INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 19
luminita42 spune:
Peta, scuze citatul despre RMN s-a transferat prost cu diacriticele.
Sorinake iti urez mult succes, sa dea D-zeu sa ovulezi pe stanga!!!
vezi cu scurgerea aia albicioasa, daca e lichida, cred ca este doar mucusul cervical si e OK, dar daca e asa mai branzoasa sa nu fie vreo candida, doamne fereste.
Sabine, fetita, am inceput si eu puregonul de azi!...+ 5 feluri de pastile (vitE, aspenter, ac folic, cycloprogynova, vit C). M-a durut cam 10 minute dupa injectie, ceea ce nu mi s-a intamplat la menopur. Sa vedem maine cum o fi!
A fost tare simpatic visul ala cu stiuca marinata si FIV-ul!!!..
M-a amuzat!...cu toate ca imi dau seama din visele astea, cat de stresata erai. ai grija de tine!!!!
Araceli, nu stiu cate fiole de puregon o sa fac, eu sper cat mai putine, dar eu nu pot sa scap ieftin ca-s cu rezerva ovariana pe sponci, am raspuns prost la menopur si cred ca nici acum n-o sa fie spectaculos ...:-(( Iti tin pumnii pentru IA!
pup toate, toate fetele!!!!

peta spune:
luminita, multumesc pentru informatiile despre RMN. Sincera sa fiu, decat histeroscopie prefer sa fac RMN, ca am inteles ca e cam dureroasa, si toleranta mea la durere e fffff scazuta...
ce doza de puregon iei? tie ti-a spus dr care e diferenta intre menopur si puregon? eu iau tot puregon...
sabine, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de scurgere, daca n-am avut si eu...eu am avut imediat dupa IA la vreo 2 zile, si am avut mult mai putin, nu ce descriai tu...
sorinake spune:
Luminita, scurgerea e f lichida, apoasa si abundenta, dar durerea e pe ovarul drept...deci...
maine voi vedea exact, dar cred ca ovarul drept e cel pe care voi ovula! M-am saturat! 
Da, hsg-ul e super dureros, nu dureros! aproape ca am lesinat de durere, chiar daca mi-a facut o injectie pt anesteziere locala.
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
sabine spune:
Ce fac fetele?
Peta imi pare tare rau.Sincer nici eu nu inteleg cum functioneaza chestia asta.Mi-am pus si eu aceleasi intrebari ca si tine.Cand totul e monitorizat de ce nu se potriveste nicicum? Dar pana la urma o sa fie bine, ai sa vezi.Eu eram aproape convinsa ca tu vei fi urmatoarea.Nu stiu de ce dar am feelingul acesta.La fel cu Araceli.
Luminita spor la intepat.Sa sti ca si eu am luat dar novinette cred ca mai bine de 5 ani pana cand nu le-am mai suportat in sensul ca eram la ciclu 30 zile din 30.Am fost la centru de planificare si mi-a daDiane.La fel s-a intamplat.Luna urmatoare cilest.La fel.Sincer m-am enervat.Faceau practic experiment.Asa ca am intrebat la farmacie si am luat o scurta perioada triregol.Apoi din 2001 nimic.Nu am vrut bebe dar daca se intampla era binevenit.Iar de doi ani jumate am umblat pe la medic si s-a intamplat tocmai acum.
Alla Ela, Viss pe unde bantuiti?

Luminita cat de repede trebuie sa ne dai vestea cea mare.
sabine spune:
Fetelor pt prima data parca mi-e rau.Am mancat la pranz si se pare ca stomacul meu nu vrea sa digere.Asa ca am o bila in capul stomacului care ma arde.Ce sa stiu sa iau?nu medicamente, asta in nici un caz dar altceva, sa-mi plece bila asta.

viss spune:
buna, fetelor.
lumnita - sunt aici, zilnic. de fapt,vineri am fost de garda,si apoi ieri am recuperat, si am citit tot ce a-ti scris.dar cum sunt in luna de pauza,sunt ca jucatorii aia de rezerva, satu pe bara si se uita la cum joaca altii, de-abea asteptand sa intre si ei pe teren..
sorinake- bine-ai revenit.esti sora mea de suferinta, eu nu am deloc trompa dreapta, si ovulatia e mai mereu pe dreapta.asa ca o luna da, o luna nu, fac stimulare,cu puregon, si doar asa o data la 2 luni, am pe stanga.dar un an de zile m-am zgariat pe ochi, cand ajungeam la ecografie, si auzeam folicul pe dreapta.

mult noroc.eu sunt in luna de pauza, dar luna viitoare sigur am pe stanga, ca am gasit doza la care reactioneaza stangul..
sorinake spune:
Sabine, eu pentru probleme de stomac (am gastrita si simt durerea exact la fel cum o simti si tu), beau ceai de sunatoare, la indicatiile medicului.
sorinake spune:
Viss, sa-mi spui si mie doza ca parca vad ca maine imi spune doctora ca ovulez pe dreapta. dupa 2 luni fara ovulatie, tare imi e teama ca luna asta ovulez pe partea pe care nu trebuie!
Da, eu am inca trompa, dar la ce bun daca sta acolo degeaba ca o bleaga, infundata rau!
cora79 spune:
Sabine,poti sa iei un no spa, este recomandat si in sarcina pentru contractiile uterine,dar are printre indicatii si balonarea si durerile de stomac![]()