Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Evy, si eu tot de la 5 sunt treaza. Presiune simt si eu in partea de jos, burtica e mai tare si ma incomodeaza....dar am mai trecut prin asta si cred ca e de la faptul ca se mareste uterul.Sper ca si in cazul tau e vorba de acelasi lucru.
Stai in patut linistita, iar daca nu e mai bine si simti ca ceva e in neregula, suna medicul....mai bine il deranjezi inutil decat sa stai stresata.
Pupici

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza... hai ca am aparut si eu, dupa o noapte de cosmar! Am luat o raceala pacatoasa de la Andi si toata noaptea am dormit in fund, ca sa pot respira, iar dimineatza m-am pus pe tusit, ca asta mai imi lipsea!
Voi aveti idee cum sa tusesc fara sa contract burtica?... Intrebare retorica.

34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!!!
Monis-si eu simt de cateva zile ca mi-a coborat burtica.Cand stau pe scaun am impresia ca o tin pe picioare.Si am observat ca nu mai am rabdare.Vreau sa vina bebe mai repede.De ce trece vreme d'aia am ganduri paranoice.O sa ma linistesc cand o sa-l vad pe bebe.Vineri fac 38 de sapt.deci e mai mult decat ok daca vrea sa vina.Joi o sa-mi iau si rezultatele de la analize si cu astea si ultima ecografie fug la doct.sa-mi verifice colul si sa-mi zica cam cat mai este si cum va fi (cu epidurala sau fara).
Va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata!
Am dormit si eu un pic mai bine parca, doar cu 3 pauze de susu . Acum is cu foamea in gat, asa ca ma duc sa papalesc ceva, pana se mai trezesc ceva fete la barfa.

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Evy, si eu tot de la 5 sunt treaza. Presiune simt si eu in partea de jos, burtica e mai tare si ma incomodeaza....dar am mai trecut prin asta si cred ca e de la faptul ca se mareste uterul.Sper ca si in cazul tau e vorba de acelasi lucru.
Stai in patut linistita, iar daca nu e mai bine si simti ca ceva e in neregula, suna medicul....mai bine il deranjezi inutil decat sa stai stresata.
Pupici

35+

inseamna ca avem aceleasi simptome . si eu pe timpul sarcinii am mai simtit asa , insa acum mi-e teama din orice . doar ce am fost luni la medic , vedea daca e ceva in neregula ma gandesc ...
tb sa stam linistite in patuc si sa speram ca va fi totul bine .
te pup si multumesc

si burtica mea e mai tare , si cateodata nici nu stiu daca ma doare de la bebe , ca el se tot ridica prin stanga sau in dreapta si se face burta guguloi pt cateva secunde , sau sunt contractii ....desi tind spre prima varianta .

Evy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatza tuturor... vin si eu si la cafea si la noapte f proasta ... dor toate dcic mai tare, dar nu ma mai mir deja , tot ce vreau e sa mai fur cate putin somn, asa chinuit cum e el...
Shtephy - chiar ieri mi-am facut 2 poze, o sa le pun sus pe net si vi le arat
clau_dia - bine ai venit la noi
Lumi - ce frumos spui tu acolo . Abia astept si eu... intr-un fel... intr-un fel as vrea sa mai dureze si asa...
Lavi, Lalu, Evy, Busymummy... niste pentru o zi mai buna decat noaptea
Evy - alea sunt contractii... si eu credeam ca se arcuieste bebe in burtica, pana s-a intamplat pe masa de echo cu doctorul cu mana pe burta mea si mi-a confirmat ca aia e contractie... Dar atata vreme cat nu sunt f f multe si nu sunt dureroase, sunt in parametri.
Tiusca - noi suntem cu dnp in aceeasi zi ... deci amr dcic mai putin
Ramona - pofta buna. Aia cu baia care nu e permisa e dupa ruperea membranelor, asa stiam eu... acuma si daca se duce dopul, poate tot un dus e mai bun, asa preventinv...
Andre - ai PM

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele .... am bagat o grefa...cu greu .... si a stagnat senzatia... trebuie sa merg la farmacie sa imi iau antivomitive ca...e dezastru...n-am avut simtome in primele trei luni si am acum in ultimele trei saptamani....ce organism am

Monis, Andre, RamoC, Lalu... bine v-ati trezit!

Asteptam semne de viata si de la Kreliutza, Shtephy Raluci, IonelaMaria, Laurairina, Ramonik, Dankutza, Dienutze, Ralia, Rgagapie, Ancutza, Pirelia, etc...

De asemenea si pe proaspetele mamici, daca au timp si sunt treze le mai asteptam cu cate o vorba de duh

Simina si Lumi

Lavi, 37+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 3 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neataa fetele da si eu sper sa-si dea cordonul jos, ma rog eu nu sunt asa ingrijorata, sotul in schimb

clau_dia - welcome

shtephy, lavi, moni, mari, lylyana, lumi -

busymummy - nu cred ca ai cum, sa incerci doar sa controlezi cat poti sa nu incordezi

34+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor! Haideti la o cafeluta!
Eu raportez vreo 3 ore de somn adunate, of! Puiul s-a jucat toata noaptea iar eu am avut o stare tare naspa.
Am ratat trezirea pt a merge la medic, merg maine de dimineata pana la urma. Acu ma fac frumoasa sa fug la endocrinolog.
Marijan vad ca nu a mai dat nicio veste. O sa o sun eu sa vad cum e.
Vad ca deja a coborat burtica la tine monis si la tiusca Macar acum cred ca puteti respira mai usor! Caci eu am inceput sa gafai rau. Curaj ca nu mai e mult si va vedeti puiutii!
Va pup pe toate! Sa aveti o zi frumoasa!

34+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Evy - alea sunt contractii... si eu credeam ca se arcuieste bebe in burtica, pana s-a intamplat pe masa de echo cu doctorul cu mana pe burta mea si mi-a confirmat ca aia e contractie... Dar atata vreme cat nu sunt f f multe si nu sunt dureroase, sunt in parametri.

monis cu poze
sapt 37 +

ups , ups, ups . intru in panica . eu credeam ca se ridica bebe . de dimineata am avut 2 , cam la 20-30 min distanta . de atunci nu am mai avut . si ma dor un pic asa la inceput . dureaza cateva secunde.

pai sa bag no spa atunci , caci gynipral-ul mi l-a oprit .
dar cate sa iau pe zi ? trei o fi bine ?
hai maiiiii , m-am suparat . eu vreau sa ajung macar la 38 de sapt . cel putin atunci m-a chemat la spital pt control . off, off

multumesc muuuuuuult de lamurire
Evy 35+

Mergi la inceput