INSEMINARE 48

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am gresit,am scris luminita, dar sabine era cea care intrebase de mine. nu-i nimic,ca stiu ca si luminita se gandeste la mine
sorinake- eu am incercat cu cea mai mica doza de puregon,50 ui/zi- 7 zile..si ca sa vezi, in loc de 1 folicul am avut 2 mari, dar pe dreapta.si dr a ajuns la concluzia ca acest ovar poate reactioneaza la doze mai mari, asa ca am incercat cu 75 ui luna viitoare,am avut 3 pe dreapta,si 2 pe stanga(am avut avort menstrual ).luna cealalta cu 100 ui- 2 zile, si in rest 75-ui- asta e schema mea proprie(stii pacientul neascultator care e mai smecher decat doctorul), am avut 3 pe dreapta, si 4 pe stanga(uraaa)- eram buna de FIV, mi s-a zisdoar ca am avut examene atunci,si am fost mereu pe drum, nu stiu dc asta a fost cauza ca n-am ramas sau soarta..
sper ca ti-a placut povestea mea.trebuie sa o iei din aproape in aproape..in noi. voi face 100ui/ zi, 7 zile..am auzit de o tipa care face 300 ui/zi- 12 zile,deci cred ca in comparatie, doza mea e mica, nu?oricum, nu sunt sanatoase si medicamentele astea..sotul meu m-a visat ca eram pe moarte de la hormoni, si a doua zi m-a pupat de m-a albit, zicandu-mi sa nu mai fac..sa incetez cu astea..binenteles ca nu ma pot abtine, sunt ca un drog..calea mea spre fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Alla, include monitorizarea, pregnylul si spalrea spermatozoizilor! .

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

pai atunci e ok pretul. si noi tot acolo ajungem, doar ca ii impartim intre 2 medici la oradea foliculometria si pregnylul si la cluj procedura in sine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

alla voi de cat timp incercati?
anna nu stiu daca am sau nu...la un anumit moment dat o doc mi-a zis ca as avea (la eco), dar in afara de ea nu l-a mai vazut nimeni...deci nu stiu daca am sau nu...de vazut nu se pot vedea decat la laparoscopie sau la histeroscopie, nu? oare la RMN se pot vedea?

din iunie 2008
in noiembrie am inteles ca ceva nu e in regula, am inceput monitorizarile si apoi spermograma. cand am primit rezultatele la spermograma a fost clar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Ce fac fetele?

Alla Ela, Viss pe unde bantuiti?

Luminita cat de repede trebuie sa ne dai vestea cea mare.

eu una am fost la gratar in ungaria cu socrii si cei 3 catei (unul al meu, unul al sotului si cateaua socrilor).
Am fost si am stat in curte tot timpul, nu mi-a picat foarte bine la gripa pe care cu generozitatea mi-a oferit-o sotul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor.
lumnita - sunt aici, zilnic. de fapt,vineri am fost de garda,si apoi ieri am recuperat, si am citit tot ce a-ti scris.dar cum sunt in luna de pauza,sunt ca jucatorii aia de rezerva, satu pe bara si se uita la cum joaca altii, de-abea asteptand sa intre si ei pe teren..
sorinake- bine-ai revenit.esti sora mea de suferinta, eu nu am deloc trompa dreapta, si ovulatia e mai mereu pe dreapta.asa ca o luna da, o luna nu, fac stimulare,cu puregon, si doar asa o data la 2 luni, am pe stanga.dar un an de zile m-am zgariat pe ochi, cand ajungeam la ecografie, si auzeam folicul pe dreapta.mult noroc.eu sunt in luna de pauza, dar luna viitoare sigur am pe stanga, ca am gasit doza la care reactioneaza stangul..

ce simpatica esti tu cu "jucatorii de rezerva"
tare simpatica
pot sa te intreb pe ce iti faci rezidentiatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

luminita, multumesc pentru informatiile despre RMN. Sincera sa fiu, decat histeroscopie prefer sa fac RMN, ca am inteles ca e cam dureroasa, si toleranta mea la durere e fffff scazuta...
ce doza de puregon iei? tie ti-a spus dr care e diferenta intre menopur si puregon? eu iau tot puregon...
sabine, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de scurgere, daca n-am avut si eu...eu am avut imediat dupa IA la vreo 2 zile, si am avut mult mai putin, nu ce descriai tu...

peta, eu iau 100 ui puregon. u am pe cine sa intreb ca dr. mea nu are timp. Azi m-am documentat singura :-) Puregonul este FSH recombinat genetic, produs din celule ovariene de hamster. Este numai FSH care 'imita' FSH uman si cica este un produs pur.

Menopurul este FSH+LH, 'izolat din urina femeilor la menopauza, nu este un produs complet purificat. azi am citit un articol online din "Human reproduction", am avut noroc ca am gasit unul gratis, ca de obicei trebuie sa platesti abonament etc. Ziceau acolo ca puregonul ar avea rezultate un pic mai bune, ca practic numai FSH-ul ar fi implicat in recrutarea foliculara nu si LH-ul, ma rog e o controversa aici, ca sunt femei care raspund excelent si la menopur (veZi sabine, gravida noastra!):-))
In orice caz e al naiba de scump, ca na, e obtinut prin tehnici de inginerie genetica etc. etc.
Aha, si cu RMN-ul ala,mi-am amintit ceva, un inconvenient este daca esti claustrofoba, eu de pilda sunt, nu stiu daca as rezista in tubul ala..:-((

Viss, ma gandesc la tine cum sa nu!:-)) ma faci sa zambesc de fiecare data cand citesc msg tale! -))
O sa ramai si tu gravida :-)) imosibil altfel, ca raspunzi bine de tot la puregon!!! dar eu tot zic ca ai nevoie de o mica vacanta ca sa ajute la conceptie ..de fapt noi toate cred ca avem nevoie sa ne rupem un pic de rutina zilnca ..:-)))

alla, draga mea, ce de caini ai!! cate unul de om!!!:-))) sa-ti traiasca!
m-ai intrebat odata ce fel de rasa e cainele meu, pai nu e nici o rasa , e gasit pe strada acu' 11 ani, cand era mic, l-am luat de focul fiica-mi. e un caine mare, aduce cu un labrador, sau "golden" si e alb(galbui!, are fata aia de caine labrador. vorbesc si eu asa, dar tinem la nemernicul de caine :-))

sabine, bravo!! au inceput si greturile, de acum esti gravida serioasa!...Sa fii sanatoasa!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetelor care ati facut inseminare...la cate zile dupa ce ati terminat duphastonul va venit CM-ul?

Mergi la inceput

luminita42 draga, nu avem chiar cate 1 caine pe persoana... socrii "impart" cateaua (cadou de la noi, bineinteles)

pupam catelul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Yarrina la mine la 4 fix.
Viss, alla, Ella,luminita,SENSIBILA,Sorinake,Bytzi,Rodicuta
sabbine ,daca-ti amintesti cum iti erau sanii in preajma CM-ului,dar ovarele le-ai simtit?sa ai 1 bebe sanatos si tu la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

sabine te-ai simtit balonata in ziua precedenta venirii cm sau testului de sarcina?

Mergi la inceput