INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 14
sensibila spune:
ella28 - 

La multi ani si sa apari cat mai repede cu cun bebel la purtator !
Vad ca a reinviat speranta la voi si forumul se umple vertiginos. Ma bucur mult !
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
indi_77 spune:
ella28 -
La multi ani si sa apari cat mai repede cu II si bebei sanatosi 

Sabine - felicitari !!!! 

ma bucur sincer si din tot sufletul pentru tine, pentru voi. Cand ma gandesc ca si noi suntem in ziua 6 si luni mergem la prima eco (z9) pt IA nr 3....parca imi mai creste moralul...
Mai fetelor, aseara am avut o experienta tare neplacuta....si vreau sa o impart cu voi. Tinand cont ca de 7 ani nu ne protejam, de 3 ani jumatate facem toate tratamentele si analizele posibile si imposibile, dupa 2 IA-uri nereusite m-am gandit sa incerc si alt Dr. Toate bune si frumoase...am reusit prin interventii sa imi fac programare la Dr. Niculescu (la cab particular ca la spital cica nu il prinzi).
Am ajuns la dansul, s-a uitat pe tot dosarul meu si fara sa-mi faca nici o analiza/ecografie absolut nimic...mi-a spus senin ca 90% am endometrioza si ca el nu a vazut in cariera lui femei cu endometrioza si sa fi ramas insarcinate, nici macar cu FIV.
Dupa ce am iesit, normal, m-am umflat de plans si nu stiam incotro sa o iau. Sotul meu era la serviciu, mama prin spital si nu aveam cu cine sa vorbesc....in fine, am ajuns acasa, am intrat si am cautat pe net si surpriza, nu am nici un simptom pt endometrioza.
Am vazut ca e de doua feluri - una sub forma de chist ce se vede la ecografie si normal ca nu apare si una ce poate aparea pe diverse organe insa, dau dureri de spate zilnice, dureri de cap si la menstruatie, primele zile sunt ingrozitoare (fara 2-3 nurofen sau No-Spa nu scapi).
Acuma....pe cine sa cred...Dr de la Medlife (3 Dr s-au uitat pe analizele mele)...sau pe Niculescu ?
va pup tare tare,
Indi
sensibila spune:
indi_77 - eu zic sa iti gasesti un dr in care sa ai deplina incredere si sa mergi pemana lui. Asa daca mergi la 100 de medici sunt sigura ca o sa auzi cel putin 50 de pareri diferite. Fiecare isi da cu parerea. Eu am fost prima oara la o doctorita, nu am picat pe aceeasi lungime de unde ba m-a si plimbat vreo 7 luni dupa care am plecat la dr Moisa si cu ea m-am inteles super. Asa ca am ramas la ea am avut incredere in ce face si datorita ei am ramas de 2 ori insarcinata din 3 IA.
Asa ca asta recomand tuturor. Daca medicul nu este ceea ce va doriti voi, schimbati-l ! Fiecare din nou picam sau nu pe lungime de unda cu cun medic. Nu insemna ca daca eu m-am inteles cu Moisa o sa se inteleaga toata lumea, ba din contra chiar aici erau fete care o blamau si nu m-a deranjat deloc pt ca, cu mine era altfel.
Datorita ei acum bebelina sau bebelul meu da din picioare de mama focului acum.
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
andreiutasg spune:
La multi ani ella 

indi_77draga,
Parerea mea este ca ...dr. care dau "pronosticuri"/concluzii doar dupa o analizare a dosarului...fara o echografie....
sunt superficiali (asta e un termen domnesc
)
Ti-o zic din experienta: m-a dus la un dr.recomandat..dupa ce a analizat el spermograma sotului..concluzie OBLIGATORIU FIV...ca natural niciodata....si dupa 2 luni am ramas gravi natural
Un adevarat medic nu ar trebui sa zica niciodata ...NU..mereu exista sanse pt. fiecare in parte..mai multe/mai putine..numai Doamne Doamne decide..
MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
peta spune:
ELLA28 - la multi ani draga mea, iti doresc multa sanatate, multi bebei sanatosi si tot ce-ti mai doresti sa ti se implineasca 
eu...
Z13 de la IA si z26 de la CM - test negativ...
stiu ca mai sunt sanse, dar...

