FIV249

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Bytzi nu am cuvinte, nu pot decat sa te imbratisez!
Kora i-mi pare nespus de rau!

Nu as fi vrut sa fiu si eu cireasa de pe tort, insa trebuie sa va povestesc si eu putin din ceea ce-am patit. Ma pregateam intens pentru FIV 4 si toate analizele erau bune, pina la FSH, care m-a lasat masca si cu care nu prea mai pot face ceva 29. Ieri m-am vazut cu dr. Codreanu si nu mi-a dat mari sperante. Mi-a zis ca am intrat in declinul ireversibil si ca in afara de AMH si InhibinaB, ca sa fim siguri ca asta-i adevarul, nu prea mai putem face ceva.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Nu te lasa, chiar daca FSH e mare.
inhibina o sa iasa mica, e direct corelata cu FSH.
dar daca AMH e intre 1 si 2, mai ales daca trece de 1,5, poti incerca cu ceva sanse.
(pe aici, am impresia ca maj.laboratoarelor spun ca normal e > 2
dar nu e peste tot chiar la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bytzi, imi pare tare rau ...nici nu stiu ce sa ti spun ,cred ca e tare dureros.. sa ti dea Dumnezeu putere sa treci peste ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mirela , felicitari pt oute.. cat mai multi embrioni si unul sau doi sa fie lipiciosi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fetelor, imi pare nespus de rau ...Ioana, Samira, Puffy, Bytzi ... ce de vesti proaste !
Sunt trista pt ca stiu cate lacrimi si deziluzii ascund uneori mesajele noastre. Poate ca uneori Dumnezeu ne da cate o palma si ne inchide o usa, ca sa ne oblige sa deschidem o alta.
Este bine ca macar va puteti gandi la varianta adoptiei ... eu din pacate, nu pot .
Deci, se poate si mai rau

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

multumesc fetelor pt gindurile bune

kitta,ma scuzi dar imi permit sa te intreb ,ce protocol ai primit acum la Budapesta,contine si inhibare cu AC ?
ma macina gindul ca marvelonul nu mi-a facut bine,ceva s-a intimplat
chiar daca FSH meu e 20 ,eu mai aveam folicul pe CM natural si endometru frumusel,chiar cu o luna inainte de AC m-am monitorizat si am avut foliculas si endo ok ,nu-mi dau seama acum cum endometrul sa fie linieee
ioana,de cind mi-ai zis si tu ca ai dat gres odata cu AC si stimulare ,mai tare ma gindesc ca asta a fost cauza,regret ca eu i-am cerut sa iau AC ,dr a zis sa mergem doar pe CM natural....
oana,da, de cind am aflat de FSH meu si de cind sint o poor responder v-am urmarit din umbra,pe tine oana,kitta,luck,fireyes,pisic,misa acum si ioana si cred ca mai sint dar nu-mi mai vine acum in minte,daca va vad pe vre-o una reusind sicer simt ca am reusit si io,e greu sa mai ai si teama ca daca am folicul?daca am ovocit?daca se fertilizeaza nu mai zicem sa se prinda

nu-mi gasesc linistea ,luna care vine ma voi monitoriza si nu mai iau absolut nimik,dr Ispasoiu mi-a zis sa mai fac monitorizari si daca exista in vre-o luna fol sa-l punctionam ,doar ca sansele sint ffff mici de reusita,oricum nu ma las pina nu incerc si asa,incep si actele pt adoptie si voi mai incerca si metoda asta....
ati auzit de vre-un caz de reusita la fiv pe CM natural?cred ca trebuie sa fie prea mare norocul....

sophietu cind incepi stimularea,iti tin pumnisorii strinsi,doamne ajuta

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Iana, merci mult, sa fie! Sa-ti traiasca bebeii, ai pereche, super! Te0ai gandit la nume?12
Catalina, merci, sa fie! Asa e, eu nu dau nici un plic! Vorbeam pe hol cu o candidata la al doilea FIV, maiculita ce sume imi insira, ma simteam Cenusareasa Giulestiului!
Bytzi, imi pare tare tare rau, of amara-i viata!
Ioana, si la tine pare tare tare rau, nici n-am cuvinte!
Moniland, multa sanatate la printese, cum stai cu operatia, te-ai recuperat? Lasa ca vei avea timp mai tarziu de ele, sa se ridice pe picioruse si se schimba treaba!
Fireyes, m-am gandit si eu vreo cateva zile la div scenarii: am lesinat de emotia reintoarcerii in fata casei, a lesinat sotu cand m-a vazut ca plec la munca, a lesinat vcecinu cand...he he, a vazut ca nu mai are cine pazi strada de hoti, a lesinat cainele, a lesinat Geta!
Oana, am cam lipsit ca mi se luase de FIV, dar mi-am revenit si de voi tot nu ma las! Tu ce mai faci?

Hai sa va spun ce am facut azi: deci Z6, estradiol 760, endo trilaminar 5.7, 12 foliculi, de maine fac tot puregon 150 cu o fiola cetrotide pana luni, cand preobabil daca E2 si progest ok imi da declansarea.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice_cream spune:

FIV 2 nereusit. Am avut ET cu 3 blastocisti foarte buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

IOANATUGS,scumpa mea imi pare tare rau pt.ce ti se intampla,dar nu renunta

SHERI le-am ales doar pe cele de sfinti :CONSTANTIN SI ELENA,atunci am avut et-ul dar cu celalalt nume ma cert mereu cu sotul ,nu ne potrivim deloc la alegere.Spor la injectat

iana

24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ice cream- imi pare rau nespus de rau dar vreau sa iti spun un singur lucru si sa intelegi exact ceea ce vreau sa spun. Sa nu te simti descurajata nici un moment. Blastocyst de ziua 6 foarte bun .....nu are cum sa fie. Si iti spun asta pt ca la al doilea fiv si eu am avut 2 de z5 si 2 de z6(pe care i-am congelat si ulterior nu s-au prins). Iar medicii mi-au explicat ca blasto de z6 au sanse minime de reusita si ramane la aprecierea mea daca vreau sau nu sa ii transfer. La tine a fost doar nenorocul de a face FIV intr-un spital unde conteaza mult mai mult ziua libera decat reusita unei paciente. Sa nu fii descurajata si sa crezi in sansa ta. Cand te simti pregatita , citeste, intereseaza-te si alege cu grija unde vrei sa mai incerci. Faptul ca embrionii tai au ajuns la blasto este un lucru pozitiv, materialul genetic este de calitate asa ca sansele sunt de partea ta. Sper ca nu te-am intristat si vei intelege exact mesajul meu.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

ICECREAM-imi pare nespus de rau,sunt alaturi de tine si iti doresc numai bine si vei vedea ca vei reusi pana la urma sa ai

Mergi la inceput