Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 21
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia In fine,eu am obosit sa caut raspunsuri...nu inteleg de ce l-au mai iradiat o data,ca abia ii facusera raze si stiu ca razele se fac la 6luni distanta..Nu mai stiu ce sa mai cred si ce sa mai zic...Cica-s prea stresata si-mi fac prea multe griji.No,pai sa treaca si ea prin asta si sa vad io ca-i relaxata si-si face eventual unghiile. POZE CU NOI de David Christian |
sper ca nu la mine te referi in partea asta de mesaj ....
Leditia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
sper ca nu la mine te referi in partea asta de mesaj .... |
Daca-mi citeai mesajele sau mesajul cu atentie nici nu te-ai mai fi intrebat asta.
POZE CU NOI
de David Christian
Porumbita spune:
scuze... nu am citit cu atentie!
insa de cateva zile ma gandesc la voi si m-am tot mustrat ca am fost insensibila in mesajul anterior!!
Leditia spune:
Anca,momentan am scapat de antibiotic,ceea ce ma bucura intr-adevar,ca deja David are ficatul cam marit,de la atatea medicamente.Ca ele or face bine pe o parte,dar fac si rau ..In fine,herpesul in gat nu-mi suna bine ,dar in fine..Ma enerveaza totusi ca atunci cand face febra nu cedeaza sau cedeaza foarte greu si de multe ori dupa ce-i dau nurofen sau eferalgan(sau panadol,ca-i tot aia) lui ii creste in loc sa-i scada.Cand face febra mare ii bag un supozitor cu novocalmin..In fine,asta e,om trece si peste asta,ca n-avem incotro.Mai cadem,ne ridicam,ne scuturam de praf si mergem inainte,ca pana la urma ei depind de noi si noi trebuie sa trecem peste toate,chiar daca uneori e al naibii de greu si crezi ca nu mai poti.
Multa sanatate tuturor si numai bine.
we placut si linistit.
Lisa,sanatate.Sper sa fie doar muci si atat.Multa sanatate si aveti grija de voi...
Off de ce licurici bolnaviori..
POZE CU NOI
de David Christian
IRINA.C spune:
Intru f rpd pt ca urla asta mic....atata stat cu bunicu si nu mai sta nene singur nici 5 min
Ledi nu e herpes este herpangina si e data de Coxackie virus, da in gat niste veziculee si copilului febra mare si nu paote manca.Dar doamne .......putere iti urez.Congresul este de la Iasi nationalul de pedi acolo e "crema" pediatriei acum deci dr ta de luni incolo.Nu stiu ce sa ti mai zic..eu am tras 2 sapt din care numai una criminala, acum de luni e mai bine, mai tusim, de ieri nu mai mucim dar a fost greu frate.Nu stiu cum rezisti...habar nu am ce sa ti zis.Dc simti ca trebuie mai mult te invit la Buc sa cauti mai adanc malabsorbtia.Te pup si oricand sunt la o aruncatura de telefon
Multumesc celor care au intrebat de noi.Maine e nunta aia..A ramane cu ai mei.Noi vom sari clar peste ORICE bibe , noi de 2 zile stim sa bem in sfarsit cu cana cu cioc.Nu am idee cum invata astia mici ceva, ei o fac dintr o data pur si simplu.Sper maine sa bea din Hipp luat , el mancand seara cereale bio de la Hipp asta i am cumparat si eu desi...260 mii o cutie neneeeeeee
Va pup si o n usoara...al meu numa la 2 se culca.Ii mai iese un dinte ..
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
iuliacris spune:
Irina, sa va simtiti bine la nunta! Bine c-ati scapat de boli...
Bebelusi, tu pe unde umbli?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI David, Eva, Fabian si Teodor!
Am aparut si noi...tarziu de tot, da' mai bine later than never. Lisa, multumim ca ai intrebat de noi.
Iar e vineri, e week-end...bebe doarme, a papat frumos de cina, totul e OK. Liniste si pace. O saptamana foarte agitata, din pacate nu cu chestii faine, asa ca ma bucur mult ca s-a terminat. Sau e aproape terminata. Saptamana viitoare iar va sta bebe iar mai mult cu tati (care va lucra de acasa la un proiect pentru charity-ul condus de socru-meu... asta printre picaturi, cat il lasa bebe ) - chestia ca are tati si 4 (patru) job interviuri in 3 zile (2 marti, unul miercuri si unul joi)... o sa fie nostim. Macar daca ar iesi ceva din ele...bine ar fi.
Crisspy, distractie faina cu Tzumpi ... da' pretty please nu mai "poop" pe noi ca destul "poop"-a asta micu' (seara asta ii iesise kkcelu' pe la spate, pana la gat tot mmirositor era )
Ciufik, sanatate multa sa iasa toate bune la Zalau. Apropos, cine va opera, ai mei sunt medici la Spitalul Judetean si cunosc destui doctori de pe acolo.
Irina, sa va distrati fain la nunta. Felicitari lui Andrei, bine ca bea laptic cu canita... Mister refuza constant orice laptic ce nu vine de la tzitzi. Asta e, pretentios baiatu'. Si el papa la cina tot cereale de la Hipp (amestecate cu putin fruit puree si branza mascarpone) numa' ca la noi costa cam 2.12 lire cutia! Deci sub 100 de mii!
Anca, si noi la fel cu pisicile. Cum pune mana pe ele, cum le smotoceste... noroc ca nu stau madamele. Si cum le vede... zambet maaare pe fatuca si chiuituri
Multi si urari de sanatate la puiutii bolnaviori si la parintii lor
Ma duc sa ma uit la pozici
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Aaaa si mai era ceva important Ledi:
eruptie+ ganglioni occipitali= suspiciune RUBEOLA.
Voi nu aveti spital de infecttioase?Ca nenii astia infectionisti stiu mai bine ce stiu..nu de alta dar bube sunt multe, tre deosebite intre ele.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
IRINA.C spune:
Dark nu bea inka...maine e marea incercare
Ledi acum fffffffffff serios: dc te tin nervii te pun in legatura cu profesorul de la noi de la clinica , te internezi la noi si te cauta de tot ce se poate si cu malabs si cu testu sudorii etc .Spune mi doar dc vrei cu adev.Si gratis draga mea, pt ca astea toate sunt GRATIS cel putin la Gomoiu te asigur eu.Numai ca tre sa stai aici internata si e neplacut dar ...si eu am stat 10 zile cu A si e ok.Ma interesa sa se faca bine si stiam ca e in cel mai bun loc posibil.Iti reaminstesc k sunt la o aruncatura de bip.
N buna
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
lisa79 spune:
deci m-am distrat la culme in seara asta,pe langa toate necazurile cu mucii Anei,m-am uitat la Dansez pt tine,la M. Columbeanu...vai de mine,s-a facut de tot kk cu Michael Jackson style
noutate cu Anusca,intrebam unbde e ceasul,ni-l arata cu manuta
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!