Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 19
ellis spune:
Trec intr-o fuga...azi am vazut ca la gradi se pot organiza petreceri pt copii, miercuri suntem invitati la ziua unei colege a A, care face 2 anisori, ma gandesc si eu sa ii fac petrecerea cu copiii de la gradi si sa aduc un clown..prin urmare am tot cauta oferte de accesorii de petrecere..clowni...
stie cineva un magazin prin Buc unde sa gasesc mai multe articole pt petrecere tematica(farfurii, coifuri, pahare...)???? ca pe net unde gasesc una , nu gasesc alta...
ALINA - felicitari pt job(daca am inteles eu bine)! e super ce faci!
merci, ANCULE! am slabit si la corp, mai...![]()
Bravo, AMIRA, ce copil responsabil!![]()
ellis spune:
eu nu ma simt vinovata acum cu gradinita, pentru ca vad ca ea e tare fericita si ca progreseaza...dimi cand o duc imi zice 'pa, iubi!'![]()
ANK - Raul e de-al nostru...arunca pisica in gradina altuia...![]()
va pup...sunt prin zona...
Vasari spune:
Ellis, eu stiu un magazin de genul asta in galeriile Cora. Au cam de toate, dar e departe de tine. Si noi o vom serba pe Maria la gradi, dar voi lua doar un tort si suc. Fara parinti, etc.
La noi in gradinita mai nou le e interzis parintilor sa intre, se pare ca a fost gasit un caz de gripa intr-o scoala din sect 5. Miercuri seara avem o activitate copil-parinte la gradi. Abia astept !!
Iar sambata eu fac un curs, nu e job. Desi mi-ar place la nebunie sa fac asa ceva ! Cred ca toata ziua as picta si as bricola.:))
Azi am avut un moment tare emotionant la gradinita. Am fost cu Bogdan sa o luam pe M si, cand a coborat cu miss si asistenta ei, noi am ramas dincolo de usa de sticla si ne-a vazut. A inceput instantaneu sa planga de fericire si ne facea foarte energic cu manuta in dreptul pieptului si striga mami, tati si multe altele pe care nu mi le mai aduc aminte... Noi mai aveam putin si plangeam de-a binelea. La un moment dat cand imbracata dar fara ghetute, o luase spre noi, Bogdan o incuraja in soapta: hai, tati, vino aici, lasati-o sa vina aici. Saracul de el, credeam ca eu sufar cel mai tare...
Ea ne striga de pe scaunel: mami, te iubesc, mami, pupi, tati a venit sa ia fetita si multe altele, iar la final i-a spus lui miss din bratele noastre: ramai cu bine, ne vedem maine.
Imi pare rau ca am scris aici, sper sa nu va impresionez prea tare... dar zau ca mi-e frica sa nu cumva sa uit clipele de azi.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
neata
iasmi doarme de aseara de la 8.....
o mai las 10 minute si gata!!!'
ffff frumos alina!!! 

ia sa-mi laud si eu puiul un pic...
: ieri tot o auzeam: oan, ciu, fi, fol.....![]()
si ii zic " ce zici mami??" la care ea "numal"...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Neata
Adela si eu o serbez pe Maria la gradi ![]()
Vezi ca gasesti toate articolel pentru petrecere la Real
O zi buna fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Victo spune:
si eu o sa duc vineri un minitortulet la gradi, dar chem si acasa cativa copilasi.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
Buna ziua! ce liniste...
Merci Alina, la Cora Lujerului te referi?
chiar emotionant cu gradi!
pai si la noi doar piticii sunt, iau tort , suc sau laptic cu paiul si cateva minipateuri...si animatori
maeci Anca, incerc si la real, vreau sa fac petrecere tematica...sa vad ce iese...
si noi vom avea acasa invitati...ai casei scumpi si dragi!
bb_yasmi spune:
offffff de aseara iasmi imi tuseste intr-una cu pauza max 3 minute intre tuse....
ce sa mai fac???? am dus-o ieri la gradi si azi e mai rau.....mucii curg ca la roinet....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Victo spune:
bb, e tuse seaca sau productiva? pare seaca daca e asa deasa.
uff..ce sa iti zic..ca habar n/am nici eu. si eu tot il tin acasa pe Stefan sa fie ok pe vineri, sa nu ia iarasi ceva minune. e groaznica perioada asta. dar cata vreme e fara gat cu puroi, fara febra, totusi zic ca nu-i grav.
ce sa iti spun..incearca ori homeopate, ori aerosoli pt respirator..sirop de tuse noi am luat acum fluidol, ca eurespalul nu ne ajuta.ori efectiv n-o mai du la gradi .daca tot poti sa stai acasa.
iar daca mucii curg, fii fericita, ca poti aspira la ei pana va plcitisiti. mai urat e cd e infundat copilu si nu iese nimic.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
BB - intreaba si tu dr de aerosoli...mi s-a parut f eficient cand am facut cu dexametazona si adrenalina; A tuseste si acum, sa rupa tusea, ii mai dau sirop de patlagina si atat...