Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pyc
Nu stiu pe nimeni cu......tetanos de ex.... si pt asta vaccinam copiii fara probleme

Punct ochit, punct lovit! Dar cu difterie sau polio, stii? Eu nu. Asta e motivul pt. care eu nu mi-am vaccinat copiii.
Argumentele tale sunt foarte corecte.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu pt hepatita B nu l-am vaccinat in maternitate. A fost vaccinat la doua, patru si sase luni.

Argumente pro si contra vaccinarii se vor gasi intotdeauna. Depinde in ce tabara esti.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Argumente pro si contra vaccinarii se vor gasi intotdeauna. Depinde in ce tabara esti.

Asa e. E o decizie personala.
Mi-a facut placere acest schimb de idei cu voi.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani ingerasilor care implinesc lunite! Sa fitit sanatosi sa sa va dea DD tot ce e mai bun pe lume!

La multi ani, Anuc!
La multi ani, Vio_reurean!
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!

Vazut poze cu preferata mea Thea. Imi place la nebunie de ea, ochi expresivi, gurita si nasuc mic, super vesela si vioaie, ce mai, un ingeras. Arriel , daca o sa am o fetita o sa-i spun Thea, asta in speranta ca va fi frumusica ca fetita ta, si te pun nasa

L-am vazut si pe David, si el e asa de dulce si are niste ochi asa albatri Poza mea preferata ramane tot cea in care face nani cu tati, cand ii vezi pe ei acolo cat de linistiti dorm unul langa altul, Alina, cred ca mori de dragul lor?!

Aidan este mortal in poza in care sta sprijinit de perete, s-a oprit si el sa se odihneasca putin Oricum, zici ca are cativa anisori in poza, dar tot bebe mic si scump e, stiu eu, nu e asa mami?
Miere, felicitari pt kg pierdute. Eu am mai pierdut inca 7 kg fata de cat aveam inainte de sarcina, dar tot mai trebuie sa dau jos. Sincer, pierd kg datorita alaptarii si miscarii la care ma supune Vladut, ca de mancat mananc mult si in fircare seara bag cate o cioco mare inainte de culcare, dar nu stiu de ce simt nevoia, nici in sarcina nu mancam atata dulce

De cateva nopti se trezeste plangand mereu in jurul orei 12 si nu pot sa-l linistesc decat daca ma ridic cu el in picioare si aprind lumina. Imediat se linisteste si se culca la loc. Ce credeti ca e? Oare viseaza urat? Dar in fiecare noapte...

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Nu stiu cand il aduc inapoi....depinde de multe lucruri ...

Inca sunt la faza la care incerc sa o conving pe mama mea sa iasa la pensie ...faza e ca nu prea vrea ...si asta ar fi solutia ideala pt mine...

Ok Lisa...m-am linistit daca e old friend... fetele

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

crrispy e ideal pt tine dar nu si pt ea!!

sa nu e superi pt ceea ce am sa scriu, ,ca nu o fac cu rautate;si eu m-am rugat de mama cand eram gravi sa iasa la pensie sau macar sa se angajeze pe firma noastra si sa ii plaesc eu salariu etc ca sa ma ajute cu bb;
si nu a vrut si atunci m-am suparat dar am realizat rapid ca e un egoism sa ii cer asta...

in primul rand ei ii place serviciu, ii plac colegele si sa socializeze cu ele (desi nu e munca usoara), ii place sa stie ca e independenta (si asta e imp mai ales ca tata e mort) ca sa nu mai spun ca azi merge bine dar poate maine nu si atunci si ar fi dependenta financiar de mine...

poate asta e si cazul mamai tale...
in plus in Ro pensionarea e privita ca o etapa aiurea, ca un sf!

asa ca platesc o bona care vine de 3 ori pe sapt cate 5 sau 6 ore ca sa pot merge la birou, lucrez mult noaptea (nu m-am mai culcat inainte de 1-2 de nu mai stiu cand), mai sta uneori dimineata sotul cu pici cand eu am ore si in primavara vara vreau sa dau piticul la cresa sau sa iau bona full time
pana atunci ma chinui asa pt ca oricum as vrea sa il alaptez pana la un an (dc nu cedez inainte pt ca deja a reveni la programul de 4-7 sculari pe noapte plus ca el ziua indiferent de cat mananca suge dupa fiecare masa solida)

sper ca nu te-am suparat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, noi am fost oare vaccinate impotriva hepatitei B cand eram mici? Eu nu imi amintesc si cred ca ar fi necesar sa ne vaccinam si noi pt ca mergem la stomatolog, la coafor, manichiura, pedichiura...

Pupam licuricii frumosi!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Vazut pozici cu Thea...este absolut minunata...again: vreau si eu fetitaaaaaaa....poate ea iese cu parul cret ca Adi ca Razvi nu a reusit...

Andy

Alexandra

Anuc

Vio

Miere sunt constienta de tot ce zici tu acolo si crede-ma ca am luat hotararea asta in interesul lui Razvi ... in Romania e mai dificil cu cresele si cu gradinitele...de ex la gradi nu il primesc la varsta asta, decat probabil la una particulara...sincer nici nu am luat in calcul optiunea asta pt ca nu as vrea sa-l duc de acum...probabil daca nu as fi avut incotro as fi considerat si partea asta as well...ma gandeam la aducerea unei bone (dpdv financiar nu ar fi probleme pt mine) insa as fi stat intr-un stres continuu...asa stiu macar ca Razvi are parte de ingrijirea care trebuie si multa dragoste (are 3 "bone" acasa + tatal meu care este iesit la pensie)...

Traim si vedem...

O zi usoara la toata lumea si multi

Razvi

www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn

Mergi la inceput

Porumbita nu ma supar deloc

Si nu ma supar nici pe mama daca nu vrea sa iasa la pensie...pentru mine faptul ca are grija de Razvi si si-a schimbat module de viata pt el este cel mai important ...pentru asta si pentru tot ce a facut pentru mine tot timpul ii multumesc din tot sufletul...

Nu vrea sa iasa la pensie nu pentru ca ii place nespus sa mearga la munca, ci pentru faptul ca o sa depinda de mine financiar, ca si mama ta, si nu vrea sa ma impovareze ...plus ca tatal meu este deja la pensie si daca mai iese si ea veniturile lor se reduc drastic...

In concluzie, am decis deocamdata sa mergem pe varianta asta, adica Razvi la ea, si vom vedea ce se mai intampla...poate la anul ma apuc sa caut o bona full-time sa stea cu Razvi...

Deci...relax ca nu m-am suparat ...chiar vroiam sa te intreb cum faci cu Robert pt ca stiu ca la un moment dat intrebat de cresa...

Razvi

Mergi la inceput

Aaaa...si o veste buna ....rezultatele la urocultura lui Razvi au iesit OK...nu are piticul nimik

Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

ca sa va inveselesc,desi poate l-ati citit deja,dar e mereu actual
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1759

Mergi la inceput