BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna ziua fetelor si o zi minunata va doresc si multi pupici...
Voi cum ati procedat cu dipherelin-ul,l-ati administrat singure sau cineva anume???
Si unde anume se face???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysy - tu singurica, in burtica.
Dupa acelasi principiu ca si gonalul, vezi aici
http://www.youtube.com/watch?v=fADyj_nLKqs

Folosesti seringi pt insulina.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Pysy,eu mereu mi l-am facut singura in burta.Prinzi asa intre degete un colacel de piele si bagi acul dupa care dai drumul. E f simplu,acele sa fie de alea mici pt insulina si ioc durere.

Bafta

Ctalina,ce mai faci?Abia astept sa treaca luna,ca sa mai vb.,caci cu problemele mele i-am imbogatit pe astia de la mobile luna asta si acum sunt la austeritate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Te sun eu mai pe seara .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Te sun eu mai pe seara .

Catalina

coltul meu de rai

ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!

ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Multumesc tare mult fetelor,pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

pysypisi - se poate sa fie mai usor la primele sa tina sotul sau cineva bucatica si tu sa faci injectia - la noi asa a fost si a functionat bine.
la peima cel putin chiar nu cred ca puteam sa tin si bucatica si seringa si sa apas...
oricum sa apesi foarte incet sa nu faci vanataie
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Hai mai fetelor ca alea in colecel sunt floare la ureche, complicate sunt alea in popouDe 5 zile imi fac singura polidin si e greu pt ca tb sa te sucesti, sa imparti buca in 4, sa ghicesti pe unde vine ora 14-15 pe ea, sa bagi acul ala gros pe tot , sa tragi de piston sa vezi dc ai nimerit un vas de sange si zau dc e usor in poz aia, apoi sa bagi serul incet. Ma trec toate apele pana o fac.
Bytzule marevelonul a fost vinovat, faptul ca ai sangerat nu ti-a facut bine, de aceea ai avut endo 1mm. Amzulica a avut punctie oarba dupa inhibarea cu Marvelon apoi a schimbat cu dipherelin si a avut ovocite. Ia baga tu niste Maca Activ doza max care e scrisa pe borcan(dar sa o cresti progresiv) si fa-ti o monitorizare sa vezi ca apare outzul

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

dar trebuie sa le face-ti singure? o asistenta ar fi bine sa le faca ,pt ca tu sg. iti ti colacelul sau buculitza,e mai mare sperietura ,pe cind asistenta nici nu sti cind a infipt acu, nu mi-o luati in nume de rau ,eu n-am facut asemenea injectii ,dar daca ar trebui cred ca m-as sacrifica (si mi-o frica de aceee)

Mergi la inceput