INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 16
sensibila spune:
sabine - dublu test l-am facut la 13 saptamani si triplu test la 16 saptamani. Acum tu trebuie sa vezi in cazul tau cand iti recomanda medicul tau ginecolog sa le faci. El iti spune ce si cand sa faci. Oricum mai ai de facut analizele de primul trimestru pana atunci.
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Araceli spune:
Buna dimineata fetele 
Eu mi-am inceput week-end-ul cu monitorizare. Tocmai m-am intors. Foliculul cel mare a ajuns la 21. Tot nu se stie cand o sa facem IA. Ma mai duc si maine dimineata la monitorizare.
Luminita
. Ma bucur ca mai incerci o IA. Noroc cu Sabine ca ne-a dat incredere si speranta tuturor. Mie mi-a prins tare bine vestea reusitei Sabinei inainte de inseminare![]()
Cate fiole de puregon vei face, Luminita? Eu am scapat ieftin cu gonal luna asta, m-a costat in jur de 750 RON tratamentul...
anna_ivan spune:
arraceli iti tin pumnii.
fetelor sunteti plecate in week-end???
eu dupa histerospoie ma simt bine, dar pastilele pe care mi l-ea dat imi dau greturi (cyclo=progynova).
aaa si nu avem voie sex 4 saptamani

cora79 spune:
ANNA-ai grija mare de tine si va trece repede si luna aceasta
O prietena a facut histeroscopie pentru scoaterea poilipilor la dr. Albu la medlife si la 2 saptamani s-a simtit bine si s-a apucat si de treaba![]()
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Araceli Buna dimineata fetele ![]() Eu mi-am inceput week-end-ul cu monitorizare. Tocmai m-am intors. Foliculul cel mare a ajuns la 21. Tot nu se stie cand o sa facem IA. Ma mai duc si maine dimineata la monitorizare. Luminita . Ma bucur ca mai incerci o IA. Noroc cu Sabine ca ne-a dat incredere si speranta tuturor. Mie mi-a prins tare bine vestea reusitei Sabinei inainte de inseminareCate fiole de puregon vei face, Luminita? Eu am scapat ieftin cu gonal luna asta, m-a costat in jur de 750 RON tratamentul... |
stau si ma intreb de ce la folicul de 21 nu iti da deja pregnylul ?
mie mi-l da de obicei dupa ce il vede pe la 18 imi spune ca a doua zi sa il cam fac
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan arraceli iti tin pumnii. fetelor sunteti plecate in week-end??? eu dupa histerospoie ma simt bine, dar pastilele pe care mi l-ea dat imi dau greturi (cyclo=progynova). aaa si nu avem voie sex 4 saptamani ![]() ![]() |
ufff

pup fata si iti doresc sa treaca cat mai repede si mai usor perioada asta
peta spune:
anna
curaj si rabdare, sa vezi dupa ce ai scos polipii cum o sa se mai prinda bebeii...
Araceli mi se pare si mie cam ciudat ca te mai lasa, la mine la valorile astea faceam deja pregnyl si IA
Eu sunt Z14 de la IA si Z27 de la CM...nu mai am niciun simptom...poate doar o usoara tensiune in sani...
sabine spune:
Peta d-ne ajuta sa fie cu ochisori.Nu mai ai dureri ca de ciclu?Te mai inteapa? Tu nu ai facut pi pe tine la fel ca mine?
Araceli ceilalti foliculi ce dimensiune au?Poate vrea sa-i aduca dr la marimi apropiate asa cum a facut dr meu si dupa aia sa faci pregnylul.Suna bine.Si eu luna asta i-am avut de 26.Cresc cu doi mm pe zi asa ca daca faci luni inseminarea, si probabil luni o sa o faci daca inca nu ti-a spus nimic de pregnyl...tin pumnii
Fetelo ce faceti?
Allacum ti-e sufletelul? Tinem pumnii si spunem o rugaciune.
Luminita, de cand incepi sa te intepi?
Fetelor eu azi noapte am visat ca ma indopam cu peste.Eram disperata.Mancam peste si anume stiuca marinata.Apo am visat ca am fost la dr care voia sa-mi punctie pt FIV.Eu nu voiam si faceam scandal.Ce Fiv cand eu sunt deja gravida?