INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 12
sabine spune:
Aracelli am facut inseminare in ziua 12 cu trei foliculi.Doi de 26 unu de 24.Pregnil, am luat trei fiole de 1500 unitati.
Peta nu stiu daca aveam ovulatie fara medicamente.Cand m-am dus la medic prima data anul acesta in iulie, mi-a spus ca pana acum nu am facut absolut nimic (adica eu) si ca din anul asta trebuie sa ies gravida.Eu anul trecut am fost la el in iarna si mi-a dat sa fac analize care nu au fost prea bune din cauza prolactinei foarte mari.Am facut tratament si dupa aceea m-am mai dus in iulie cand m-a certat.Mi-a zis ca nu avem timp de pierdut, mi-a prescris closty si am si inceput.El a zis.Facem 3 IA dupa care FIV ca timpul lucra in defavoarea noastra. Am facut 2 IA pe closty, cu un folicul amarat si pregnil de 5000 dupa care am schimbat si uite rezultatul.
Viss eu zic sa incerci IA de cate ori poti pane vei face FIV-ul (sa speram ca nu vei ajunge acolo, din suflet iti doresc) dar niciodata nu se stie de unde sare iepurele si trebuie sa fi si tu impacata cu tine ca ai facut tot ce ai putut si ce a depins de tine.
Luminita m-am gandit ca nu e indicat drumul dar chiar as vrea sa ma vada dr meu.Acum ma gandesc ca poate ma voi duce cu masina si cu sotiorul.Facem 6 ore pana la Cluj.Sa vedem in functie de ce zice dr saptamana viitoare. daca imi da unda verde si zice ca nu e nici un pericol ma duc.daca exista o umbra de ceva, stau eu pe funduletul meu aici. Desi Luminita, cum ti-am zis eu mai am si problema cu fibromul acela care e in perete si de care Surcel stie cum a evoluat.El poate si sa faca o comparatie.Nu stiu, poate am eu o fixatie cu el pt ca am foarte mare incredere. La ultima inseminare i-am si zis ca nu-l parasesc iar cand il sunam incepeam cu ,,v-am sunat sa va mai stresez un pic``.
Fetelor sanii mei s-au fasait cu vreo 6 zile inainte de data la care trebuia sa vina ciclul.Nu am mai avut nici o durere.Nu m-am dus noaptea la pi pt ca tineam.dar dimineata era primul drum care-l faceam iar de atata tinut inca ma durea burta.
Viss de parasit nu va parasesc, nu am de gand, nu m-am dus pe un alt forum ca eu ma simt foarte bine aici cu voi.V-am spus ca imi sunteti dragi toate.

sabine spune:
A, si poate e important.Cand m-au durut sanii nu m-a durut decat exact unde este si aureola.Atat.
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Fetelor azi e ziua mea...fac 31 de ani ![]() ![]() ![]() Va doresc ce-mi doresc si mie si ffff curand! va ![]() LA multi ani ella! sa fii sanatoasa si fericita cu sotul tau si cu multi bebei!!! |

elenaraluca spune:
La multi ani ELLA,tot ce iti doresti sa devina realitate!
Fetelor va spun sincer ca mi-e frica sa fac test.am facut la teste de mi sa luat de ele ca toate au fost negative,si din cauza asta mai bine astept sa termin utrogestanul luni sa vad ce se intampla.Si in plus de asta eu nu am nimic.nici macar o simptoma de sarcina.
speranta2008 spune:
La multi ani Ella

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
ella28 spune:
Fetelor, multumesc! Ce bine este cand e mai vesel pe aici
Sabine, sa stii ca ai inseninat atmosfera pe aici, ma bucur fff tare cand vad cate-o reusita. Te
.
Sa stiti ca va tin pumnii la toate. Peta tu urmezi