Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Cat despre kg, ca vad ca ati atins subiectul asta, eu am luat pana acum 3kg. Dar am plecat de la foarte foarte multe, 87 . Tocmai cand vroiam sa ma apuc serios de un regim cu nutritionist cu tot a venit bebe. Sper sa nu ajung la o greutate in 3 cifre .

Dana 26+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cris_mario sunt asa de dulci puiutii astia mici!
Nu cred ca Mario va fi gelos pe surioara lui. Nu mai stiu ce ai facut. Ziceai ca l-ai dat la gradi dar nu s-a acomodat si voiai sa il retragi. Pana la urma a ramas acasa?

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

A propos de puiutzi, stiti cum e cu cioara , sa ma laud si io cu puiu' meu c enuma voi cu poze si filmuletze? Mai ales ca al meu e jucaus si face scheme, numara degete, trage de cordon ia privitzi: (astea-s cele mai relevante poze ca avem mai multe) http://family.webshots.com/album/575199219OqUoLp

25+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si din partea mea cam tarziu e adevarat .. Dar mie sapt asta programul mi-a inceput de la 11 jumate

Buna cafeaua multumim celor matinale care se gandesc si la noi si fac cafeaua aia asa buna ... plateea ceva pandispan mai ai?? ca nu m-am saturat aseara ...

Va si va doresc o zi buna ... Eu sunt fericita ca s-a mai incalzit afara

23+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza ai si cu ce sa te lauzi baietelul lui mama frumos
mariucasara,din pacate l-am retras ptr ca se imbolnavea,face frecvent temperatura,varsa...si in plus nu manca absolut deloc acolo,facea greva ...asta este,il voi duce la anu',oricum mami este acasa in permanenta si are cu cine sta,iar eu merg la birou cand vreau asa ca...nu va fi o problema..am cumparat o multime de carticele cu activitati..ii citesc,numaram,coloram,construim lego...facem totul impreuna,dar aks asta este nu il puteam duce k se imbolnavea copilul....aa si n e sa zici k el nu este obisnuit cu multi copii ptr ca a noi in permanenta este cate un copil cu care el se joaca...iar vara este curtea plina

Mario Andrei 16.08.2005 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

alexuutzaaaaaaaaaaaaa ce dulcic e.............

l-am vazut si pe al lui onitza.........e frumosssssss..........

sa va traiasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bebeii vostri sughit?????????????????????????

ca al meu cred ca sughite la greu..................

Poze
Bea 27+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris_mario multumim si acceptam toti pupicii. Auzi,da...ma rog, ma bag si io ca supozitoru ca nu ma pricep. nu poti sa il dai din semestrul 2? cum e la gradinitze? Ma gandeam ca e ceva sa il dai din martie asa ca prinde un sezon fara prea multe guturaiuri si cu soare si vreme frumoasa, copii se joaca afara si asa o sa ai si tu timp de bb mic. Ma gandesc ca poate isi face alta impresie (mai buna) despre gradi cu soarele pe cer. Acu mai e si riscu alalant: apare bebe 2 si el e "expediat" imediat dupa la gradi... e cu dus si intors ...tu decizi.

25+ Yannis

Mergi la inceput

alexutzzza initial asta a fost si optiunea noastra ca va merge de la primavara...tocmai ca sa nu avem probleme de sanatate,dar a venit el cu ideea,ca eu o sa stau acasa cu bb mic si pe el il trimit ptr ca nu o sa-l mai iubeasca nimeni nu? ca de ce nu poate sa ramana el acasa sa-l astepte pe bb ca doar ma asculta si invata de acasa o multime de lucruri si e si mancarica mai buna si... si cum sa nu mi se rupa sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

alexutzzza ai cu ce sa te mandresti degetutele alea grasunele.

Cris_mario sunt sigura ca Mario se va acomoda mai usor cu bebe daca sta acasa iar daca il implici si pe el in ingrijirea bebelusului( sa aduca un scutec, sa ii dea suzeta, sa aduca servetelele umede sau sa duca biberonul folosit in bucatarie) sigur nu va deveni gelos.
Nici Sara nu merge la gradi. Motive au fost mai multe printre care si teama de a nu ii insufla sentimentul ca o abandonez la gradi sa raman cu bebe. Daca nu as fi fost as fi dat-o la gradi anul asta, asa va merge la anul.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

mariucasara ai foarte mare dreptate....asa voi proceda si asa ar trebui sa procedeze toate mamicile care au 2 bebici...si in plus copii vor avea timp o viata sa aiba griji cu trezitul de dimineata si cu aolo maine merge la gradi,mai bn ca nu ai dat-o pe Sara anul asta
am vazut ca nasti tot la filantropia ,doar ca difera medicii

Mergi la inceput