Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Ramona......multumim! Ce noapte agitata....
Relusha....multumim de cafea!
Cris......poate vine totusi pachetul mult dorit!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Relusha, Rebeca a cazut prima oara cu noi pe langa ea... Ne uitam in balarii... Alta data a cazut cu ajutor din partea mea. Dormeam, ea a venit din camera ei (avea vreo 7 luni jumate si venea in patru labute din patul ei la noi in pat) si a incercat sa se catere in patul nostru si eu am intins picioarele fix atunci. Si poc! Tot asa, cu somnul, s-a mai intamplat o data, era putin mai mare, sa zic 10 luni. Obisnuia sa vina in patul nostru si sa se culce la picioare... nu o simteam de fiecare data. Si ne-am trezit intr-o dimineata de la bufnitura... cazuse. Si acum, mare, a mai cazut din pat, am recuperat-o de multe ori inainte sa atinga podeaua, o prindeam de o aripa... Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca http://community.webshots.com/user/Berecutza http://community.webshots.com/user/bebeca2004 http://community.webshots.com/user/bebebeca |
saracuta, prin cate cazaturi a trecut, bine ca nu au fost cu urmari...

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
...sper sa nu iau bataie, dar.....
CRIS CAUTA DEJA IN CUTII!!!!!!!!!!
ii venii, in sfarsit, pachetul....
RADU-DEIAN (07.06.2009)
alynta27 spune:
Carla......ai petrecut frumos! Smechera fiica ta!
Daca Mahomed nuvine la munte, de ce sa nu vina muntele la Mahomed?!
David a mancat si mananca bine pestele si puiul, dar e preferabil pestele! Stiu ca pestele are mult fosfor, care ajuta la crestere! Si in general carnea contine proteine necesare in dezvoltare! Noua ne face tare bine o cura fara carne- vezi posturile de peste an! Nu sunt de acord cu indoparea copilului!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Oare???! Cris......asa e?!
Noi am avut o searas sangeroasa! David se uita la "tenu'"=trenuletul Thomas la calculator si sarea de bucurie. A dat cu barba de birou si si- a muscat limba!Are dintii mici si ascutiti! Ne-am speriat, ca a curs ceva sange, dar a trecut cu nou episod de Thomas! ![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
MADA77 spune:
Buna dimineata la tot stupul!!
Se pare ca scriu din saptamana in saptamana.Citesc,dar nu apuc sa raspund in timp real.Am vazut in schimb toate pozele de bebelusi frumosi si nazdravani
.
Noi ne pregatim de plecarea in Romania,saptamana viitoare,asa ca nu-mi mai vad capul de treaba.BEBE IANIS EDUARD se lasa din ce mai greu convins cu somnul in timpul zilei.Noaptea a devenit mai agitat,asa ca il mai iau in pat cu noi,sa reusesc si eu sa ma mai odihnesc.In rest,a inceput sa se taraie ca rama,dar la rostogoliri e zero barat.Am inceput acomodarea cu sportul la primul nivel,ca nu mai incape in landou.Legat de diversificare,cred ca suntem unicat.Desi papa lapte praf,vom incepe la 6 luni.Tot citesc,dar informatiile sunt contradictorii.Dupa unele opinii,avand in vedere ca e la limita superioara a greutatii,ar trebui sa incepem diversificarea.Doctorul ne-a sfatuit sa ramanem la formula inca..Eu am inceput sa am unele indoieli.Orice parerea de la voi,e binevenita.

Ioana,multumesc pentru recomandarea de crema.Se pare ca-i merge bine.
Mamica de VLADUT si Diana,aici nu se gasesc in farmacii teste pentru depistarea infectiei urinare.
Andreea,Picky,LAURAOANA,Miruta sunt cu gandul alaturi de voi.

Marcela,mi-a placut ce ai scris!
Carla,bine ai revenit.
Pup albinutele si mamicile din dotare,va doresc sanatate si sper sa mai apuc sa intru pana plecam.Incerc sa pun si cateva poze noi .
Inca ceva si ..gata.PENTRU MAMICILE CE DATI FORMULA LA BEBE,CE APA FOLOSITI??

Si as dori si eu parola de la mail-ul comun,pleaseeeeee.
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Oare???! Cris......asa e?! Noi am avut o searas sangeroasa! David se uita la "tenu'"=trenuletul Thomas la calculator si sarea de bucurie. A dat cu barba de birou si si- a muscat limba!Are dintii mici si ascutiti! Ne-am speriat, ca a curs ceva sange, dar a trecut cu nou episod de Thomas! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |
multi