problema este ca cel mai probabil va trebui sa fac o pauza de vreo 3 luni, ca avem tot felul de evenimente (nunti, botezuri, musafiri peste noapte) care evident se suprapun peste perioada fertila, si cred ca n-are rost sa fac tratament...
o fiola de puregon pentru pen, daca am inceput-o luna trecuta, ce valabilitate are? eu stiam ca 28 de zile, voi ce stiti?
indi_77 - te rog eu mult nu dispera, mi se pare stupid sa-ti puna asa un diagnostic...zicea luminita de o analiza care iti poate indica o posiblia endometrioza, nu mai stiu cum se numea C-nu stiu cum...
in cel mai rau caz la o laparoscopie se vede clar daca e sau nu...
fetelor sa nu ma certati ca mi-am facut test, stiu ca nu trebuia, dar n-am mai avut rabdrare...am avut simptome de CM clare ieri seara, si nu prea mai aveam sperante oricum...
m-am hotarat - cand o sa mai fac tratament o sa-i cer doc sa-mi dea o stimulare mai puternica ca sa am si eu mai multi foliculi, se pare ca cu unu singur nu sunt sanse...mai incerc de 3-4 ori IA, si dupa gata, la FIV...si neaparat o sa intreb de progesteron...
indi_77 spune:
nu e vorba de a merge la mai multi Dr. Ginecologul meu nu are specialitate de infertilitate, si chiar daca ma inteleg excelent cu el si nu l-as da pe 500 doctori, nu ma poate ajuta cu inseminarile.
La Medlife doar Dr Bolintineanu se ocupa de mine, insa, Dr Coricovac si Predoi s-au uitat pe analize si inseminari.
Am incercat doar sa inteleg de ce dupa atatia ani si incercari, totusi, bebe se lasa asteptat....
sabine spune:
Neata fetele
Ne-am trezit si noi de abea acum si primul lucru a fost sa deschid computerul.
Indi asculta ce a zis Sensibila are perfecta dreptate.NU merge la mai multi medici ca ai sa auzi tot atatea pareri.Si mi se pare inadmisibil sa-ti puna un diagnostic fara consultatie.Dupa ce s-a orientat el acolo?Ce analize ai la dosar?Banuiesc ca hormonale , eco si hartiutele de inseminare.Eu chiar nu cred chestia asta care ti-a spus-o.Si inca ceva.Cunosc o tipa care a avut endometrioza, s-a operat laparoscopic aici in Viena dar imi aduc aminte ca spunea ca la ciclu avea dureri infioratoare ia dimineata cand mergea la baie sa faca ca, o auzea sotul din camera cum tipa de durere.Acum eu nu stiu ce legatura are si ca cu endometrioza dar stiu ca dupa vreo trei luni de dureri zilnice n-a mai putut indura si s-a operat.Tu ai asa ceva?
Peta acum iti spun un secret.Fetelor sa nu ma certati ca nu v-am spus dar chiar si eu am vrut sa uit.Sambata dimineata, cand am fost atat de suparata si la pamant mi-am facut si eu un test de sarcina.Si nu oricare ci din acela pt sarcina timpurie.Si a iesit negativ.Cu doua zile inainte de data la care trenuia sa vina ciclul. Daca va uitati pe ceea ce am scris sambata o sa vedeti cat de demoralizata eram.No si, surpriza a venit marti.De aceea Peta ti-am spus sa nu faci ca nu are rost. Dar spune-mi si mie acum ce simti?Mai simti impunsaturi? Si sa sti ca simptomele de ciclu se confunda cu celelalte.
Sensibila creste bebelu`?Te-ai gandit la un nume? Cum te simti?
Fetelor voi ce faceti?Cum sunteti?
Alla ma bucur pt tine.Daca te-ai hotarat spune sa-ti faca o stimulare mai puternica sa produci trei foliculi.Neaparat.Surcel imi spunea la a doua IA ca obligatoriu vrea sa avem macar trei foliculi maturi, sa-i aduca la aceeai dimensiune ca cu unu....slabe sanse desi uite Sensibila a avut doar unu, ca pe el aia mititei chiar nu-l intereseaza.De aceea mi-a dat menopurul.I-ar cand m-am dus in ziua 7 la monitorizare mi-a mai dat un menopur in plus fata de tratamentul initial.
Aracelli, ce se aude?

sensibila spune:
sabine - da bebe creste si sper ca e in limite normale. Daca e fata am deja nume, daca e bait nu am nici cea mai vaga idee. Momentan astept morfofetala de pe 4 nov si atunci sper sa stim sigur ce este si stabilim si nume.
Momentan sunt destul de intorsa ca trebuie sa imi chimb doctora si nu stiu ce si cum o sa fie cu cea noua la care o sa merg saptamana viitoare. desi am ajuns la ea fiindumi recomandata ca f buna. Acum sa vedem.
e in burtica
+20
varsta bebel
peta spune:
sabine, m-ai mai readus la viata 
aseara am avut simptome f clare de CM, inclusiv nervozitate, pofta exagerata de mancare...acum nu prea mai am, ma mai dor sanii din cand in cand, dar nu asa cum spui tu, ci mai degraba inspre axila, in lateral, asa...ciudat e ca inainte de CM intotdeauna ma dureau tot timpul, acum am doar mici "crize" de cate minute... ma mai inteapa iar ovarele, dar tot asa, in reprize... vad ca numai seara am simptome de CM, ziua nu prea am nimic...
deci mai pot spera inca ![]()
sabine spune:
Sensibila, dar de ce trebuie sa schimbi dr?Si nu-mi spui la ce nume de fetita te-ai gandit?
Peta daca stau sa ma gandesc pe mine ma dureau sanii doar seara iar impunsaturile si durerile la fel.Cum ma puneam pe scaun seara sa manans si dupa aia pe sofa sa ma uit la tv, incepeau.Asa ca...poate scoatem

D-ne ajuta.