Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_

crisspy, vazut si poze cu Razvan, a crescut mare, si pare f vesel! Sta tot la mama ta? Cum te descurci?

mersi frumos...este un baietel tare vesel, mereu cu gura pana la urechi...tot la mama mea este...io fizic ma descurc, vinerea seara dupa munca fuga la el si ma intorc duminica seara...cu sufletelul stau mai nasol...da' poate ma obisnuiesc odata si odata...e tare greu fara el langa mine ...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

crisspy, imi inchipui ca ti-e dor de el...si mie mi-e greu ca il vad doar seara putin si in weekenduri...asta e, e greu cand trebuie facute compromisuri. Cand planuiesti sa il aduci inapoi la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ooooo lume noua,Anca_ bine ai revenit!
Multumim de complimente. Crisspy,baietelul din poze,este "an old friend" nothing more.
A fost asa de frumos in gradina botanica,Anusca a fost foarte cuminte,am stat vreo 4h jumate.

Crisspy,lui Razvanel si tie cred ca iti e foarte greu.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anca,s-a mai vorbit de vaccin,eu si Cris30 nu il vom face,Miere nu cred ca vrea nici ea.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Nu stiu cand il aduc inapoi....depinde de multe lucruri ...

Inca sunt la faza la care incerc sa o conving pe mama mea sa iasa la pensie ...faza e ca nu prea vrea ...si asta ar fi solutia ideala pt mine...

Ok Lisa...m-am linistit daca e old friend... fetele

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Micola, Carmen, sa traiasca si sa infloreasca Alexutu si Stefanelul!

Parerea mea este ca fiecare copil va sta pe olita exact cand va dori. Mi-am dat seama de cand sunt mamica ca nu eu fac regulile, ci Alexia. Cum a fost cu alimentatia, cred ca asa va fi si cu olita. Eu voi incerca de la un an si ceva sa o familiarizez cu olita totusi.

Micola, nu cred ca Alexutu nostru cel pletos, soferul nostru neinfricat, sa aiba ceva. Controlul insa e f important. Uffff, ce greu e sa astepti....

Carmen, succes cu controlul de la ANAF.

Aalina, ce frumos povestesti tu de comorile tale. Dori si Fabi sunt niste scumpi, ca si mami dealtfel.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinaaaa, ce bucata esti!!!!Imi place de tine la nebunie, super asortata, zici ca esti scoasa din cutie.

Naty nici tu nu esti mai prejos, o finuta si jumatate. Ca sa nu mai vorbesc de fetite ....

Carmen bafta la audit si la control.

Alina2700 sunteti niste frumosi, si vad ca aveti si voi cadita de dus ca a noastra.

Anca bine ai revenit

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

bebelusi, ce mare e vladut! E f interesanta cadita aia in care sta in dus, nu am mai vazut pana acum. Ii place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ahaaaaamm

azi am avut trebi si abia acum vad dezmatzul de poze din zona

frumoase de pica..toate fetele: Nadia, Ioana si mamica lor
Ana, Sabina si mamica lor.. am enumerat in ordinea vizionarii

gingashie maxima acolo la printzese

(Naty care e pasionat de pictura?)

Bee tinem pumnii sa nu fie nicio problema la Alexutza!

hai sa avem o noapte linistita!

pup mamici de licurici

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna seara dragelor!

licuricilor sarbatoriti astazi: Daria, Ioana, Alexutzu, Stefan, Isabella si Ainoa
LA MULTI ANI si celor doua sarbatorite de ieri, pe care nu am apucat sa le felicit: Alexia si Eva

miere felicitari pentru kilogramele pierdute si pentru vointa. I-am admirat din nou mutrita dragalasa a lui Aidan

Alina1976 ti-am mai spus o data ca seamana mult printesele tale. Iar tu arati suuuper, frumoasa si cocheta ca de obicei

Anna ce bine ca v-au dat caldura acum cand s-a incalzit si afara

dya-dy m-ai bagat la idei cu testul de auz. Am un clopotel mic acasa si i-am facut fetei testul. Din fericire s-a intors.
Maya este o frumoasa cu ochii ei mari si negri.

flowerbee te inteleg perfect, cand e vorba de copii, toate facem din tantar armasar. Tinem pumnii sa se resoarba si sa nu fie nimic grav.

Am mai vazut poze cu fetite frumoase de Naty si puiutul Alinei din Olanda (ce cuminte sta la spalat pe dinti :))

Si daca tot am vazut atatea poze, am pus si eu la semnatura cateva mai recente cu buburuza.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput