INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 17
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Peta d-ne ajuta sa fie cu ochisori.Nu mai ai dureri ca de ciclu?Te mai inteapa? Tu nu ai facut pi pe tine la fel ca mine? Araceli ceilalti foliculi ce dimensiune au?Poate vrea sa-i aduca dr la marimi apropiate asa cum a facut dr meu si dupa aia sa faci pregnylul.Suna bine.Si eu luna asta i-am avut de 26.Cresc cu doi mm pe zi asa ca daca faci luni inseminarea, si probabil luni o sa o faci daca inca nu ti-a spus nimic de pregnyl...tin pumnii Fetelo ce faceti? Allacum ti-e sufletelul? Tinem pumnii si spunem o rugaciune. Luminita, de cand incepi sa te intepi? Fetelor eu azi noapte am visat ca ma indopam cu peste.Eram disperata.Mancam peste si anume stiuca marinata.Apo am visat ca am fost la dr care voia sa-mi punctie pt FIV.Eu nu voiam si faceam scandal.Ce Fiv cand eu sunt deja gravida? ![]() ![]() |
sufletelul imi e ok. ne-am mobilizat si daca e sa fie hora dansam
sotul meu a fost tare generos si mi-a dat si mie din raceala luni! acum tratam cu ceai de lamai fierte cu miere

sorinake spune:
Buna, fetele!
Felicitari gravidutelor si multa sanatate! Celor care asteapta rezultatele, sper din suflet, sa li se arate cele doua liniute!
Eu sunt z6 de stimulare cu memopur si luni am intalnire cu medicul. daca toate merg bine, saptamana viitoare facem inseminarea! Am emotii cat un munte, dar sper din suflet sa vina si la noi bebele mult dorit, asa cum va doresc si voua tuturor!
De vreo 2 zile, am intepaturi in ambele ovare si o scurgere abundenta albicioasa! Sa fie de la menopur? 

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
anna_ivan spune:
sorinake intepaturile sunt de la ovarele care lucreaza, iar scurgerea de la ovulatia care vine si doamne ajuta sa vina cu
cum e cu menopurul? ca la urmatorul ciclu cu asta fac si eu stimulare. DAta trecuta am facut cu puregon
sorinake spune:
Anna, eu fac 1/zi, seara, pana in z10. Sotul imi face injectia, seara, intramuscular si nu doare deloc. Intramuscular. In afara de intepaturile in ovare si scurgerea abundenta nu am niciun alt simptom si nu m-am simtit rau. Eu am luat si essentiale forte pentru ficat. Stimularile astea nu sunt atat de bune pt ficat, asa ca ma luat aceste vitamine.
sorinake spune:
Anna, in burta mi le-a facut si mie, dar nu stiam ca daca le faci in burta se numeste subcutanat!!! pentru mine tot intramuscular se numea! adica in muschiul burtii!!!!
Na, ca am invatat un cuvant nou!
sorinake spune:
Apropo, tu ti le faci singura? Noi, urmand sfatul unei prietene, ne-am uitat pe youtube, am vazut cum se face, dar tot sotul mi le-a facut! Eu nu am putut sa le fac!!! Imi e frica! Chiar daca acul e ff subtire, tot imi e teama sa bag acul!
peta spune:
fetelor imi pare rau sa va dezamagesc, dar asta e, mi-a venit CM. Apropo, sensibila, te rog trece-ma cu 3 IA nereusite...
cel putin imi pare bine ca mi-a venit azi, fiindca m-am hotarat sa fac stimulare si luna asta, o sa vorbesc si cu doc sa-mi creasca doza si o sa o intreb si de progesteron...
fetelor, eu chiar nu inteleg ce se intampla...am facut deja 6 luni de stimulari in care am avut ovulatie, 3 cu contact sexual dirijat, 3 cu IA, si nimic...asa mi-as dori sa stiu si eu ce se intampla, nu se intalnesc spermatozoizii cu ovulul, se intalnesc dar nu se plac, se intalnesc, se plac, dar nu se nideaza...nu mai inteleg nimic...ufff
o sa incep si eu cu injectiile, eu mi le fac singura, in burta...am inteles ca se pot face si in picior dar e mai bine in burta, nu doare deloc...
luna asta o sa iau si vit C, ca am inteles de la voi ca ajuta stimularea...
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor imi pare rau sa va dezamagesc, dar asta e, mi-a venit CM. Apropo, sensibila, te rog trece-ma cu 3 IA nereusite... ![]() cel putin imi pare bine ca mi-a venit azi, fiindca m-am hotarat sa fac stimulare si luna asta, o sa vorbesc si cu doc sa-mi creasca doza si o sa o intreb si de progesteron... fetelor, eu chiar nu inteleg ce se intampla...am facut deja 6 luni de stimulari in care am avut ovulatie, 3 cu contact sexual dirijat, 3 cu IA, si nimic...asa mi-as dori sa stiu si eu ce se intampla, nu se intalnesc spermatozoizii cu ovulul, se intalnesc dar nu se plac, se intalnesc, se plac, dar nu se nideaza...nu mai inteleg nimic...ufff o sa incep si eu cu injectiile, eu mi le fac singura, in burta...am inteles ca se pot face si in picior dar e mai bine in burta, nu doare deloc... luna asta o sa iau si vit C, ca am inteles de la voi ca ajuta stimularea... |
peta imi pare tare rau ...

noi avem anul asta 4 cicluri stimulate, asta e al 5-lea, 2 IA, restul cu monitorizare si contact sexual dirijat...
succes am avut doar cand ne-am luat gandul ca s-ar mai putea natural. e adevarat ca a fost tot pe monitorizare (imi faceam dosarul pt unguri...) si imediat dupa 2 luni consecutive de stimulare cu closty
BTW, peta, tu ti-ai verificat trompele?