Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mariaandrei,Smaranditza,multumesc mult!

Multa sanatate si fericire si voua! Va multumim pt complimente. Toti fulguletii nostri sunt atat de frumosi, abia astept sa vad toata colectia `toamna-iarna` !!!

Alexa,multa putere si rabdare,si Nabilei multa sanatate si sa ia in greutate cat mai repede!!!

Simina,cum e acasa? Papa bine Maya? Va doresc si voua multa sanatate si multe bucurii alaturi de printesa voastra mica!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Suzyca si Betty, va asteptam cu vesti despre voi si comorile voastre!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Imi trimite si mie cineva va rog parola pt contul comun de poze?

Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 33+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monica9
Imi trimite si mie cineva va rog parola pt contul comun de poze?
Ai PM 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza all! Am pus de si va astept si pe voi!

Raportez noapte linistita dar dimineata agitata....m-am trezit cu greturiOare e ceva in neregula?????!

Pupici tuturor!

Lavi, 37+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 3 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Neatza all! Am pus de si va astept si pe voi! Raportez noapte linistita dar dimineata agitata....m-am trezit cu greturiOare e ceva in neregula?????!
Buna dimineata, multumim de cafea. Ups,scoatem agitatele? Nu cred. Cine stie de la ce o fi greata. Stai cuminte si bea un ceai, poate trece. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata si saru'mana de cafea

Greata am si eu in dimineata asta, dar cred ca e de la lipsa somnului...sigur se rezolva cu un ceiut cu multa lamaie.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Pentru cine are timp si chef de studiu, am dat peste un site interesant la prima vedere.....inca nu l-am luat la puricat ....www.educatieprenatala.ro

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Neata , vin si eu cu o

eu raportez o noapte agitata , sunt treaza de la 5 dimineata si nu mi-e somn . Bebe la fel , dar el acum s-a culcat . De aseara am intepaturi sub burtik si o presiune jos tot la burta .Am tot luat no spa . Acum pe dimi parca s-a mai ameliorat un picut . Oare e posibil sa mai creasca uterul , se mai intind acum ligamente sau o fi ceva in neregula ?
Stau si astept si ma rog ca bebe sa stea cumintel acolo ca e devreme .

O zi buna tuturor . La Bucuresti vad ca a iesit soarele , se anunta zi frumoasa .

Evy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Fetele care luati,sau ati luat, GYNIPRAL...care e tb cu el? Cum va simtiti de la el? si pt ce v-a fost voua recomandat? la mine bb e cam angajat:) si mi-a dat gynipral la 8 ore. am vb cu dr si cik nu mai e periculos sa nasc acum, oricand s-ar intampla:) astept pareri

pupici

36+

Cory eu am luat gynipral 1 la 8 ore . acum l-am oprit . cica daca maine fac 36 si bebe e dezvoltat bine , gata nu mai are rost . sa vina cand doreste . am ramas si eu surprinsa , insa merg pe mana lui .
niciodata sa nu il iei pe nemancate , ca te apuca tremuriciul . daca mamanci va fi ok . creste un pic tensiunea sa nu te sperii , dar in maxim o ora revine la normal .

Evy 35+

Mergi la inceput