Este normal in sarcina?!

Este normal in sarcina?! | Autor: AlinaBu

Link direct la acest mesaj

Fetelor am observat ceva astazi si m-a pus un pic pe ganduri! nu stiu daca este bine unde postez sper ca cineva sa ma lamureasca repede pentru ca medicul meu ginecolog nu este in bucuresti pana saptamana viitore !!!!

Deci sunt insarcinata in 3-4 Saptamani, si de azi de dim am observat o scurgere alba ca si cum ar fi lapte si lipicioasa! Ma doare burta , adica nu ma doare simt un disconfort, niste intepaturi pe partea stanga mai des! Este normal ?!?!

Doctorul mi-a recomandat dulphaston 2tb/zi ( 1 dimineata, 1 seara )! secretia este in regula? la fel si durerile de burta ?! Imi doresc foarte mult acest copil!!!

Sanatate tuturor si -ilor !

Va pup ,Andra!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Alina, anumite scurgeri sunt normale in sarcina, sange sa nu fie, firicele de sange, sau scurgeri maronii.
Te invit la odiseea sarcinii unde poti discuta mai multe cu gravidute aproape de varsta sarcinii cu tine.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Fetelor am observat ceva astazi si m-a pus un pic pe ganduri! nu stiu daca este bine unde postez sper ca cineva sa ma lamureasca repede pentru ca medicul meu ginecolog nu este in bucuresti pana saptamana viitore !!!!

Deci sunt insarcinata in 3-4 Saptamani, si de azi de dim am observat o scurgere alba ca si cum ar fi lapte si lipicioasa! Ma doare burta , adica nu ma doare simt un disconfort, niste intepaturi pe partea stanga mai des! Este normal ?!?!

Doctorul mi-a recomandat dulphaston 2tb/zi ( 1 dimineata, 1 seara )! secretia este in regula? la fel si durerile de burta ?! Imi doresc foarte mult acest copil!!!

Va pup ,Andra!

Femeile insarcinata au secretia vaginala mult mai abundenta.Atat timp cat nu miroase si nu se schimba culoarea e ok.Dar trebuie sa fii foarte atenta ca poate fi si candida.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

va multumesc :)

Va pup ,Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Alina, felicitari pentru sarcina

Sa fie intr-un ceas bun, ma bucur mult pentru tine...nu-i bai cu secretia aia, stai calma, nu te panica din orice.
Daca nu miroase intepator, nu ai mancarimi, nu-i nici o buba acolo, e secretia normala din sarcina care sub actiunea hormonilor devine muuuult mai abundenta ...innainte de sarcina, nu aveai astfel de scurgeri, fie ele si infim, cantitativ?

Poi daca iei si dulphaston, eu zic sa lasi grijile la o parte, macar pana se intoarce medicul.Iar durerile de burta, din cate stiu eu sunt normale, atat cat sa nu fie mai puternice/intense ca cele de la menstruatie, cat sa nu iti afecteaze activitatea zilnica.

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

ms nikole ! am avut scurgeri si inainte dar nu erau asa cantitative si nici nu semanau cu laptele !
Despre durerile de burta nu sunt intense nu sunt ca la menstruatie, e un fel de disconfort:)
App de secretie nu exista nici un remediu sa le evitam ? ma simt UDA si imi displace acest lucru

Va pup ,Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:

ms nikole ! am avut scurgeri si inainte dar nu erau asa cantitative si nici nu semanau cu laptele !
Despre durerile de burta nu sunt intense nu sunt ca la menstruatie, e un fel de disconfort:)
App de secretie nu exista nici un remediu sa le evitam ? ma simt UDA si imi displace acest lucru

Va pup ,Andra!

Andra,secretia asta nu va fi zilnic asa,uneori normal,alteori mai mult..
Foloseste alldays.Cand vei ajunge la medic spune-i si poate iti va recomnda ceva.Pana atunci in nici un caz sa iei ceva dupa auzite.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Ms pentru sfaturi nu stiu ce ma faceam fara voi fetelor sunt asa de panicata si mie atat de frica mai ales cand stiu ca parintii mei inca nu au aflat si chiar nu stiu cum sa le dau vestea imi este frica de o eventuala criza de nervi din partea bunici mele ( eu cu ea stau ), mama nu stiu ce ar zice probabil ar fi de accord avand in vedere ca pe mine m-a facut la 19 ani jumate, iar eu am aceias varsta acum!

Va pup ,Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Yu-hu, 19 ani ai? Sa cresti mare sa fi sanatoasa!
Alina intra la odisee unde ti-am dat link, suntem multe si poti schimba impresii cu fetele, gasesti multe raspunsuri la intrebarile tale.
Eu mai am o fetita de 8 luni, si pe perioada sarcinii am fost alaturi de fete care erau gravidute in aceasi perioada cu mine, si tare bine era sa stiu ca ce mi se intampla e normal si ca si alte fete au. Si acum suntem impreuna un grup unit si vorbim despre bebelusi.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Yu-hu, 19 ani ai? Sa cresti mare sa fi sanatoasa!
Alina intra la odisee unde ti-am dat link, suntem multe si poti schimba impresii cu fetele, gasesti multe raspunsuri la intrebarile tale.
Eu mai am o fetita de 8 luni, si pe perioada sarcinii am fost alaturi de fete care erau gravidute in aceasi perioada cu mine, si tare bine era sa stiu ca ce mi se intampla e normal si ca si alte fete au. Si acum suntem impreuna un grup unit si vorbim despre bebelusi.

Ms mult pentru invitatie am sa trec pe acolo :) sa iti traiasca fetita sa te bucuri de ea:D
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Va pup ,Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:

Va pup ,Andra!

Nu ai ce le face...
eu la prima sarcina nu am avut problema asta, acum insa...recuperez!...si ma incomodeaza extraordinar de tare.
Daca imi permiti o sugestie:sa nu folosesti absorbante zilnice, ca se inrautateste situatia...lenjerie din bumbac daca se poate si discomfortul va fi muuult diminuat.

19 ani....ce mamica tanara

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput