FIV249

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Va multumesc ca ma primiti si pe mine si pot sa ma bucur sau sa plang alatur de voi !!!!

Dana_bebe am mai citit si din urma, dar avand in vedere ca sunt la inceput cu un medic nou care dupa ce a vazut tot dosaru mi-a recomandat FIV,spunandu-mi ca trompele daca nu au ramas permeabile dupa operatie nu mai sunt functionabile si ca trebuiesc clipsate pt ca in loc sa ma ajute imi pot dauna.Ori cum mai ma vad cu dr. luna viitoare si o sa cer mai multe detali.
cami30 cum am scris si mai sus trompele mele sau infundat la loc. Pe biletul de externare nu scrie ca trompele au fost verificate curatate sau mai stiu eu ce scrie doar ca sunt permeabile bilateral.Iar din discutia cu dr.am inteles ca sunt infundate la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

misa21 asa e endometrul nu e o problema, insa am tot citit si eu ca orice problema endocrinologica, poate duce la pierderi de sarcina. Am citit cartea "Is your body baby-Friendly?" si scria ca pe langa multiplele cauze imunologice, pot fi si dereglarile hormonale de vina. Si am ajuns sa cred si eu asta, asa ca intentionez sa merg si la un endocrinolog dupa ce am rezultatele la AMH si Inhibina.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Chiar, cum e cartea asta? ca daca o citesc si trag concluzia ca body-ul meu nu e prietenos cu "wanna be bebe", cred ca i-o infig autoarei intre urechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA
Le3, MP6, M36, KG4, KG6, M29 sau M30, si sa fie incalzite cu Lampa Qi (asa se cheama sau cu Moxa 5' - asta e alt termen sunt ca niste conuri carora li se da foc). Apoi se trece pe verso adica pe spate, tot vreo 10 minute: B23, 31, LG4, shi qi zhui xia, cica tot la cald.

Bey si io care credeam ca le stiu pe toate in domeniu de FIV! Deci mai imi trebe neste MP3, neste B-uri (bune pt pleata), un LG color, si le dau foc in fata la Moxa

si inca o data Casa de Piatra!

ps: cand am facut acupunctura, auzeam pe cate unii care sforaiau de cadea varu de pe pereti, si ma minunez eu odata ca Varvara in gura mare, adicatelea chiar asa, cu atatia decibeli, si doctoru de colo sa va auziti pe dvs cum faceti !
Era un basarabean cam friki, cred ca habar n-avea el prea bine unde mi le baga, adica cum se numesc placeurile, dar stiu ca le bine!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Bytzynu ca vreau sa te incurajez dandu-ma pe mine ca exemplu, care tot nereusit sunt, dar eu ama vut de 3 ori la rand intrerupere dins timulare din lipsa de tratament, dar si din lipsa de schema proasta,a dica 5 x Menogon/zi. Dupa ce am schimbat clinica, dr. si tratamentele s-au mai imbunatatit lucrurile, adica in sensul ca se mai gasea ceva pe acolo, prosti ei dar erau. acum depinde cat te mai tin pe tine curelele si nervii....
Ioanatugssi eu ama vut FSH chiar si 33, apoi 27 si acum e mai 6-7 de nu mai cred eu inm el ca e asa bun, ca ovo bune tot nu am, asa ca maia steapta ca isis revine el. Ia Vitex fruit ca asta regleaza echilibrul hormonal. Parca sa zic ca asta m-a ajutat.
fetelor cu adoptiadeci acum ne batem acolo. Si eu tin sa va anunt ca dupa ce imi eis si actele de doamna, ne ocupam de cules actelor pentru dosarul de adoptie, asa ca o sa fie batalie mare. Bine ca stam toate in acelasi sector, ca or sa zica aia ca a venit invazia de FIV-oase, ca acolo trebuie sa spui tot ca ai facut in ultimii 20 de ani si mai mul;t, deci inclusiv etapele cu IAS, FIV-uri si alte delicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kitta,tu vorbesti serios ca trebuie sa spui tot ce ai facut in ultimii ani???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

