vlad ar fi prea slab ci ca nu a mai luat in greutate in ultimele 2-3 saptamani.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, dau o cana de mare cu lapte...fara cofeina ...cine vrea?!

Eu nu am mai avut somn...de fapt nici nu am dormit bine pe noapte..asa ca de la 5:30 eram in picioare

Ma bucur ca v-au placut pozele buburuzei mele...

Lauraa multumesc, tot de la bunici am primit si noi bratara, la botez si de cand i-am pus-o la manuta nu i-am mai dat-o jos...nu se zgarie deloc cu ea...parerea mea e ca i-o poti lasa si tu la manuta...Iar de stat in fundulet...are cred ca vreo 2 sapt de cand stam binisor...bineinteles ca ne mai pierdem din echilibru si luam dunga ...cand o tin in brate sau cand o pun in relax, pe o perna, ea face exerciti de ridicare in fundulet...sus, jos...se ridica in pozitia de sezut, apoi isi da drumul pe spate, si iar sus, iar jos...singura face exercitiile astea de cateva ori pe zi...De multe ori si pe mine ma uimeste...ce sa-i facem creste...
Lasa ca si Mayei o sa ii creasca parul...si o sa ii faci si tu codite...ai sa vezi cat de repede trece timpul
Nemora multumesc...tu nu ne mai arati poze cu bubulinele tale?
Philip multumesc ...tu cum te mai simti?
Raluca imi pare rau ca ai ramas fara lapte...asta e eu zic sa nu te mai stresezi pe tema asta, important e ca bebe sa fie bine... sa ii treaca durerile de gingie....Nu a luat deloc in greutate? Cate kg are acum?
Baby_first, Alesia e o grasunica tare dulce si vesela...
Ela, multumesc
Cris, multumesc, e las' ca o sa ii creasca si micutei tale parul mai repede...Pai se cam chinuie cu exercitiile, cum se intoarce pe burtica cum incep flotarile ...da, cred ca se pregateste sa plece de-a busilea..vom vedea in viitor..
Relusha multumesc, sanatate multa puiutului, sa le treaca raceala la toti...

Revin, s-a trezit fata....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andreea, cum e Philip?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Picky, Laura aveti grija sa nu traga de bratari si sa le rupa, ca le pot inghiti.
Am niste prieteni care ii pusesera fetitei un lantisor de aur la gat si la un moment dat au observat ca fata nu mai are lantisorul. S-au speriat f tare crezand ca l-a inghitit, dar, din fericire, l-au gasit dupa cateva saptamani prin casa.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Neatza,

Intru si io ca am un moment respiro.

Deci, am fost ieri la pediatru sa ne masuram, avem 66 cm si 6850 gr deci in 10 zile de diversificare a luat aproape 200 gr.....in total 350 luna asta. Din pacate suntem iar cu niste ganglioni umflatzi de la raceala.
M-am dus cu ea dar in schimb a primit frate-so retzeta de medicamente. Are o tuse f nasoala si l-a trecut pe antibiotic, nu mai vorbesc ca si pe mine m-a luat si pe bunica-sa. De 1 luna de zile o tinem tot intr-o raceala. Mi-a zis si doctora ca e bine ca Irina a luat si atat in greutate in conditiile in care a fost tot racita.

Ieri eram la masa cu Andrei si o luasem si pe Irina in carucior sa stea cu noi, ma duc pana in dormitor sa iau telefonul si cand ma intorc Andrei ii indesa in gura Irinei miez de paine...

Maria, Bebe_Beca felicitari pentru greutate suntetzi in grupa mare.
Ela baiatul meu avea "platouri" d-astea de stangnare dupa care lua iar in greutate, la 1 an era in grafic asa ca daca bebe nu are vre-o infectie sau raceala atunci e ok. Poate fi racit chiar daca nu prezinta simptome foarte evidente, cum e acum Irina, e racita dar nu ii curge nasul, nimic dar are ganglionii umflatzi. Mi-a spus pediatra sa ii dau san cat pot de mult ca asta ii fereste bine de raceli.

Karmen o sa incerc servetzelele alea, masajul cum il faceai?

Aaaa si La multi Ani sarbatoritzilor de azi. de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Picky, cum sa nu ne placa o motzata asa draguta?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Picky, delicioasa motata ta. Eu am avut emotii cu Saby pe la 5-6 luni, cand si-a scos motul si i l-am gasit in gurita.

