Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! Trebuie sa-mi incep ziua cu voi, ca altfel nu merge .
Eu am o grasunica atat de lenesa incat nu se intoarce pe burtica, doar in parti, si nici nu se taraste pana la jucarii, ci trage de paturica sa vina jucariile la ea. In schimb vorbeste continuu pe limba ei atat de expresiv ca ne face mereu sa radem, plus ca e zambareata si razareata continuu, e o minune de cand a scapat de colici.
Kiralina, ma bucur ca reusiti sa mancati sanatos, si noi incercam, dar nu reusim intotdeauna. Noi mancam mult peste, fructe de mare, si de o vreme am reluat gratarele din piept de pui, se pricepe bine sotul. Stiu ca poti manca foarte bine fara carne si sa nu-ti lipseasca nici o vitamina, eu prima sarcina am avut-o 95% vegetariana si a fost super. Sa ne mai scrii si noua ce citesti prin cartile acelea te rog.
Alynta, "distractia" de ziua mea a fost sa ne simtim bine in 4, am facut o plimbare lunga pe plaja, am papat bine, sotul a stat cu copiii astfel incat eu sa ma distrez cu un puzzle de care nu am loc decat la mare, mi-au cantat toata ziua si m-au pupacit... ceva de genul asta. Maine imi astept cativa prieteni sa le dau niste tort bun si frumos .
Relusha, multumesc mult pentru tot .
Ioana'Neata! Trebuie sa-mi incep ziua cu voi, ca altfel nu merge .
Eu am o grasunica atat de lenesa incat nu se intoarce pe burtica, doar in parti, si nici nu se taraste pana la jucarii, ci trage de paturica sa vina jucariile la ea. In schimb vorbeste continuu pe limba ei atat de expresiv ca ne face mereu sa radem, plus ca e zambareata si razareata continuu, e o minune de cand a scapat de colici.
Kiralina, ma bucur ca reusiti sa mancati sanatos, si noi incercam, dar nu reusim intotdeauna. Noi mancam mult peste, fructe de mare, si de o vreme am reluat gratarele din piept de pui, se pricepe bine sotul. Stiu ca poti manca foarte bine fara carne si sa nu-ti lipseasca nici o vitamina, eu prima sarcina am avut-o 95% vegetariana si a fost super. Sa ne mai scrii si noua ce citesti prin cartile acelea te rog.
Alynta, "distractia" de ziua mea a fost sa ne simtim bine in 4, am facut o plimbare lunga pe plaja, am papat bine, sotul a stat cu copiii astfel incat eu sa ma distrez cu un puzzle de care nu am loc decat la mare, mi-au cantat toata ziua si m-au pupacit... ceva de genul asta. Maine imi astept cativa prieteni sa le dau niste tort bun si frumos .
Relusha, multumesc mult pentru tot .
Ioana, sa-mi zici si mie te rog ce fel de drojdie e aceea ca ma roade curiozitatea .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Copii care mananca carne = grasi?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Asta deloc, dar depinde ce fel de carne mananca. Cea alba si pestele sunt ok, dar nu prajelile, afumaturile, mezelurile.
Si la oamenii mari carnea sta in sistemul digestiv 4 zile pana sa fie eliminata si beneficiile sunt destul de putine si usor de inlocuit. Eu nu ma simt tocmai bine sa am in mine mancare de acum 4 zile , plus ca se consuma mult mai multa energie pentru a o digera si prin asta ma lenevesc eu...

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, cei mai multi oameni spun ca, dupa renuntarea la carne se simt mai bine, mai energizati. sa fie cauza faptul ca digestia nu mai dureaza 4 zile? Kiralina, revin cu rugamintea de a ne impartasi cateva pareri...

Iaurtul a iesit, foarte gustos chiar.
Noaptea a fost una agitata, plina de actiune... printre care si cazutul Sarei din patul Rebecai, pat care este mai inalt decat cele normale cu vreo 35 cm. Am gasit-o cu nasul in parchet, azi dimineata pe la 4. I-am dat sa manance pe la 1 si ceva (are n treziri noaptea de cand este mucita, m-a capiat) si am lasat-o in mijlocul patului, ea fiind imobila de fel. Plus ca m-am gandit ca o va pune andrei in patul ei cand va veni la culcare. Eram rupta. Eh, andrei s-a culcat jos, fata a ramas in pat si la 4 am auzit urlete... Mititica de ea, atat de rau imi pare ca am lasat-o acolo... mi-a aratat ea ca nu este atat de imobila pe cat cred.
Abia poate sa doarma, are ochisorii rosii si injectati, respira greu, acum e in balansoar si o legan de zor, sa mai doarma putin....

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

BebeBeca, printesa Sara sa-i treaca mucisorii si imi pare rau pentru cazatura din pat....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Ioana, ce rau imi pare de Sara! Bine ca de regula nu patesc nimic atunci cand sunt atat de mici.
Imi amintesc ca si eu aveam o urgenta la toaleta si am lasat-o pe Saby la 4 luni jumate in patul mare, langa perete, crezand-o total imobila. Dupa maxim 30 secunde era pe jos in mijlocul camerei, saracuta se rostogolise cu mare viteza sa vina dupa mine. N-a patit nimic, dar acum stau cu inima cat un purice, ca incepe perioada cazutului din pat.

Mergi la inceput

Carla, printesa Larisa care e smechera...face cum ii e mai usor (trage patura cu jucarii la ea )si pentru zambetele si borbele cu care va inveseleste zilele
nici radu nu se intoarce pe burtica sau invers....si pe parti e cam greu la noi, el doarme doar pe spate....

Mergi la inceput

...asa, Carla si BebeBeca, spuneti-ne ce ne asteapta pe noi astea la primul copil.... multumim

asa zic si eu ca Radu nu se poate rostogoli sa cada din patul mare, dar cum are deja 4,5 luni o sa fiu mai atenta unde il las....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Morgen fetele!

noi am avut o noapte cit de cit ok...am avut 2 treziri una la 3 si una la 5...la 7 ne-am trezit din cauza mucilor si a tusei saracul avea nasul asa infundat ca abia primea aer...relusha, bineinteles ca ma prins si pe mine..doar nu era sa scap..ma dor ochii din cap si ma simt super slabita.

ioana lui sara..si sebastian a facut cunostinta cu parchetul (cu mine linga el )dar am ramas foarte mirata ca nu plins deloc...l-am ridicat imediat, sa uitat speriat si atit ..cam nesimtit fiu-miu ..

cris ce scuza ti-au bagat aia cu pachetul?dece nu au livrat nici ieri?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Relusha, Rebeca a cazut prima oara cu noi pe langa ea... Ne uitam in balarii... Alta data a cazut cu ajutor din partea mea. Dormeam, ea a venit din camera ei (avea vreo 7 luni jumate si venea in patru labute din patul ei la noi in pat) si a incercat sa se catere in patul nostru si eu am intins picioarele fix atunci. Si poc!
Tot asa, cu somnul, s-a mai intamplat o data, era putin mai mare, sa zic 10 luni. Obisnuia sa vina in patul nostru si sa se culce la picioare... nu o simteam de fiecare data. Si ne-am trezit intr-o dimineata de la bufnitura... cazuse. Si acum, mare, a mai cazut din pat, am recuperat-o de multe ori inainte sa atinga podeaua, o prindeam de o aripa...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

LauraOana, ne bucuram ca a trecut cu bine noaptea....acuma sa ai grija si de Sebi si de tine sa va faceti repede bine....

inseamna ca nu s-a lovit rau daca nu a plans....no, de acuma incolo, Radoze al meu, cand nu sunt cu el in camera nu mai sta in patul nostru, in patut la el si gata!!!

Mergi la inceput