Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:

alexutzzza multumim frumos
....abia il asteptam,l-am si salvat

Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
danyelana spune:
Alexutzzza,
merci mult. Se incarca si la mine acum cartile.
Al doilea link nu merge, cica e reclama
.
Pupici
Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
aaa, sorry nu stiam ca e reclama asa ca am modificat in mesaju anterior (dati voi "cresterea si educarea copilului" p Gogu si ar trebui sa fie primu care apare) 
25+
Yannis
cris_mario spune:
asa este alexutzzza este primul care apare
...sunt suuuper,abia astept sa am timp sa le citesc
ms ink o data
Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
alexutzzza spune:
aaa si daca va intrebati de ce v-am pus legendele acolo, pai pentru mine sunt cea mai buna sursa de inspiratie pentru raspunsuri la "de ce?" cand o incepe bebe cu d-alea grele: de ce e soare? de ce mananc? de ce fac caca? de ce e luni? de unde vine apa? etc...
. Si cum nu stii niciodata cand incepe cu intrebari d-astea...e bine sa fii pregatit, iar legendele alea ofera niste explicatii logice si mai ales pe intelesul copiilor (si adecvate la ce trebuie ei sa stie) pentru multe lucruri din lumea inconjuratoare...Bafta!
25+
Yannis
malina_mircu spune:
alexutzzza - ca raspuns la intrebare a ta cum te afecteaza ca ai concediu medical, iti spun ce mi-a zis mie o prietena contabil: ca luna in care esti in concediu medical nu se considera stagiu de cotizare deci nu intra in calcul la indemnizatie (deci luna aia se calc cu venit 0). Oricum verifica poate am inteles eu gresit sau nu a stiut ea bine. Sau cauta la formul legislativ. Si poate ne spui si noua daca te lamuresti. Eu o intrebasem cum e mai bine sa intru in medical si apoi in prenatal sau direct in prenatal.
Am fost si noi la morfofetala si dupa o ora si jumatata a reusit sa ne confirme inca o data ca vom avea inca un BAIETEL.
Si eu am contractii (mi se intareste burta, se strange si parca raman fara aer). Nu e chair durere mai mult jena. Sau mai am intzepaturi jos inainutru. Eu le cam ignoram pana acum si nu luam de loc NoSpa. Dar chestia este ca am avut una pe masa la eco si se pare ca bebe este destul de tare afectat, numarul de batai pe minut scazut de la normal la 80!!! Dr a zis ca e normal doar ca sa am grija cand este asa sa ma relaxez, sa respir profund, sa ma intind si sa iau NoSpa.
Asa am avut si la prima sarcina (mi se intarea/strangea burta) si pana la nastere habar nu am avut ca astea erau de fapt contractii si nu ca se intarea burta numai ca se misca bebe :-)))). Si ca uterul este excitat la atingere, gen masaj sau ecografie.
Sanatate la toata lumea ca am vazut ca este mare nevoie.
pupici 
Malina
22+ si
Danutz (5 aprilie 2004)
haircut spune:
Multumim din suflet, Alexutzzza, sunt grozave cartile, cred ca toate asteptam prenatalul ca sa le citim

Noi suntem tot in pat, cu contrctii si dureri de rinichi drept, asteptam rabdatoare sa scapam(si eu si bebita)
O zi placuta sa aveti!
24+ 
dastefa spune:
alexutzzza-multumim mult pt link-uri .F utile mai ales ca putem sa citim cate ceva cat suntem in prenatal
malina_mircu eu sper din tot sufletul sa nu fi inteles tu bine in privinta C.M cum ca nu ar fi luate in considerare.Ca eu am avut deja 2 saptamani si ma pregateam sa raman pana la prenatal in C.M.Daca mai are cineva inf pe aceasta tema dati si la noi de veste
azi fac cinste cu o pizza,ca tort ati savurat deja,pt ca aniversez azi 10 ani de a casatorie.
Mihaela
26+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/