INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 15
sensibila spune:
sabine - schimb dr din motive de aparatura veche. cand merg la controlul lunar, eco imi face doar ca sa vada ca, copilul misca ca altceva nu se vede, nu imi spune ce greutate, ce diminesiuni are, nimic. Si atunci nu vad pt ce sa dau banii. Doar asa ca ma asigure ca e bine ? Dar nici ea nu stie daca are retard de crestere sau intervine ceva. Deasta o schimb.
Numele ramane secret pt ca sunt mai multe si nu m-am hotarat inca care varianta ramane ! 
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
indi_77 spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru psrijin. Incerc sa imi revin, astept sa vina luni si sa vad in ziua 9 ce gogosarei avem (cati foliculi si de ce dimensiuni - deja simt cum imi pulseaza cand ovarul drept, cand stangul si la mine e semn de crestere foliculi
)
Va pup pe toate si sa dea domnu cat mai multe II luna asta !
peta spune:
sabine - mi-ai dat iar sperante. Stiu ca nu terbuia sa-mi fac testul, stiu cateva persoane care desi erau gravide aveau test negativ inainte de a le intarzia, si uneori chiar si un pic dupa...dar cred ca ma intelegi daca si tu ti-ai facut unul sambata![]()
saptamana viitoare mergi la eco?
indi - bafta multa, sper sa-ti creasca frumos foliculii si luna asta sa ramai, numai asa sa-i dai o palma morala si profesionala dr aluia...
viss - eu cand faceam tratament cu ova-mit, luam si viviflor ovule, care cred ca fac bine si la endometru, ca la mine la ovulatie sarea de 10 endometru. Daca vrei iti dau mai multe detalii, sau intreaba doctorul...
magdita spune:
Ella
, La multi ani cu intarziere, sanatate multa si un bebe cat mai curand.
Indi
, nu stiu ce experienta are dr.la care ai fost pentru o alta parere, insa exista o multime de femei care au copii, fiind anterior diagnosticate cu endometrioza. Doar pentru curiozitatea ta, intra la subiectul "Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe" si citeste pe prima pagina povestile mamicilor cu endo. Chiar eu cunosc personal cateva. Legat de sansele de a ramane gravi cu endometrioza diagnosticata, eu am citit pe site-uri straine ca, statistic, aceasta boala scade sansele de a ramane gravi cu 30 % fata de o femeie care nu o are. Eu am fost diagnostica cu endo si anul asta am ramas gravi, dupa 5 ani de asteptare si investigatii, din pacate nu a fost sa fie, dar asta nu inseamna ca are legatura cu boala. Asa ca... totul e relativ.
Araceli
, super valori. Doamne ajuta
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Araceli spune:
Indi, subscriu si eu la ceea ce a spus magdita. Sunt atatea femei care au ramas insarcinate, avand diagnosticul asta. In plus, cati dr, atatea pareri.
Nu stiu daca v-am mai spus, eu am fost in primavara la o dr de la Giulesti, cu diagnosticul de la laparo: endometrioza. Voiam sa mai aflu si o alta parere. Si surpriza: mi-a zis ca asta nu e o problema, ca ea a vazut o gramada de femei la cezariana cu endometrioza plina, intinsa peste tot...Ea una nici nu mi-ar fi dat tratamentul cu dipherelline, pe care l-am tinut eu pt endometrioza. Personal, eu cred ca dr respectiv s-a cam grabit cu diagnosticul: in primul rand endometrioza poate fi diagnosticata doar laparoscopic, in nici un caz de la o simpla ecografie sau uitat pe niste analize...
In plus, nici vorba sa dea infertilitate totala. Eu una m-am documentat f mult dupa ce am aflat diagnosticul meu, pe o gramada de site-uri, din RO, SUA, Germania. Intr-adevar, este o cauza a infertilitatii, dar poate fi tratata, cel putin temporar.
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!
ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
sabine spune:
Peta e drept.Mi-ai inchis gura
.E usor sa vorbesc acum privind in urma dar doamne cum ma mancau degetelele sa-mi fac test daca se poate chiar a doua zi de la IA.
Da saptamana viitoare cam pe vineri ma duc la eco.Am inteles ca cam pe atunci o sa se vada ceva avand deja 10 zile de la data la care trebuia sa-mi vina.
Sensibilaacum te zapacesc.Spune-mi te rog si mie dublu si triplu test cand se fac?

Araceli spune:
Peta
fata nerabdatoare. Nu-ti pierde speranta, a fost prea devreme pt test. Mai asteapta 2-3 zile, apoi repeta.
Eu am fost la monitorizare si azi si mi-a spus dr. T ca foliculul cel mare a ajuns la 20. L-am intrebat cand facem inseminarea si mi-a zis: maine, poimaine, luni, vedem...
Deci, ma duc in continuare in fiecare zi la monitorizare. Si va tin la curent![]()
Sensibila, bafta cu noul dr, sa aiba aparatura buna si, in primul rand, sa fie un dr. bun si de incredere.
peta spune:
sabine, n-am vrut sa-ti inchid gura, din contra, vrea sa fie cat mai sloboda si sa ne povesteasca cat mai mult despre reusita ta
.
Nici nu stii cat optimism si cata speranta ne-ai dat tuturor.
Araceli - felicitari pentru folicul, hai ca mai ai putin pana la IA. Sa fie cu noroc!!!
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui indi_77 fetelor, va multumesc din suflet pentru psrijin. Incerc sa imi revin, astept sa vina luni si sa vad in ziua 9 ce gogosarei avem (cati foliculi si de ce dimensiuni - deja simt cum imi pulseaza cand ovarul drept, cand stangul si la mine e semn de crestere foliculi Va pup pe toate si sa dea domnu cat mai multe II luna asta ! |
Fetele va pup pe toate!

de cand e Sabine gravida, sunteti tare vorbarete , imi place!..
Z1 de cm la mine, mi-am luat retea de la medlife, mi-am comandat puregonul de 100ui!!! Carca de bani!180 ron/fiola!:-(( dar si eu am "folosit-o" pe sabine sa-l conving pe sot
Fete , ma grabesc ca trebuie sa ajung la cora sa fac cumparaturi, am intrat doar sa va salut!

Indi, doctorita predoi de la medlife -cand am inceput sa zic ca ma autosuspectez de endometrioza -a zis ca "hai faceti analiza CA125 (de sange)!"; CA125 este o analiza care indica cancer ovarian (doamne fereste) si poate fi si indicator pt. endometrioza (proliferare de tesut). Am facut-o analiza si a iesit sub limite si m-am linistit!! e la indemana costa doar 38 de ron.
Daca vrei poti si tu sa faci analiza mai ales ca esti pacienta la medlife, din cate imi amintesc!..Te pup, nu ai nimic, crede-ma, curaj!!