Muresence pe DC
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Ce porcarie... sunt indignata... putin spus... revoltata, cu draci! In loc sa informezi populatia, sa-i spui la om ca vaccinul contine 4 tulpini de virusi, cei mai frecventi, sa militezi pentru o educatie adecvata a fetei tale, ca atunci cand isi incepe viata sexuala, si i se modifica flora vaginala - ca asta e baiul de fapt, fara viata sexuala n-ar avea nimeni probleme - vine the man, si modifica treaba, el n-are nici pe d...u si noi ne facem Papanicolau
. Na, sa revin ... sa vorbesti cu copila, sa mergeti la ginec, sa ia niste recolte si sa vada ce flora are, daca e necesar sau nu, si iar educatie, cu mers regulat la ginec, si nu bagat CU FORTA un vaccin. Pentru asta ar trebui sa se militeze in fata cladirii parlamentului, nu pentru subventii pentru oi...
Fantastic, ce m-am enervat!
Lizzy, n-ai nici o vina, multzam de link, sa stim, sa fim informate!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca_27 spune:
M-am linistit ... si totusi nu...
Vreau sa fiu Eu. Sa gandesc ceea ce gandesc eu,
Sa-i fac loc inimii sa-mi sopteasca
Ce simte ea. Si nu Ratiunea.
Sa inchid gura Ego-ului ce vrea neincetat
tot mai mult.
Si ma sufoca.
Vreau timp, loc.
Si totusi, daca reusesc sa-l domolesc,
Le regasesc; aici e Tot,
In noi.
============
Poarta-ma, mami!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Anca
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Azi am .. "recidivat"... am facut tortul pe care il facea bunica mea - moama ce mi-am mai lins degetele la crema... crema e aceeasi de cioco, care am scris-o si aici deja, insa blatul e cu nuca macinata...
Si am facut si o ciorba de fasole cu ciolan ..
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
anca_27 spune:
Lupta cu Sine
Intr-o seara, un batran indian ii explica nepotului sau ce lupta teribila se da in interiorul fiecarei persoane. Si ii spune asa:
"Exista, in fiecare dintre noi, doi lupi. Lupul Raului. El este furia, gelozia, invidia, tristetea, regretele, aroganta, cupiditatea, vinovatia, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea si egocentrismul...
Si Lupul Binelui. El este bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea."
Dupa o clipa de gandire, nepotelul il intreaba: "Bunicule, si care lup castiga?"
La care batranul ii raspunde simplu: "Cel pe care il hranesti."
============
Poarta-ma, mami!
anca_27 spune:
On Earth.
Fusei la teatru. A fost superb. Ma cam saturasem de comedii, dar am zis, fie, decat deloc, mai merge si-o comedie. Si cineva mi-a ascultat dorintele... si n-a fost comedie. Daca mai ruleaza, mergeti si vedeti Butoiul cu praf de pusca, e ... special. La cateva zile dupa, inca tot imi vine in minte fraze, gesturi care ma lumineaza si-mi arata ce era in spatele lor de fapt. Parerea mea. Parerea voastra poate fi altfel.
Oana, tu chiar vrei sa-ti sun azi la usa si sa cersesc o felie de tort.
Nu vin. Ca sunt inca ai mei la noi, pleaca azi dupa-masa. Mai huzuresc un pic, mai salvez date pe hardul extern, mai calc sa fie calcate, geamurile si perdelele le-am rezolvat, mai am o aplica, si-acum ma striga, aici deasupra, in bucatarie, plina de gaze moarte de peste vara, invidioasa pe colegele ei lustruite de prin casa.
In Cetate e Saptamana Ingerilor. Se termina duminica, in fiecare seara sunt activitati, de la 6. Aseara era despre Fericire, azi parca e Compasiunea. Ne-a povestit profa la master ieri, ca ea a fost intr-o seara si ca ce relaxing si feeling like an angel e, si-as fi mers dar eram singura. Na, si singura n-am mers - colegele n-aveau chef nici macar una - am venit la z si familie. Si-acu imi pare rau.
Lizzy, eu mai fac cand m-apuca, clatite mari - se poate folosi si foietaj cred - pe care le umplu cu diverse, ori carne cu bechamel, sau cu sos de rosii, ori legume innebunite, si le dau la cuptor, tot ceva batut/ras pe deasupra. Iese o nebunie.
O zi magique!
============
Poarta-ma, mami!
anca_27 spune:
Si va dedic ceva,
"Dance Me To The End Of Love"
Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic 'til I'm gathered safely in
Lift me like an olive branch and be my homeward dove
Dance me to the end of love
Oh let me see your beauty when the witnesses are gone
Let me feel you moving like they do in Babylon
Show me slowly what I only know the limits of
Dance me to the wedding now, dance me on and on
Dance me very tenderly and dance me very long
We're both of us beneath our love, we're both of us above
Dance me to the children who are asking to be born
Dance me through the curtains that our kisses have outworn
Raise a tent of shelter now, though every thread is torn
Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic till I'm gathered safely in
Touch me with your naked hand or touch me with your glove
Mai am un singur dor ... sa-l vad pe Cohen in concert, oriunde in lume... L-am ratat anul asta... Doamne da-i sanatate si viata lunga, sa ajung si eu sa-l vad. Deci inca ceva in my bucket list.
![](icon_smile.gif)
============
Poarta-ma, mami!
OanaRusu spune:
Anca, he-he... ce frumos zici tu... Pai meriti un tort pt asta....
Apropo de clatite, dar ce zici de unele umplute cu branzica de vaci frecata cu zahar si putina vanilie, rulate frumos si asezate una peste alta si inecate in smanatan, la cuptor pana se rumenesc putin?
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui canuta-om-sucit In primul rand as sesiza toate organele posibie, apoi as matura pe jos cu acel cadru didactic si apoi as da statul in judecata de sa ma tina minte o natiune intreaga. ![]() ![]() Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience. ![]() |
la capitolul "organe posibile" nu ai la cine sa reclami in RO, intrucat sursa deciziei este insasi Ministerul Sanatatii (vezi pe realitatea.net pe nenea secretar de stat adrian streinu, parca...).
singura varianta ar fi direct CEDO.
si culmea, deja exista procese pe rol la CEDO pe legalitatea obligativitatii de a accepta vaccinurile "noi" aparute pt gripele "moderne" (aviara si porcina). nu zice nimeni nicaieri ca gripa banala omoara anual mai multi oameni decat aviara si porcina la un loc... si ca nici i acest sens nu se poate face nimic. in 2010 bagi in vaccin tulpinile din 2009, deci... tot useless se cheama pt tulpinile noi!
pe de alta parte, sapand ieri pe net pe tema obigativitatii vaccinarii in general, am dat peste un articol horror...
in Congresul american se dezbate acum o lege privind obligativitatea vaccinarii IN MASA (pt anti-porcina) cu riscul... puscariei (prin munca in folosul comunitatii) sau amenda de 1000 usd (parca). deci, daca refuzi sa te vaccinezi ai cazier - amenda sau munca in folosul comunitatii, ca la o infractiune usoara... incep sa cred in teoriile conspiratiei...
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu Azi am .. "recidivat"... am facut tortul pe care il facea bunica mea - moama ce mi-am mai lins degetele la crema... crema e aceeasi de cioco, care am scris-o si aici deja, insa blatul e cu nuca macinata... Si am facut si o ciorba de fasole cu ciolan ![]() Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
no sa-l tii minte! de-asta vreau in decembrie
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)