Fetelor, nu va suparati, am multumit celor care m-au sunat de ziua mea pentru ca nu am citit din urma. Nu stiam ca stiti cand este si nu am trufia sa presupun ca m-a felicitat cineva pe forum fara sa fi citit asta. Acum pot presupune ca s-a intamplat, va pup pe toate oricum si promit sa recuperez din urma.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit, am schimbat-o, i-am dat picaturile, i-am curatat nasucul si cand sa ii dau sa pape ...nu vrea...nu ii e fomica..s-a intors pe burtica si a inceput sa faca flotari...acum si le continua in patut...cu tweety

Yioanna, eu un am avut ce face, a trebuit sa il dau intr-o parte ptr ca ii intra in ochisori...
Sarmisa sa ii treaca mai repede durerile de gingie iar dupa ca o sa ii treaca durerile o sa recupereze el in greutate, ai sa vezi
Dici lasa ca o sa ii creasca lui Theo parul...si o sa te bucuri de podoaba lui
Madalinutza asa este, bebei nostrii cresc, si cresc repede...
Beca sa treaca raceala mai repede
Karmen bun venit...si felicitari ptr bebelina...am vazut poze...e o scumpa...are niste ochii mari si frumosi
Ela deocamdata nu se trage de bratara, nici macar un o baga in gurita....dar oricum voi fi atenta

Urez si eu La mai multe lunite sarbatoritului de astazi: Darian Rafael...sa creasca mare, sanatos si mumos

La multi ani Diana sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa ii faci pe parinti fericiti...si sa ai grija si de fratiorul tau

Ma duc sa incerc sa vad daca vrea sa pape, ca s-a mai agitat putin cu flotarile...si poate i s-a facut fomica...dar dupa cum tipa, chicoteste si canta...nu cred ca am sanse...
Apropo am pus o poza cu bebe in fuduletul gol...ati observat "V"-ul pe care il are ? Ai vostri au asa? Am vazut si alti bebei in funduletul gol si nu am observat sa aiba....Sunt curioasa sa aflu...

O zi frumoasa va urez!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Hello fetele!

Va multumesc din suflet pentru urarile de ieri!
Uram si noi La multi ani lui Darian si Dianei!

Andreea e din ce in ce mai maraita, a avut si vreo 2 zile cu vreo 5 somnuri de 10-20 minute, de ieri parca si-a mai revenit. Plus ca i-am dat alaltaieri prima data cartof fiert si nu i-a priit, a facut si un caca moale si o gramada de parturi. Foarte ciudat, ca i-am mai dat cartof fiert din borcanel de la Hipp sau Holle si nu mi-a facut nimic. Are 8 kilograme in cap si 69 cm, dar si ea stagneaza de vreo saptamana si jumatate, oricum in total a luat 510 grame luna asta, e ok.

Am vazut super poze, sa vad ce imi mai aduc aminte...
Oanaalex, m-au fermecat copilasii tai cu ochii albastri... Doamne, ce ochi au, minunati
Dana, ce fain sta Bubu la baie... si tu esti leit mama ta...
Picky, imi place la maxim de Stefania cu codite
Baby_first, vazut grasunica la baie Si tu pari foarte slaba fata de sarcina. Ai inceput sa faci ceva sport? Vreau si eu un sfat...

Mai scriu eu ceva, sa vad daca mai apuc de fata asta...

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata..de mai bine de o ora stau sa va citesc...imi creati dependenta si prin urmare nu am gasit vointa sa ma ridic de pe fotoliu si sa-l duc pe Razvi in patut ca mi-a adormit in brate...

Raportam si noi un card ff plin si vroiam sa va intreb daca indemnizatia se primeste pe luna in curs pentru luna anterioara (in cazul nostru...lunile anterioare)...sau daca pe luna in curs primesc indemnizatie tot in luna aia(mi se pare lipsita de logica ultima varianta si tind sa cred ca prima e buna)...va intreb pentru ca eu am avut venituri din salariu si activitati independente (aici s-a luat in calcul venitul estimat)...si imi ies in plus vreo 300 ron/luna..ceea ce e taree bine. Vroiam sa nu ma imbat cu apa rece si sa fiu sigura ca ce am luat eu acum reprezinta indemnizatia pt aug si sept+ alocatia pe sept si nu indemnizatie pe aug, sept, oct(ca dadea rau tare)...

Si Razvan mi-a stagnat in greutate de la momentul introducerii formulei...la 3 luni avea 6380 (5800 2 luni)...acum la aproape 4 luni si jumatate are 6500g si daca v-am tot auzit cu cerealele i-am luat si eu aseara. Am mers pe Milupa "vise placue" si "mar+ morcov"..i-am dat aseara cateva lingurite..s-a cam strambat..da azi in biberon...a fost pericolll(mare fomist).

In rest totul este ok...

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput