INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 21
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor,stie cineva cat mai costa o IAD la Anca Moisa? |
IA la dr Moisa este 400 lei cu prepararea spermei si eco din ziua IA
110 lei - consultatia + eco
60 lei - eco
70 lei - spermograma
e in burtica
+20 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabine spune:
Neata fetele
Astazi am fost mai matinala.M-am trezit la jumate si mi-am pus o gura de cafea sa pot mege la baie.
Sensibilasunt disperata.Am inteles ca asta ar cam fi prima manifestare a sarcinii.Eu nu stiu dar te intreb.Nu ma mai pot duce la baie.Marti am aflat de sarcina iar de vineri nu am mai putut face nimic.Am baut lapte, am mancat o gramada de fructe,le-am si combinat si nimic.Acum dimineata am baut o gura de cafea si am reusit un pic cu mari suferinte ca ma durea burta.Durerile erau din acelea de constipatie.Tu ai patit?Ce sa stiu face?
Illarychiar inainte de ziua care mi-a adus minunata veste nu eram nicicum.Nu simteam absolut nimic.Nici la sani si nu ma simteam nici balonata.Putina burtica aveam dar asta mi se tragea de la medicamentele de stimulare ca, nu am mai reusit de trei luni de cand le luam sa am abdomenul cum l-am avut inainte.Am simtit doar ca am mai multa energie.
Fetelor ce faceti?

sensibila spune:
sabine - da costipatia e una din simtomele sarcinii dar trebuie sa o rezolvi cumva. Fierul constipa f rau daca trebuie sa il iei sau il iei sa stii ca de la el este. Incearca cu ceva naturist pt contipatie si numai cand e cazul. Vezi ce iti recomanda simedicul. Eu nu am probleme cu constipatia dar multe gravidute au deja.
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sensibila spune:
Am deschis capitol nou
INSEMINARE 49
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel