ce analize tre ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Multumesc pt raspunsuri, chiar sunt super multumita, asa am curaj sa merg sa intreb parca:)
Medicul este un om cu suflet care a avut grija de mine in timpul chiuretajului si dupa, si nu a acceptat nici un ban. Nu a stiut cauza, si nu am avut ce scoate de la el prea mulot in privinta asta. Numai asistenta care l-a ajutat in timpul chiuretajului imi zicea ca "daca se intampla asa sa nu mai incerc sa raman gravida. Ca sunt multe analize de facut si cica nu se merita sa le fac ca sunt enorm de scumpe".
Adevarul e ca nu pot accepta sa am numai un singur copil. Pentru mine, copii inseamna viata. Daca nu am copii, simt ca nu am nici un rost pe lumea asta.
Asa ca tot sper sa fac aceste tratamente si apoi sa pot duce o sarcina la bun sfarsit. De ramas insarcinata, raman foarte usor, chiar de la primul contact, deci nu ar fii problema cu asta, problema e sa pot sa duc sarcina.
Multumesc inca o data sunteti niste persoane de nadejde, mi-am notat toate acestea si vreau sa ma ocup incepand cu luna care urmeaza.

Sa merg sa fac analize in alt oras, nu pot nici daca as vrea din cauza serviciului care nu risc sa il pierd.(mai ales pe criza asta financiara, si chiar daca nu ar fii asa zisa criza, in Deva tot e durere cu locurile de munca care nu prea sunt).
Am sa le fac la Bioclinica.
Am pe sora mea la Timisoara care m-ar putea ajuta in cazul in care m-as duce acolo sa fac analize. Oricum Timisoara o cunosc, in mare ca acolo am terminat scoala. Plus ca Andrei a avut vreo trei interventii chirutgicale care numai acolo s-au facut, ca aici in Deva, nu am incredere deloc. Aici, in Deva mi l-au tinut in spital trei saptamani cu febra 39 cu 5 si nu atiau ce are. Apoi mi-au zis ca ma externeaza ca ei au facut tot posibilul... Deci, ... asta e Deva. In urmatoarea zi am fost la Timisoara si I s-au facut analizele urgent dupa care i s-a pus diagnosticul corect, cu urmare de tratament.
Oricum Deus, multumesc ca ai vrut sa ma ajuti cu recomandarea de doctori.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

nalize:
- uzuale: hemoleucograma, VSH, TGO, TGP, profil lipidic, creatinina, uree, acid uric, glicemie, proteine serice totale, ionograma completa, sideremie, fibrinogen,
-screening pentru hepatita b si c: antigen Ag HBs, anticorpi anti VHC
- imunologie Brucella ( anticorpi IgG, anticorpi Ig M) si Listeria (anticorpi anti listeria)
- screening profil TORCH
-parazitul toxoplasma : anticorpi Ig M si Ig G
-rubeola IgM si Ig G
-citomegalovirus (CMV) tot asa IgM, IgG
- virusurile herpetice 1 si 2-tot IgM, IgG
- investigatii de tiroida- macar free T4, TSH
- sumar de urina, urocultura
- examen bacteriologic secretie vaginala
-examen Babes Papa Nicolau
-antigen (Ag) chlamydia - recoltare de la nivelul colului
-determinare mycoplasma, ureaplasma din secretii vaginale- astea sunt alte ganganii care pot determina avort spontan, moartea fatului IU, infertilitate, etc
- determinare grup sangvin, RH;
- determinare HIV si VDRL
-analize de coagulare, mai precis profil trombofilie
-profl sindrom antifosfolipidic.

Cam asta ar trebui sa contina dosarul medical al unei femei care doreste sa ramana insarcinata

Mergi la inceput