pentru David si limbuta lui ....Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Picky_toto spune:
Neata, dau o cana mare de
ptr cine vrea....bineinteles cu lapte ![]()
Cris pai atunci ce se mai oftica...lasa ca o sa ii creasca si ei par cat de curand...Pozele in lighean sunt mortale...ce-o gandi micuta...ce mama "nebunatica"..."uite rand de mine....dar le arat eu mai tarziu"
...
gasca
Miruta multumesc
, o sa ii creasca si ei parul si o sa ii faci si tu codite...Ce sa fac seamana cu mine la par...ca si eu m-am nascut cu par mult si des, dar nu asa lung ca al buburuzei
Si tacsu are un par des...cu caracter...
Ma bucur ca nu mai are infectie...ai scapat de stres ![]()
Kiralina dovada e superba, cu niste ochii mari si dragalasi
...totusi V nostru nu este asa...nu stiu daca ai observat in poza...cum vine linia funduletului...la a mea se bifurca in doua si cred ca asa ii v-a ramane mereu...in fine ..aici
Cris normal ..eu consider ca toti copii sunt frumosi si dragalasi,iar noi mamele ne laudam puiutii cum credem si cum simtim noi mai bine, doar sunt ai nostri si sunt cei mai ce....
Relusha ma bucur ca se impaca bine Radu cu diversificarea...mar crud i-am dat si eu cu cereale(de fapt sunt biscuiti fara gluten)...Nasol ca site-ul e cenzurat...daca vrei imi poti da pe PM ip-ul de mess si vb acolo, si cu tot cu poze 
Carla marcar stie ea cum sa ajunga la jucarii...
Legat de v...o poza ceva...
...daca ai placerea, bineinteles...
Beca, Ce nasol ca a cazut....mititica...nici nu vreau sa ma gandesc ca ptr ea a fost un soc sa se trezeasca din somn urland de durere ...Offf
..eu incerc sa am cat mai multa grija si nu o mai las pe pat deloc, chiar si noaptea cand doarme langa mine...eu stau cu un ochi deschis si pe ea si pe tacsu...Sa sperma ca nu s-a lovit rau..
sa treaca durerea mai repede
Legat de carne...zic doar atat...carnea contine cele mai multe proteine...trebuie sa mananci 10 portii de salata ca sa inlocuiasca o bucata de carne...Nu pot sa zic, ca experienta cu mancatul carnii am avut si eu, avea 15 ani ...am devenit vegetariana de sezon(adica doar vara), nu mai suportam nici mirosul de care, nici sa vad carne, si sincer nu mancam des carne..(pestele nu imi place,...mananc dar rar) ...dar ptr nimic in lume nu as scoate din meniul copilului meu carnea...i-as da pui, vita, peste...Oricum fiecare face cum crede ca e mai bine ptr el si ptr familia lui..
Acum va las, ma duc sa ma pregatesc sa plec la cumparaturi...trebuie sa ii cumpar copilului hainute ca cele care i-au ramas mici le-am pus deoparte (spalate, calcate, impachetate si puse la pastrare in cutiile de pampers
...ptr urmatorul)si acum ca a tto venit frigul...trebuie sa ii iau...Asa ca sper ca vremea sa tina cu noi...
Va pup si va urez o zi frumoasa!
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Relusha spune:
MADA,
ai PM cu parola...
iar referitor la diversificare faci cum iti dicteaza tie inima...noi am inceput la 4,5 luni si papa formula de la 2,5 luni....
spor la facut bagajul....asa-i ca un sentiment tare placut sa pui hainele in valize stiind ca mergeti ACASA...?
drum bun sa aveti....
RADU-DEIAN (07.06.2009)
DanaMi spune:
neatza all 
Ganesha multumim de cafeluta 
Maria felicitari pt Darius grasunel 

Ioana multa sanatate Sarei, vai saracuta ce rau imi pare de cazatura,eu sunt super stresata pe chestia asta cu cazutul asa ca o terorizez si pe Ana sa aibe grija de Darius 
Ela eu zic ca Vlaut e foarte bine daca are 7.4 kg la 4 luni jumatate ,
Dianei pt cei 5 anisori
![]()
Miruta multumim, si Anto e o dulcica, data viitoare cand mai fac iti opresc si tie o portie 
Nemora, deja la servici? eu nu ma indur s-o las, desi nu credeam ca o sa stau mai mult de 3-4 luni acasa ( dupa 15 anu de munca cu un singur concediu de 2 saptamani
) dar acum nici nu ma gandesc , cel putin pana la 1 an ![]()
Carlabine ai revenit 
Picky e asa defrumoasa Stefi, m-a topit cand i-am vazut coditele
, Bubu a ramas aproape cheluta
Raluca imi pare rau ca ai ramas fara laptic, multa sanatate Alexiei 
Cristina-Baby am vazut pozici tare frumoase 
Dicristea foarte tare Matei , abea astept sa creasca si Bubu sa inceapa cu perlute
, pozele sunt la semnatura, am verificat si se vad 
Sarmisa of tare greu cu dintisorii astia, sufera atat de mult saracii..
, in leg cu greutatea, ma repet :a mea are 6.5kg si 63 cm la aproape 6 luni, e cea mai mica din stup, dar nu ma stresez ca nu-mi doresc copil gras ci sanatos ori ea e sanatoasa , asa ca stai relax 
Cris ce tare e miru in lighean
sa stii ca mi-am dat un sut in fund si m-am dus in cora dupa creveti si spre marea mea uimire erau mei ieftini cei proaspeti decat cei congelati
daca stateai in bucuresti aruncam o portie si la tine ![]()
Yioanna multumim, tot asa mananca si Bubu , zici ca-s surori, dar o las in pace daca nu i-ar ajunge probabil ar manca mai mult
Karmen bine ai venit printre noi si te mai asteptam 
Adriana
copiii bolnaviori 
....to be continued....nu de alta dar parca vad ca se sterge 
si nu cred ca mai am rabdare s-o iau de la capat
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009

Rebeca (16.05.2004) si