BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)
Raspunsuri - Pagina 18

sarrah spune:
buna seara dragutelor,
am sunat azi la clinica si sunt programata sambata aceasta , la 13:30. am reusit sa facem si o parte din analize. la unele vom primi rezultatul maine.
ruxandra, cred ca vom face ET cam in aceeasi perioada. am impresia ca ne-am si cunoscut la clinica,nu?
pysi - mult succes !
catalina-
deci, cu cine ma vad sambata la clinica ?

mirela_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarrah buna seara dragutelor, am sunat azi la clinica si sunt programata sambata aceasta , la 13:30. am reusit sa facem si o parte din analize. la unele vom primi rezultatul maine. ruxandra, cred ca vom face ET cam in aceeasi perioada. am impresia ca ne-am si cunoscut la clinica,nu? pysi - mult succes ! catalina- ![]() ![]() ![]() deci, cu cine ma vad sambata la clinica ? |
si eu vin sambata la clinica.Am programare la ora 13.

catalina2307 spune:
miky - cum sa nu iti simt lipsa? Despre progesteronul tau ce sa zic....este atat de putin marit incat nu cred ca inseamna ceva. Eventual fa un test de sarcina.
Si eu sambata la clinica la 11,30.
Pup fetele.

catalina2307 spune:
Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

miky007 spune:
Multumesc Sarrah, nu prea cred ca e sarcina, ca la venerabila mea varsta de 41 ani, e mai greu, dar o sa fac un test oricum, peste cateva zile ca acum e devreme, sunt in z 23 a CM.
Cataaaa, ma bucur ca ti-a fost dor de mine, mi si mai mult, dar din pacate unde am fost plecata nu aveam conectare la net. Cu progesteronul asta mai mare, ma speriasem! Am citit ieri pe net ca se intalneste in cancer ovarian , adrenal sau sarcina molara
, de aceea v-am cerut parerea!Mi-era fricaaaaa!
Auzi Cata, tre sa refac Paps-ul, ca cica(zice dr), nu mi-a recoltat bine asistenta, lipsesc celulele endocervicale, cica n-a intrat cu periuta pana mai sus. Imi vine sa-mi trag un pumn singura in gura!

catalina2307 spune:
Ei vezi, d'aia nu las eu asistentele sa imi umble pe col si sa recolteze . Nu stiu , nu se pricep si mai fac si cine stie ce pe acolo. Imi fac frumos programare la medic si anunt ca asistenta nu are ce cauta la mai putin de 5m de colul meu.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

miky007 spune:
Cata, doct la care ma duc nu recolteaza, imi scrie ce analize sa fac si ma duc cu rezultatele la ea. Tu la ce doctor mergi si la ce clinica sa faci PAPS si alte analize? Cum sa fac sa mi le recolteze si mie un dr si nu o asistenta?

miky007 spune:
Si pt fete am o mare rugaminte, daca se poate sa imi recomandati si mie o clinica unde ati fost multumite de cum au fost facute recoltarile PAP, culturi, secreti...etc, ca nu as vrea sa repet si a 3-a oara PAPS. pleaseee HELP ME