Muresence pe DC
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Criss75 Ieri a fost repriza a doua. ![]() ![]() Moama, daca trec si de asta si ma vad cu permis, pe cuvant ca ma imbat. ![]() |
Believe it or not... anul asta, intr-o zi de maxima oboseala, a treia luna de cand I. avea luat permisul si eu eram soferul de serviciu ... am incurcat frana cu acceleratia si l-am pupat pe unu` in spate, la semafor.
![](punk.gif)
![](bang.gif)
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Mai fetelor pt ideile de joaca
Mie imi plac jocurile in care o putem implica pe Ana - cu ea nu merge cu foarfeca, lipici sau ace - insa ne jucam de-a cantatul, concursuri - mai multa interactiune pe plan fizic.
Cand picteaza Paul, ea primeste creion si scrie, dar e tare distructiva, a facut praf deja vreo 2 pereti si ceva dulapuri din bucatarie - scrie cu ce apuca... gen surubelinta uitata de careva la o inaltime accesibila ei
Ce-mi place mie mult e sa ma copilaresc cu ei, adica sa ma joc cum imi dicteaza ei
Criss, am avut instructor maghiar (in Cluj, in '93) si era mortal cum imi spunea bancuri cu topica maghiara... adica traducea cuvant cu cuvant si iesea o nebunie... mi-a placut mult de la inceput da' de cate ori aveam impresia ca na', am prins shpilu', tzac faceam cate o prostie
Oricum, chiar daca am avut accidentul ala strong, imi place grozav de mult sa conduc... Si am "pupat" si eu pe unu' in fund... in sensul giratoriu de la unic, eram gravi cu Ana (cred ca 8 luni implinite) si Paul imi zice "mama, uite..." ce stiu eu ce, cred ca era ceva tractor, si eu ma uit si nu vad ca al' din fata orpise brusc, m-am sprijinit usurel in el... Am trans dreapta, a inceput sa-mi strige, in timp ce venea spre masina mea, diverse, da' pe bara lui nu se vedea nimik. Eu i-am zis ca am casco si na, dc vrea hai la politi, in timpul asta m-am dat jos. Bietul a ramas masca, ditamai burtoiu' plus Paul care striga nu'sh ce din spate...
A dat din ambele maini, nu stiu ce-a mai zis ca deja se intorcea cu spatele si a plecat.... in orice caz, i-am multumit in gand (ca dc a plecat.. ce sa-i fac..) ca mi-a dat pace si n-am mai condus pana dupa ce am nascut si m-a lasat Ana...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
anca, merci ca mi-ai adus aminte de chestia cu plantele. anul asta pregatim impreuna rasaduri, anul trecut nu aveau rabdare inca fasole, porumb, busuioc, chestii de-astea
cris, vezi ca deja e mai bine... bravo! cat despre imbatat, iti urez sa ai motivul dorit! cum mai e alex? tot asa frumos?
la gradi e ok sau ba?
oana, normal ca te adaptezi dupa varsta copiilor. ana e prea mica sa participe la activitati asemanatoare cu alea de la gradi.
m. abia acum isi arata interesul pt prima data... aseara am stat o ora la masa toti 3 si ne-am jucat cu decupat, lipit, pictat, laudat
aura, insiri floricelele pe ata, folosindu-te de ac, sau cum? as face cu ei pt craciun (ca intr-o poveste cu winnie ), apoi sa le picteze in ce culori vor...
despre olim nu mai stiu nimic, a plecat spre franta si dusa a fost. oliiiiii, esti bine?? alexutzu???
Criss75 spune:
citat din mesajul lui lizzy cris, vezi ca deja e mai bine... bravo! cat despre imbatat, iti urez sa ai motivul dorit! ![]() ![]() |
Multumesc Lizzy.
Alex e bine, sigu, tot asa frumusel, eu asa-l vad ca doar e al meu. Am sa pun cateva poze in webshots. Le am in Photobucket dar sunt dezordonate, amestecate. Dupa ce le sortez le pun sa vedeti cat a crescut.
![](olala.gif)
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Criss, asteptam pozele
Paul iar e rau de la frig, Ana are muci.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
canuta-om-sucit spune:
Lizzy - da ar trebui de ac sa te folosesti, adica eu de ac ma folosesc, lui oo leg de o sabiuta mica si cu aia, unele se mai rup altele raman...
lizzy spune:
aura, merci de lamurire.
cris, copilul tau chiar e un dulce, are ceva angelic in ochisorii aia de caprioara
stiu ca tu activezi si pe site-uri de culinare. (ceva ce eu nici nu ma pricep, nici timp nu am...)
as vrea sa fac ceva placinta cu legume (cu spanac, de pilda) in ideea ca asa poate mananca legume...
lizzy spune:
citat din mesajul lui OanaRusu Criss, asteptam pozele ![]() Paul iar e rau de la frig, Ana are muci. ![]() Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
cu paul sti tu
![](icon_smile.gif)
lui ana pt muci ii poti da homeopate. m. ia kalium bicromic de 3 ori/zi. daca devin purulenti se completeaza cu pyrogenium de 2 ori/zi. nu mai stiu dilutiile dar ma uit acasa deseara.
sanatate, anyway!
lizzy spune:
am primit pe celalalt topic la care scriu un link despre HPV si vaccinarea fetelor din scoli fara avizul parintilor cum adica fara aviz?? pai si daca eu as avea fata si nu sunt de acord cu vaccinul asta?
iata www.realitatea.net/adrian-streinu-cercel--secretar-de-stat-in-ministerul-sanatatii--participa-acum-la-realitatea-net-live--trimite-intrebarile-si-comentariile-tale_650087.html" target="_blank">sursa
canuta-om-sucit spune:
In primul rand as sesiza toate organele posibie, apoi as matura pe jos cu acel cadru didactic si apoi as da statul in judecata de sa ma tina minte o natiune intreaga.