bytzi tare rau imi pare pt tine
alice bine ai venit ce pot sa spun e ca poate dr tau se gandeste sa nu faci extrauterina la fiv ,dar nu cred ca e o idee buna pt ca ai sanse sa ramai si natural ori daca iti clipseaza trompele nu se mai poate face nimic. nu vreau sa te descurajez dar eu am facut fiv la giulesti groaznic asa ca mai bine poate te orientezi in alta parte ,iar dr niculescu facea f putine acum 2 ani cand am facut eu nu stiu ce experienta a capatat in 2-3 ani.....eu iti urez mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor sarumna ca v-ati gandit la mine.

eu sunt bine , ma dor ovarele ....logic....la ce productie am avut....
11 oua, mancale mama pe ele.

precum closca am fost, echipa de fotbal am facut......daca se mai si fecundeaza suntem tari de tot.

am trecut de inca un hop, urmeaza sa vedem daca se fecundeaza si cati embrioni o sa avem, duminica avem transferul.

moniland pupi la printesele tale mici si frumoasa.

pupi fetelor

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kitta o, veste mare, io una nu tinui pasu cu mersu evenimentilor, in orice caz casa de piatra si multi puradei daca se poate obtinuti prin cea mai simpla si acum in cazul tau si legala(hehehehe) metoda posibila;)
Cu acupunctura io-s experimentata, am primit la ace-n body mai rau ca un fachir si tot degeaba....io una nu crez ca imbunatatzeste cu ceva porductivitatea pe 'mila marina' de ovar, poate doar linisteste nerunonasii mai agitati, atata tot

Sheri welcome back, a trecut niscaiva vreme, imi era dor de mesajele tale...poate acum ca te pui iar pe clocit ai timp sa scrii mai des!

Puffy10 care este cauza esecurilor la tine (poate ai scris dar nu am retinut eu)? Felicitari pentru decizia adoptiei, la un moment tratamentele nu-si mai au sensul, inevitabilul carusel al emotiilor fiv trebuie oprit si ideile preconcepute lasate la o parte ....si cand se inchide o usa cu sigurantza alta se deschide in directia cea buna

Bytzi ah, din toate povestile fiv auzite pe aici asta este una dintre cele mai dezilusionante, sa stii ca nici macar un ovocit nu poti produce dupa hormoni cat sa ingrasi o herghelie da cai este foarte greu de acceptat...bafta si sa stii ca nu esti singura mai suntem pe aici cateva 'baftoase'

Moni 3 luni au fetitzele deja, cum trece timpul! multi pupici ma bucur cand vad ca mai scrii pe aici:)

BuburuzaL emotionant, prima zi de injectii (la mine era mereu o zi tare aiurea dpdv al starilor sufletesti)! ce sa zic decat ca sa fie cu spor!

Blanche atat de mult as vrea si eu sa cred ca sansele sunt mari cu donator, insa embrionasul acela trebuie sa fie compatibil cu mediul din burtica mea, sa se implementeze, sa creasca..inainte de asta donatoarea trebuie sa reactioneze bine tratamentului fiv, sa aiba ceva ovocite de buna calitate lucru pe care nu mi-l poate garanta nimeni din pacate, nu-mi poate spune nimeni am gasit una care va avea 15 ovocite si tu le poti pastra pe toate...de asta mi-e cel mai frica, de faptul ca nici macar cu donator nu vom avea embrioni de calitate...bine ca e doar in plan subconstient si realitatea nu tine mereu seama de gandurile mele nastrusnice

Giani nu nu mai zici nimic? pupici!!!!!

Fete de pisix mais tie cineva ceva? Daca nu ma insel in octombrie trebuia sa-si ia embrionasii belgieni acasa dar nu mai stiu nimic de ea!

salutari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

gabi - pup, vad ca ai ajuns la noi :(. Iti spun eu, Sheri nu da nici un plic . Ete asa, din principiu.

Sheri - sa fie cu noroc!!!

Catalina

coltul meu de rai

Cata, vad ca tu stii muuulte
Pupicei si tie

Mergi la inceput