BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)
Raspunsuri - Pagina 4
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 miki - pupe mama fata. Catalina coltul meu de rai |
Pup si eu fata.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
cami30 spune:
fetelor explicati-mi mie cum se fac mai exact inseminarile/fiv-urile pe loturi? Cum reusesc sa faca 10 femei, de exemplu, sa ovuleze in aceeasi zi? Cu ce se opreste menstruatia si cum e reluata ea pentru crearea unui ciclu FIV?
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
aditzaC spune:
pysy multam
fire ce simpatica ai fost .....ma plimb prin tot forumul .
Analizele le-am facut la o clinica langa mine ....i-am spus numele LILMED , am zis ca nah e aproape si le fac gratis ca am trimitere .
Sa le ia naiba de laboratoare ! Nu stiu exact ziua in care am ovulat , stiu doar ca eram la ovulatie .
Dr endocrinoloaga cand mi-a dat trimitere mi-a zis asa : vezi ca la noi nu mai sunt fonduri asa ca mai asteapta .......eu avand CM ( concediu medical )in perioada aia am zis ca sa le fac atunci ca stiti si voi cum este sa te invoiesti de la munca . Ea mi-a spus :dar acolo unde le faci lucreaza bine ? eu zic : da ! .....
Multam fetelor ...o sa le fac luna viitoare in ziua 3 de cm care sper sa cada in cursul sapt si nu in week ca sa imi poata recolta .
va pupik pe toate
miky007 spune:
Buna fetelor,
Cata, pupici si sanatate tatalui! Sambata merg la "raschetat" PAPS mico, urea...etc, sa stau linistita.
Sa-mi tineti pumnii sa iasa totul bine!
Cami te pup , poate ne lumineaza fetele cu procedurile, ca nici eu nu prea am inteles!
Aditza, innarmeaza-te cu bani si rabdare, esti de abia la inceput! Or sa te mai tyrimita de colo colo, sa faci tot felul de analize.In Romania, se pare ca exista o lupta intre endocrinolori si ginecologi, in alte tari ei lucreaza in echipa pt a obtine cele mai bune rezultate.Deh, la noi toate sunt cu susul in jos
Aditza, pret analize la Centrul medical Matei Basarab:
Horm Z 2-3
FSH, estradiol, LH, testosteron, fiecare, 35 RON rez in aceeasi zi
AMH (h.antimullerieni) 170 RON rezult in 10 zile
aditzaC spune:
pysy
miky007 multam !Ai dreptate! Si eu sunt satula de medici .....am ceva timp de cand umblu din cabinet in cabinet de aceea sincer nu mai imi vine sa merg nicaieri .
O sa le fac cu bani in ziua 3 si gata .Iti tin pumnii !
la toate
cami30 spune:
multumesc dana_bebe ti-am scris pm sa-mi explici ca la copii prosti:)
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
pysypisi spune:
Buna fetelor si o zi placuta va doresc!!!
De maine incep injectarea cu diphereline.
Pupici la toate si mai treceti si pe aici!!!