Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai eu intreb ca poate uiti de mine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

imi cer scuze, vin cu o intrebare, apoi citesc din urma: ati da acest produs copiilor? http://www.vital-plant.ro/product_info-produs-BRONHO_PROTECT_50_ML-cP-29-pId-1595
mi-a fost rec de cineva, sincer nu l-as da pt ca are alcool si nici nu cunosc efectele plantelor...parca stiam ceva de coada soricelului ca nu se da???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI BUCURII!

BB - se poate trata rosul in gat si fara antibiotice, depinde cat de rosu, si de copil...noi pana acum(ma refer la cei doi ani) am tot tratat asa, o sg data a luat antibiotic, dar era infectie dovedita; la runda asta nu stiu insa ce vom face...daca in 2 zile nu isi revine, mergem iar la dr si trecem pe antibiotic;

fata e la gradi..cica nu a mai tusit, dar nu cred, pt ca azi-noapte a tusit cu intreruperi 2 ore...are o tuse seaca zic eu, acum...in schimb cica i-au mai curs mucii;

MIHUTA - mi-a placut "Si zau ca gatesc bine, de felul meu.
" - tot degeaba, daca nu apreciaza cupilu...a mea cat a fost racita a bagat cu pofta borcanele...nu i-a mai placut mancarea mea...sunt curioasa ce a facut azi la gradi...

BB - dar tu nu reusesti sa vezi daca e rosie sau nu in gat?...noi mai reusim, in lumina, cu coada unei lingurite...

ANCA - da' la mine de ce a avansat doar cu 8 km?????????

Mergi la inceput

Adela multumesc pentru vot ,inainteaza aleator intre 5 si 20 de km.

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii,

multumesc de urari! fac chef!!! Veniti? mai veniti si voi cu idei...

a fost prima aniversare cand mi s-a spus in cor :"muti aniiiii mami"

ancutaD am mai inaintat 9km.
ellis n-am auzit de el... Multa sanatate A.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

PUssi, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce frumos ti-au cantat fetitele..cine le-a invatat?
la noi a reaparut tusea...:(:( productiva...si ziua si noaptea..nasul din pacate nu curge...

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi la multi ani!!!!!

victo, imi pare tare rau ca iarasi tuseste stefanel!!

deci: a fost si cea de-a doua pediatra (diana) . a examinat-o : la plamani nu are nimic, doar putin de rosu in gat. astepta, rezultatul de la exodat sa vedem daca e viral sau daca e vreun microb luat de la gradi care provoaca febra. azi nu a avut deloc febra. mi-a spus sa nu ii mai dau nimic inafara de plantusin si seara la culcare paxeladine pt tuse. in rest, nu a lasat-o iasmina o secunda sa vorbeasca....ii arata desenele ei, cartile, ii prezenta jucarii....dupa care a trecut la geanta ei....

iasmi de mancat mananca bine, chiar ea cere papa, muci nu are deloc...febra doar ocazional.....

concluzia la care am ajuns: viroza sau ce a avut acum 3 saptamani nu a fost tratat corespunzator si a revenit.....

merg si eu sa votez ce este de votat.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

aaa si inca ceva: voi stiati sau ati practicat vreodata la temperatura mare : sa nu dezbraci copilul si sa ii pui soseste umede ci sa il imbraci grosut si sa il tii sub plapuma sa transpire tare... cica in combinatie cu novocalmin scade temperatura in maxim juma de ora si nu mai revine....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

imi cer scuze, vin cu o intrebare, apoi citesc din urma: ati da acest produs copiilor? http://www.vital-plant.ro/product_info-produs-BRONHO_PROTECT_50_ML-cP-29-pId-1595
mi-a fost rec de cineva, sincer nu l-as da pt ca are alcool si nici nu cunosc efectele plantelor...parca stiam ceva de coada soricelului ca nu se da???!!!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

eu nu am auzit de el.....

_

Mergi la inceput

Lavinia eu zic sa nu faci asa ,risti sa se supraincalzeasca si nu e de bine.La febra mare il bagi sub dus la tempera camerei si scade imediat.

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput