Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

rlc_sandor...din cate am inteles eu,e renovata toata cladirea "noua" ... imi spunea o prietena ce lucreaza acolo ca nu are sens sa-mi inchiriez o rezerva,cat timp saloanele au 2 -3 paturi,si grup sanitar propriu;voi naste cu cezariana(din motive medicale)asa ca ,oricum nu am voie sa fac dus...singura facilitate suplimentara a rezervei...tu esti norocoasa...eu voi merge prima acolo...iti voi spune in ianuarie exact ce si cum...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna mamici si bebiti din burtici!

Si eu scriu mai rar dar va urmaresc zilnic!Noi nu avem noutati, suntem bine, fara contractii, doar usoare dureri de spate daca stam prea mult intr-o singura pozitie( la birou) si daca facem treaba pe acasa.In rest trebuie sa-mi ridic azi analizele sa vedem dk am scapat de infectia urinara dupa tratament.
In ultima saptamana nu am avut pofta de mancare, nici nu stiu ce sa mai gatesc, nu mai am idei! Dar azi dimineata un coleg a pomenit de zacusca si m-a luat o pofta ca abea astept sa ajung acasa sa desfac un borcan!....
Multa sanatate pupici!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetele,am citit ceea ce am pierdut ieri si sa mai scriem si noi cate cv...
in primul rand felicitari onitza ptr veste super primita
al3sa am inceput ziua bine,citind bancurile tale...super haios si am servit si din pandispanul plateei delicios
danyelana..offf tampita raceala, sa treaca...bubu se pare ca si tu ai probleme cu raceala asta tampita
bea oare ce activitati desfasoara bb akl la mami in burtica ca tare se mai zbenguie
claudetz si la mn a fost la fel s-a "transformat" din baietel in fetita
larisel ma bucur ca sunteti ok...si felicitari ptr kg bebelinelor
alexutzzza ai dreptate cu calciul,la mn bebelina cred ca ia de pe acum,ptr ca mi se sfarma o masea,s-a facut praf...asa se macina pur si simplu am patit si ma Mario,deci ma asteptam ...a si imicade si parul intr-un hal....,sa nu mai zic de unghii k le am taiate mici mici...deh altfel nu se mai poate se rup
off cat am putut s scriu,dar ma iertati,am recuperat de ieri

Mario Andrei 16.08.2005 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!

decenuela foarte buna cafeaua!
Din pacate nu ajuta apometrele. Contractele pentru apa, caldura si gunoi sunt pe asociatie si nu individuale. Asa ca degeaba am apometre si platesc la zi intretinerea daca vecinii nu platesc.

cristies. Maine m-as muta dar nu am unde. Din fericre nu e vorba doar de un bloc ci de un cartier intreg. Administratora m-a asigurat ca dupa ce vor sta o zi fara apa or sa plateasca de urgenta, pentru ca nu din lipsa de bani nu platesc ci din nesimtire. Sper sa aiba dreptate si sa nu dureze mai mult de cateva zile. Deja m-am abonat la mama si la sora-mea pentru baie si apa menajera la bidon.

bubu_bu mergi la doctor pentru scurgerea pe care o ai dar nu te ingrijora prea tare. Chiar daca sunt fragmente din dop acesta se poate reface. E nevoie insa de repaos la pat.

larisel bebelinele gasunici!

rlc_sandor felicitari pentru fecior!

danyelana multumim.

La noi s-au linistit cu greu contractiile. Noroc ca am o harnicuta in miniatura care ma ajuta si i-a spus povesti lui bebe. Am facut fetita mare!
fetele!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna dimi burtici! Ma alatur si eu voua, dar cu un ceiutz cu miere si lamaie pentru ca mi-e rau de la cafea.
Doamne si ce buna mai era inainte de a fii gravi, cu o tigara langa. Stiu ca au fost polemici pe tema tigarilor,dar si mie imi mai e pofta uneori de o cafea aburinda si o tigara pentru ca am fost fumatoare pana sa vina bebe.

Plateea, m-ai dat gata cu dulciurile, eu sunt acum in perioada in care as manca non stop orice si mai ales dulce . pt fata harnicutza!
onitza super veste! Sa dea D-zeu sa fie bine la toate si sa avem sarcini si nasteri usoare.

24+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

mariucasara asa e si baiatul meu,toata ziua ii spune povesti si ma pupa pe burtica ..si deja pune deoparte unele jucarioare ptr surioara lui sper ca toata afectiunea de acum sa nu se transforme intr-o mareee gelozie cand va veni bebelina acasa
fetelor eu chiar nu pot sta pe scaun...e prima oara knd mi se intampla..trebuie sa stau perfect dreapta,ma doare si am incomodeaza "in capul pieptului"...cred k e bb akl si de aia..off ce durere

Mergi la inceput

ofe bine ai venit...sa ne scrii mai des ,si eu as manca continuuuuu si am pus deja 6kg,dar nu prea se cunoaste
nicolcris asteptam sa ne spui ca s-a dus infectia aia oribilaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Apropo de kg in plus, eu am luat deja 10( cel putin asa arata la cantar) ca in rest nu se vede...si nici nu mananc foarte mult, adica nu am mari pofte, si nici nu as manca continuu!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

neatza fetele, veniti repede cu un kil de si la mine c anu ma pot treziiii!
irrinaa Felicitari! numa 4 kg? super bine! bravo, tot asa! Si speram ca bebe sa fie bine!
bubu_bu bine ai revenit! si noua ne era dor de tine , imi pare rau ca nu te-ai simtit bine dupa cununie si nu ati putut sa va bucurati de luna/saptamana de miere, da las ca va topiti cand vine bebe . Bafta la eco si speram sa fie numai dereglari hormonale, nu dop
larisel cate 1200g fiecare? pai merita si hemoroidsi raceala si tot! F bine, sunt ok ptr varsta lor, grasunele si frumusele! Te credem ca e greu cu 2 bebeline grasunele si reamenajari in casa asa ca te scuzam ca inti mai rar
mariucasara pentru dulcea harnicutza, ce scumpa e ea! ii spune povesti lu' bebe
cris_mario pt cavalerul mario

25+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Buna buticutze!

Ma bucur mult pentru vestile voastre bune si vad ca acestea predomina! Multi pentru mamicile care se lupta cu raceala, contractiile si cu statul in patut. Fiti tari dragelor!

Parca soarele de afara, chiar daca este cu dinti mai indulceste putin situatia, nu-i asa?

Noi suntem bine. Vineri mergem sa schimbam medicul si speram sa avem succes .

O zi frumoasa sa aveti,

Dana 26+ Alexandra

Mergi la inceput