BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)
Raspunsuri - Pagina 19

catalina2307 spune:
Eu fac analizele la Medsana si anunt telefonic ca este un caz mai special si doresc programare la medic pentru acest lucru. Incep parlamentarile si in cele din urma se rezolva.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

miky007 spune:
Saru'mana Cata, deci una ar fi Medsana. Sa vedem poate imi recomanda si fetele o clinica unde au fost multumite si sa ma decid unde sa merg.
Cata ce zici sa mai repet analiza aia de progesteron in z 24 (adoica maine) sau sa fac progest in z 3?
Tot nu sunt lamurita cum sa am progesteronul mai mare, care o fi cauza?? Chiar asa defecta sunt?

georgia_c spune:
buna dragutele
eu trag de multicel cu ochiul pe la voi prin batatura casei ... insa acum o "oferta" ...am programare pt sambata la ora 12 la dr D, si pt ca nu pot merge , ziceam sa o ofer uneia dintre doritoare ... deci astept PM si voi merge pe principiul prima venita prima servita .. vorba 'ceea dati cate-o wissana sa ajunga la toata lumea
bafta la injectat .. la ouat .. la tot ce vreti voi
cata
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot

mirela_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky007 Si pt fete am o mare rugaminte, daca se poate sa imi recomandati si mie o clinica unde ati fost multumite de cum au fost facute recoltarile PAP, culturi, secreti...etc, ca nu as vrea sa repet si a 3-a oara PAPS. pleaseee HELP ME ![]() |

pysypisi spune:
Fetelor maine o sa fiu la clinica la 10,30,o sa fac eco sa vedem cum stam....sper sa fie totul ok.
Pupici la toate si succes tuturor!!!

sarrah spune:
salutare,
miky, eu tot la Medsana am facut joi analizele si am fost multumita de asistenta care a recoltat. dar cum spune Catalina cere sa-ti recolteze medicul.
mirela- eu sunt dupa tine, la 13.30 asa ca ne vedem. eu mai merg si maine dimineata la Medsana pentru analize, trebuie sa ajung pana in ora 10. trebuie sa ma trezesc la 7...probabil pe la 11 voi termina si apoi trebuie sa pierd timpul...sau poate sun la clinica si vin in locul georgieidaca imi da voie
si nu are altcineva nevoie de programare. in cazul asta ma intersectez cu catalina. mi-ar placea sa ne vedem
georgi- gata, te-ai hotarat?
succes tuturor !

fireyes spune:
Miky, eu am facut in ultimii ani, pap-urile la Medicover si de fiecare data, dr a fost cel care a recoltat, fara sa solicit eu in mod special.
Georgicule

miky007 spune:
Saru'mana fetelor pt raspunsuri!
Sarrah, ti-a recoltat si Paps la Medsana asistenta? La care sediu ai fost? In cate zile dau rezultatul?
Deci pana acum as avea de ales dintre Medsana, Medcenter si Medicover.
Fetelorrr, va urez MULT NOROC ASTAZI!!!!
Va astept cu vesti bune!!!!

catalina2307 spune:
No,io nu-s asa norocoasa. Am doua chisturi de 2 respectiv 3 cm, saptamana viitoare vedem daca s-au eliminat la CM(care ar tb sa vina azi), daca nu mi le punctioneaza....
Sarrah cred ca ne-am intersectat la intrare.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

sarrah spune:
salutare,
miky- da, asistenta mi-a recoltat si Paps.la Medsana Cotroceniam facut analizele. rezultatul il primesti in 10 zile. succes.
catalina- da ? ne-am intersectat? eu nu cred...eu am ajuns pe la ora 13:00. m-am tot uitat de o fata frumoasa,inalta, blonda cu parul lung si nu am vazut. sper ca nu gresesc cu descrierea(eu asa imi imaginez ca arati) gresesc?
lasand la o parte imaginatia mea, imi pare rau pentru vestea proasta legata de chisturi. sper sa se elimine si saptamana viitoare sa fii ok. ti-a recomandat ceva medicatie ?
mirela- sper sa iti vina menstruatia pana pe 11. poate te ajuta fetele de la naturiste cu ceva recomandari pentru a avea menstruatia mai devreme. poate totusi vine si ne tinem de mana la punctie si ET.
asadar, astazi am stabilit schema de tratament. concluzia, daca totul va decurge in mod normal, pana pe 15 dec voi face ET. deci in ajun de Craciun voi afla ca sunt gravi !
succes tuturor !