Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 6
loredana_76 spune:
Vivela noi am fost simbata la o lectie gratuita sa vedem despre ce este vorba,daca ii place,daca sta fara mine...Era o ora de curs normal cu copii care veneau de mai mult timp.Ei au si o prezentare inainte sa vezi despre ce este vorba,dar eu n-am participat decat vreu 1/4 de ora ca eram cu David si nu vroia sa stea.Vezi ca au pagina de net ,te inscrii si esti invitat pt prezentare.
Sint mai multe module,acum era tehnologie,care am inteles ca se desfasoara pe perioada unei luni.Urmatorul modul ar fi teatru,vorbire,arta.
Eu l-am dus mai mult sa socializeze cu alti copii,el e sociabil,dar eram curioasa cum se desfasoara fara noi.Am stat linga usa si auzeam ca ii intreaba ceva si el zicea david zice.Deci am tras concluzia ca se descurca,lucru confirmat si de cele 2 profesoara care se ocupa de ei.
Oricum ora se inreagistreaza si o sa vad sedinta urmatoare ce a facut.
maraza spune:
Vad ca trebuie sa fiu foarte atenta de acum inainte cu liftul asta, ca nu e de glumit. Pana acum Mara s-a tinut scai dupa mine, dar cine poate sti?
Vivela, si eu am auzit ca ceaiul de ghimbir e bun la greturi. Dar la mine n-a mers. Ajunsesem in asemenea hal incat dr. imi prescrisese Emetiral picaturi, care sunt acceptate in sarcina. Au fost zile intregi cand nu ma ridicam din pat de greata sau zaceam cu orele in buda la birou. Deja colegii nu se mai intrebau unde sunt, ca stiau ca sunt pe gresie in baie, la racoare.
loredana_76 spune:
Mai dar noi cand eram mici ne distram pe seama asta,stateam cu picioarele pe marginea liftului in interior si asteptam sa ne cheme cineva,asta cand era frig pe afara sau tipau vecinii la noi ca facem galacie pe palier ca jucam lapte gros sau baza,si nu eram decat vreo 20-30 copii la noi pe scara.
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza am o intrebare culinara: ce pot sa fac cu un piept de pui, fiert in prealabil pt o supa cu galusti? . daca ii fac sos, parca e prea fad........ *zambeste, ieri a fost mai bine!!* |
Eu il fac in doua feluri:
1. Il tai cubulete si fac o mega salata cu rosii, salata verde, ceapa rosie, branza telemea si morcov ras.
2. Il fac pasta, il amestec cu unt, sare, piper, patrunjel si putina branza de vaci si il intind pe paine ca pe pateul de ficat!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 Neata fetele :), Am o veste traznet :) asteptam inca un ingeras in viata noastra care va sosi prin iunie :) 4-5 saptamani. Inca nu am fost la doctor dar am facut o groaza de teste si toate pozitive. Saptamana viitoare voi merge la un control. Stefania mamica Buburuzei Catarina www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Sa fie intr-un ceas bun mamico! Sa fie sanatos bebele si tu vioaie!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
Raport scurt si revin mai tarziu!
Sunt foarte nefericita ! Fata mea m-a expediat foarte drastic azi: " tu sa te joci cu oalele si legumele tale..nu cu ale mele!"
I-am cumparat o punga mare cu fructe, legume, olite, fruculite, linguri, cutite etc din plastic...si m-am dus sa ma "joc" si eu putin cu ele ca prea erau dragalase....in plus vroiam si eu sa vad daca stie toate legumele si fructele alea!Da' n-am avut spor! Asa-mi trebuie daca am dat in mintea copiilor!
Aseara am construit castele si masini si vile din lego pentru Coco (acolo m-a lasat ca trebuia cineva s-o invete!), iar azi avem program de plastilina...am luat pana si musama speciala pentru masa ca sa nu o intinda prin toata casa ! Acum ea face nani, eu fac mancare!
Pup fetele!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
sunflower1979 spune:
Ia s-o felicit si eu pe proaspata burtica stefania! m-a bucurat tare mult vestea (ca de altfel toate vestile despre cate o burtica noua) si iti doresc sarcina usoara!
loredana, parca toate erau altfel cand eram noi copii. ieri a cazut finuta mea din pat si a mers cu ea la radiografie. mama mea a zis ca si noi am cazut cand eram mici si nu ne-a dus la nici o radiografie. iarasi ma gandesc cat m-am stresat cand l-am dat pe Denis la cresa, cate emotii am avut. acum cu diareea, daca am citit atatea pe net eram convinsa ca are celiachie... nu stiu, multe s-au mai schimbat si nu neaparat in bine. cred ca n-ati inteles nimic din ce-am vrut sa zic...
pentru durere de cap, eu am baut cand eram insarcinata zeama de cartof ras..., dar eficient.
am vrut sa mai spun ceva, dar nu mai stiu ce... abia astept sa merg dupa puiul meu!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Vivela spune:
Andra, n-am stiut ca ai avut asa greturi nasoale cu Mara. stiam si eu de ghimbir, am si acum tubul pe care l-am luat cand eram insarcinata cu David, dar mi-era asa greata sa inghit pastilele alea, ca n-am reusit sa iau niciuna . probabil a acum au expirat...
Loredana, am intrat si eu pe site-ul lor, dar n-am gasit foarte multe detalii. daca il inscriu gratuit, cand ma anunta ei ca pot sa ma duc? ai idee despre pret, in cazul in care mi se pare ok?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
maraza spune:
Vivela, am fost mama si tatal greturilor. Am avut greturi din prima zi din saptamana 6 pana in ultima zi din saptamana 18.Ultima zi a fost cea mai fericita zi din sarcina, exceptand nasterea. Cert e ca nu doresc asa ceva nici celui mai mare dusman pt ca partea nasoala era ca nu am niciodata, deci starea de rau era 24/24....12 saptamani. acum ca mi-am adus aminte, parca imi vine sa ma gandesc de 5 inainte de a mai face un bb.
loredana_76 spune:
Vivela te inscrii pe situl lor si te suna cineva de la ei,mai intai te cheama la prezentare si in alta zi,alegi tu,te cheama la lectia gratuita.