Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
Lumi_Richard spune:
Mariaandrei,Smaranditza,multumesc mult!

Multa sanatate si fericire si voua! Va multumim pt complimente. Toti fulguletii nostri sunt atat de frumosi, abia astept sa vad toata colectia `toamna-iarna` !!!
Alexa,multa putere si rabdare,si Nabilei multa sanatate si sa ia in greutate cat mai repede!!!
Simina,cum e acasa? Papa bine Maya? Va doresc si voua multa sanatate si multe bucurii alaturi de printesa voastra mica!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Suzyca si Betty, va asteptam cu vesti despre voi si comorile voastre!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Monica9 spune:
Imi trimite si mie cineva va rog parola pt contul comun de poze?
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
33+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monica9 Imi trimite si mie cineva va rog parola pt contul comun de poze? |
33+
Chiara Ada
laviniablaga spune:
Neatza all! Am pus de
si va astept si pe voi!
Raportez noapte linistita dar dimineata agitata....m-am trezit cu greturi

Oare e ceva in neregula?????!
Pupici tuturor!
Lavi,
37+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 3 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Neatza all! Am pus de si va astept si pe voi! Raportez noapte linistita dar dimineata agitata....m-am trezit cu greturi![]() ![]() Oare e ceva in neregula?????! |
33+
Chiara Ada
Lalu_79 spune:
Neata si saru'mana de cafea ![]()
Greata am si eu in dimineata asta, dar cred ca e de la lipsa somnului...sigur se rezolva cu un ceiut cu multa lamaie.
35+ 
Lalu_79 spune:
Pentru cine are timp si chef de studiu, am dat peste un site interesant la prima vedere.....inca nu l-am luat la puricat ....www.educatieprenatala.ro
35+ 
Evy30 spune:
Neata , vin si eu cu o 
eu raportez o noapte agitata , sunt treaza de la 5 dimineata si nu mi-e somn . Bebe la fel , dar el acum s-a culcat . De aseara am intepaturi sub burtik si o presiune jos tot la burta .Am tot luat no spa . Acum pe dimi parca s-a mai ameliorat un picut . Oare e posibil sa mai creasca uterul , se mai intind acum ligamente sau o fi ceva in neregula ?
Stau si astept si ma rog ca bebe sa stea cumintel acolo ca e devreme .
O zi buna tuturor . La Bucuresti vad ca a iesit soarele , se anunta zi frumoasa .
Evy 35+
Evy30 spune:
| citat din mesajul lui Cory_B Fetele care luati,sau ati luat, GYNIPRAL...care e tb cu el? Cum va simtiti de la el? si pt ce v-a fost voua recomandat? la mine bb e cam angajat:) si mi-a dat gynipral la 8 ore. am vb cu dr si cik nu mai e periculos sa nasc acum, oricand s-ar intampla:) astept pareri pupici 36+ ![]() |
Cory eu am luat gynipral 1 la 8 ore . acum l-am oprit . cica daca maine fac 36 si bebe e dezvoltat bine , gata nu mai are rost . sa vina cand doreste . am ramas si eu surprinsa , insa merg pe mana lui .
niciodata sa nu il iei pe nemancate , ca te apuca tremuriciul . daca mamanci va fi ok . creste un pic tensiunea sa nu te sperii , dar in maxim o ora revine la normal .
Evy 35+