ce analize tre ?

ce analize tre ? | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

Am pierdut doua sarcini, nu se stie de ce. Vreau sa fac analiza aceea de toxoplasmoza, sa vad daca iese pozitiva. Practic in ce consta? Analiza sangelui, nu?

Asa... si v-as ruga sa imi spuneti ce alte analize mai trebuiesc facute ca sa depistez cauza pierderii sarcinilor. Ma gandesc ca tre sa fac tratament si apoi sa repet...
Cam cat m-ar costa aceste analize, as vrea sa stiu cu aproximatie. Sa stiu la cat sa ma astept, daca imi permit. Daca nu imi permit, nu pot sa le fac:( Dar macar sa ma interesez, sa nu imi para rau mai tarziu.
Cineva, din sistemul medical, mai exact o asistenta mi-a zis ca costa fff mult, ca mai bine renunt la ideea de a mai da nastere la al doilea copil. Am renuntat pe moment, insa nu imi da pace... Sufar ca nu mai am inca un bebe.

Andrei si Adriana

PS: Xio, scuze ca nu am mai asteptat raspunsul tau, dar nu am mai avut rabdare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

?
Va rog ...nimeni nu stie, nu a auzit?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Adinelu' , am vrut sa-ti raspund pe PM dar am uitat..nu stiu cat costa dar tin minte ca la clinica parca , am citit despre toate analizele din sarcina.
Sora prietenului meu stiu ca si le-a facut pt. Epstein , Toxoplasmoza si altele (multe) , a costat-o in jur de 3 milioane. Nu mai stiu sigur, asa tin minte.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Am sa prind tupeu si am sa le fac, multumesc inca o data.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

dar de trombofilie te-ai cautat?
e o afectiune care generaeza destul de des pierderi de sarcina
cu o simpla analiza de sange te poti linisti si pe acest aspect

la Asteptand un ingeras e topic special al fetelor care suferim de aceasta afectiune

Bafta in avea un bebe cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Adinella, imi pare rau pt pierderea ta.
La BioClinica, in Gojdu poti face, e cel mai bun laborator din Deva. Pt alte analiza poti cere sfatul medicului (de familie sau ginecolog) si el sa iti recomande alte analize. Unele analize cu trimitere iti vor fi macar compensate, toxo din pacate nu, preturile variaza sa stii, asa ca mai bine du-te direct la ei sa intrebi, nu ai nevoie de trimitere.
Cate saptamani aveai?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cele mai frecvente cauze ale avortului
-Anomalii genetice- anomaliile cromozomiale fetale reprezinta cauza cea mai frecventa a avortului spontan.
-Tulburari endocrine - deficienta de progesteron, hipersecretia de hormoni androgeni (masculini), hipo/hipertiroidia, diabetul zaharat necontrolat.
-Anomalii ale uterului - congenitale (te-ai nascut cu ele): uter septat etc., sau dobandite: cicatrice uterine dupa diferite interventii chirurgicale.
-Alte afectiuni ale uterului - endometrite, fibroame.
-Incontinenta cervicala - cand colul se dilata nedureros, periclitand mentinerea sarcinii.
-Inflamatii sau tumori ale ovarelor sau trompelor uterine.
-Infectii materne - rubeola, toxoplasmoza, sifilisul (poate determina avort tardiv - dupa luna a 4-a de sarcina), listerioza, infectia herpetica in primul trimestru, infectia cu chlamydia.
-Boli cronice materne - hipertensiune arteriala, anemii severe, boli renale cronice etc.
-Probleme imunologice - posibilitatea unei respingeri imunologice a produsului de conceptie este o explicatie din ce in ce mai des intalnita
-Fumatul, alcoolul, consumul de droguri pot duce la moartea fatului sau la declansarea contractiilor.
-Varsta mamei - pe masura ce avansezi in varsta, creste riscul de avort. Spre 40 de ani aproximativ 25% dintre sarcini se termina prin avort.
-Alte cauze - hipoproteinemii si avitaminoze grave, carente de acid folic, traumatisme puternice, traume psihice (ocazional).

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fa-ti si beta 2 glicoproteina , lupusul anticoagulant, anticorpii anticardiolipina, sa nu fie vorba de un sindrom antifosfolipidic. Costa in jur de 300 de ron

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu m-am dus la Medicover si am cerut sa-mi faca tot ce exista pe piata legat de sarcina:-) au rezultat cateva pagini bune de rezultate si am aflat ca aveam toxoplasmoza. Vreo 5 medici pe care i-am intrebat mi-au spus ca foarte multa lumea are si ca probabil pe vremea mamelor noastre si mai multe persoane avea doar ca nu se stia si sa nu-mi fac nicio grija. Acuma deja o aveam asa ca numai aveam ce sa fac. Si am nascut un baietel perfect:-)

Ai pierdut doua sarcini, medici ce au spus totusi? Nu te-au trimis acasa chiar fara nici un feedback!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

revin, nu vreau sa fiu rea dar daca am vazut bine la semnatura esti din Deva? Poate gresesc dar nu cred ca acolo vei gasi raspunsurile. Incerca sa fugi pana la Cluj sau la Timisoara sa te cauti de toate problemele. La Cluj iti recomand eu dr la Timisoara o intrebam pe XIO:-)

Numai bine si in curand o sa vezi ca o sa ai si tu un bebe frumos si sanatos!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Adinella, imi pare rau pt pierderea ta.
La BioClinica, in Gojdu poti face, e cel mai bun laborator din Deva. Pt alte analiza poti cere sfatul medicului (de familie sau ginecolog) si el sa iti recomande alte analize. Unele analize cu trimitere iti vor fi macar compensate, toxo din pacate nu, preturile variaza sa stii, asa ca mai bine du-te direct la ei sa intrebi, nu ai nevoie de trimitere.
Cate saptamani aveai?

Viata merge inainte...

Prima sarcina am pierdut-o la cinci luni si jumatate si a doua la o luna si jumatate. Nu are rost sa spun ce groaznic a fost pierderea si chiuretajul in sine. Am avut noroc ca la prima sarcina a putut sa imi faca chiuretaj, ca altfel a zis doctorul ca ma punea sa il nasc... Ce groaznic mi se pare, numai sa vb. de asa ceva....

Andrei si Adriana

Mergi la inceput