Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit, fiica mea e maraita...e ora ei de plans si maraiala..e prea obosita si face urat...
Ela, Cris, Lauraa, Ramona multumesc
Ancy nasol ca a cazut...sper ca nu a patit nimic grav
Miruta capul sus...am trecut si eu prin faze de genul acesta, dar mi-am revenit, nu in totalitate dar stau de 2 ori si gandesc daca e cazul sa cedez...Cat despre somnul bebelinei ...e o faza a ei...asa a facut si a mea, nu ai ce-i face...isi va reveni singurica...hai capul sus! Apropo am citit jurnalul ...frumos, ai scris din inima...
Dana de acum trebuie sa avem mare grija cu bebelinele...Bine ca nu a patit nimic...a mea a facut de mult cunostiinta cu marginile patutului, acum le acopar ca sa nu se mai loveasca asa tare
Maria felicitari ptr greutate...a pus bine pe el...
Nemora se pare ca nu trebuie sa te mai stresezi cu papica...isi alege singurica ce vrea si ce ii place ...cele doua comori ale tale
Carla bine ai revenit
Nusy ce mai face micuta?

Cris si restul fetelor, am pus poze noi...daca vreti sa le vedetiaici sunt

Eu acum ma retrag ca imediat se trezeste buburuza...s-a trezit...plange...fug

Noapte buna

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

picky, poza asta este criminaaaalllaaaa http://family.webshots.com/photo/2604632170104436114slNMIv

a mea e cheala cheala; da de cand stam singura in fundulet? a mea nu sta; superbe pozele

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

si ca tot am vazut la printesa lu picky,si Maya are de la bunicu o bratara de aur si e mortala cu ea la mana,insa nu i-o las mereu sa nu se zgaraie; picky, tu i-o lasi mereu?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Picky, vai cat e de scumpa fie-ta...ce frizura poa sa aiba...de belea!
da, chiar ca nu ma stresez cu mancarea micutei. Ma bucur ca macar la ea nu ma stresez, ca Karo pana la 1.2 ani cand m-am dus la seervici manmca aproape numai san

Beca, de unde iei dvd-urile?

Lauraa
, dodoloatza!

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

picky, ce tare e micuta ta, samurai micut cu codite, e tare frumusica si sta in fundut.
am vazut-o si pe miruna, o scumpica. cris, venit pachetul?
miruta, laura, hang in there, eu n-am sfaturi doar ca stiu cum e. va imbratisez cu drag.
micutul meu nu mai vrea al patrulea somnic, el dormea primul la 1.5 ore de la trezire, apoi inca 3 la 2 ore. ultimul pe la 5. ei, nu-l mai vrea pe asta, asa ca incerc sa le rearanjez pe cele 3 ramase ca sa nu cada frant seara. ca aseara cand a adormit la 7.20. laura din Austria, tu cum faci?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Carla, Nemo, bine ati revenit.

Carla, tu le multumesti numai fetelor care te-au sunat, pai si noi, restul?
Nemo, nu ti-e frica sa-i dai paine, nu se ineaca, alergii etc?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

buna seara fetelor!cum mai sunteti?noi iar am lipsit 3 zile iar voi ati fost fff harnicute.am ramas in urma cu vreo jumatate de capitol.sper sa recuperez repede.la noi au venit cu geamul si cu usa si ni le-au montat iar maine o sa vina nasul nostru sa ne repare ce mai este de reparat si pe urma putem termina curatenia si GATA!!! in sfarsit!
vreau sa va multumesc mult pentru aprecierile in legatura cu noi si pentru raspunsurile in legatura cu diversificarea, mai ales lui Alic pt articol.e super ok.m-a ajutat mult.eu am ramas fara lapte.ieri am mai scos chiar ceva dar azi nu am reusit sa scot decat cate o picatura din fiecare san.maine mergem in Targu-Mures la doctor cu micuta noastra sa vedem daca descoperim care e problema din cauza careia nu ia in greutate de ceva timp.de vreo 5 zile ne dor si pe noi gingiile.cred ca incep sa ne iasa dintisorii.saracuta!e asa de maraita cateodata, in special seara.
tuturor sarbatoritilor, bebei si parinti! multa sanatate si fericire!(scuze ca nu mai nominalizez pe nimeni)
gata.cam atat momentan.daca imi amintesc cate ceva revin.ma duc sa citesc ce mi-a mai ramas din urma ca sa fiu si eu in tema cu discutiile care au avut loc.
va si noapte buna! usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, fetele!!!
Am reusit si eu sa citesc din urma asa ca incerc sa raspund, poate uit pe careva, dar ce sa faci, neuronul e de vina

Maria bunica # Darius e un scumpic...si umflatel...

Miruta # sa stii ca toate avem momente din astea, si eu am, mai ales ca eu sunt singura, nu are cine sa ma ajute si sotul meu e toata ziua plecat, iar cand are el timp si eu trebuie sa ies in oras, de fiecare data aud ceva de genul: "nu sta mult " sau "ai 40 de minute" de-mi vine sa-mi iau campii.

Bebe Beca # ai spus ca i-ai dat Sarei avocado. A fost ok, ca vreau si eu sa incerc. I-am dat deja cartof dulce si-i place la nebunie

Laura # si eu am avut probleme cu inceputul diversificarii, dar dupa o vreme o sa vezi ce usor o sa fie. Si fetele ti-au dat sfaturi bune.

Picki Toto # e superba Stefania, are un par super si sta foarte bine in fund. Alesia nu sta asa de bine, dar are timp. Nici n-am prea pus-o eu foarte mult in fund, de-abia acum am inceput. Parca am vazut o poza in care merge in patru labe. Asa e?

Yioana # bine ai revenit!!! Ma bucur ca sunteti bine, sa ma suni cand poti sa mai povestim, Stefania e o scumpica, si am auzit ca e si cuminte. Are un par superb, a mea e cheala si din cat par a avut, i-a picat. Sper sa nu semene cu mine la par...Am auzit ca ai fost la radiografie de sold, noi am fost saptamana asta dar dr. meu ne-a recomandat ecografia, deoarece la fetite e mai nociva radiografia din cauza ovarelor. Nu stiu de ce dr. tau te-a trimis la radiografie. Noi suntem bine, asa ca putem de acuma sa stam in fundic. pentru amandoua

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Am pus si noi cateva pozite noi de la baita la albumul de 5 lunite

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Miruta mie la Diana nu mi s-a intimplat sa stagneze in greutate si de asta sunt ingrijorata acum cu asta mic. Totusi cred ca are el ceva la burtica, caci face kk des, moale si miroase de-ti muta nasul. I-am mai facut niste analize la kk si astept sa vad cum ies.

Coraly si Vladutz a avut infectie urinara, acum parca ma indoiesc de asta, cred ca mai degraba a avut o enterocolita ca nu mai scapam de scaunele dese si cu mucus.

Apropo de mucus in scaun eu stiam ca nu e de bine, dar dr. noastra cand i-am spus a zis ca nu-i nimic.

Lauraa daca Maya are probleme cu burtica, sa-i dai morcov fiert, nu crud.

Picky ai o scumpete de fetitza.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput