BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)
Raspunsuri - Pagina 6
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandrab Buna pysypisi Bafta multa !!!! Am si eu o intrebare intrebatoare: din fetele de saptamana trecuta, programate pentru decembrie a fost cineva careia ii s-a supus ca saptamana aceasta vor fi contactate de dna dr. Balea? Mie mi-a zis ca ma suna marti sau miercuri si nimic.... Roxana |
Mersi mult Ruxandra!
Eu sunt programata penteu noiembrie si la fel mi-au spus ca o sa ma contacteze doamna dr Balea si sa stii ca asa a fost si nu o data...Cred ca o sa-ti vina si tie randul dar daca vrei sa nu mai stai cu grija cel mai bine este sa suni la clinica sau chiar pe dumneaei si nu te gandi ca o superi,este super draguta.Mie chiar mi-a spus ca o sa ma pisalogeasca cu telefoanele ca sa se asigure ca totul este ok.Daca nu ai nr ti-l dau cu cea mai mare placere.
ruxandrab spune:
pysypisi Am sunat la clinica si au zis ca s-au revizuit toate dosarele si ca o sa ma sune...
A... si mai am o intrebare... in general se face fiv simplu sau icsi?
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandrab pysypisi Am sunat la clinica si au zis ca s-au revizuit toate dosarele si ca o sa ma sune... A... si mai am o intrebare... in general se face fiv simplu sau icsi? Roxana |
Ma bucur ca te-au lamurit,pupici!
Cred ca si una si alta,in functie de ce are nevoie fiecare....sper sa nu gresesc....
catalina2307 spune:
ruxandra - se fac amandoua, depinde de caz. Daca tu nu ai nevoie de ICSI dar doresti acest lucru, le poti spune. Si eu fac ICSI desi nu am nevoie.
coltul meu de rai
ruxandrab spune:
aham.... cata tu faci ca asa vrei tu sau ai un alt motiv?
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
mirela_70 spune:
Eu sunt programata pentru decembrie dar dr. Balea mi-a spus ca o sa ma sune dar nu a indicat si ziua.Mi-a spus doar ca imi da cartea de vizita si sa imi introduc numarul dansei de mobil in agenda dar nu a specificat ziua cand ma va suna.In orice caz astept pentru ca in noiembrie ar trebui sa incep tratamentul, asa mi-a zis dr.D
lalala13 spune:
mirela si mie mi-a spus acelasi lucru si inca nu am fost sunata
catalina de ce rata e mai mare? eu sunt cam nestiutoare..care e diferenta dintre cele 2 proceduri?
my somebody....
catalina2307 spune:
lalala - la ICSI se injecteaza direct spermatozoidul in ovul.Invelisul ovulului este deschis se indeparteaza zona protectoare si se introduce spermatozoidul in citoplasma ovulului , fiind alesi spermatozoizii cei mai ce. Ai mai frumosi si mai puternici. Astfel sansele de fecundare sunt de 75%. La fiv simplu ii lasa de capul lor sa se intalneasca si sa se fecundeze.
coltul meu de rai
goldi spune:
Trag cu ochiul pe la voi .
Catalina, la tine probabil nu este cazul, dar teoretic, "fortand" fecundatia, in sensul ca spermatozoizii sunt alesi ochiometric de embriolog si bagati cu capu' in doamna ovul ,nu exista riscul unor embrioni mai putin viabili dpdv genetic ? Stiam ca aceasta este o cauza a nr mai mic de sarcini prin ICSI, pentru ca nu mai actioneaza selectia naturala ... si a baietilor rezultati in nr mai mare prin ICSI, PICSI, etc decat prin FIV simplu deoarece spermatozoizii y sunt mai vioi si mai energici si sunt alesi de regula de embriolog, iar cei x sunt mai lenti dar au durata de viata mai mare.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza