FIV249

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ADYLUCA - Vei vedea vei fi norocoasa pana la sfarsit! Gandeste pozitiv o data ce bebe s-a prins de tine! Vacantele sunt o incantare pentru bebe asa ca relaxativa!
Icecream - Catalina chiar stie ce zice - ziua 6 e mult prea mult! Embriologii sunt fosrte importanti intr-un fiv - 60% din munca e a lor.

Stie cineva cite fiole de Diphereline 0.1 are o cutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Dana, 10 fiole .

Intr-o lume ideala, s-ar cultiva embrionii pana la 9 luni intr-un incubator - cine stie, cat de departe este - dar in realitate nu se pot implanta in uter mai mult de ziua 5 de la punctie (adica ovulatie pt organism ) deoarece trece celebra deja fereastra de implantare. Adica un blasto perfect de ziua 6 va fi respins de un endometru care in ziua 6 deja si-a luat gandul de la vreo implantare, si-a schimbat structura si incepe sa aiba alta treaba si sa se gandeasca ca in curand va incepe sa se rupa, sa vina sub forma CM si sa dea depresii si nervi .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Buna dimineata! Ma mai bag si eu in seama . Pupici tuturor fetelor triste va iesi soarele si pe strada noastra, si cate o floricica pentru cele mai norocoase tineti-o tot asa. Luna viitoare pe 3 incep si eu cu diphereline in z21, am niste emotiii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

dana_bebe eu am gasit cu 7 fiole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

DANA bebe, imi permit sa-ti raspund eu, o cutie de dipherelin are 7 fiole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

eu am facut antimullerianu la Synevo, da e 240 , am inteles ca la centrul medical Matei Basarab ar fi mai ieftin undeva la 180

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Bytzi, nu stiu sa zic de cazul tau cu Marvelon; teoretic, nu ar trebui sa iti faca nici un rau, probabil ca ai avut o luna proasta pt FIV, din pacate exista si asa ceva...
Pot sa iti spun insa ca eu nu am avut niciodata vreun protocol care sa nu contina inhibare (ori inainte de stimulare, ori la inceput, in paralel, ori la sfarsit, dar intotdeauna a existat).
Pentru poor responderi insa, se recomanda protocol scurt, deci nu cu inhibare din z21, ceva mai subtire.

Legat de fiv pe cm nat, eu nu cunosc personal pe nimeni, pot sa iti zic ce mi-a zis si mie Strohmer: sansele sunt sub 10% (oarecum ca la o inseminare), si clar sunt necesare multe incercari, deci nervi de otel. Pe de alta parte, in cazul nostru, tot 1 ovo obtii, numa' ca nu mai bagi hormoni in tine (si evident, nu mai cheltuiesti mii de euro pt doze babane). El mi-a dat exemplul unei paciente care a reusit la incercarea nr 13, subliniind ca totul depinde de ce isi doreste cuplul si cat este dispus sa faca pt a obtine BB (si cat il duc puterile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna...n-am mai intrat de f mult timp la voi, de pe vremea primelor mele FIV-uri...dar va citesc mereu.
Vroiam sa va spun ca eu am avut ET cu blasto de ziua 6...unul f bun si 2 bunicei...si acum am o fetita sanatoasa multumesc lui D-zeu
Si mai am o prietena care tot asa a avut ET cu blasto de ziua 6, unul singur si s-a si prins...acum nu stiu ce sa mai zic...si mie mi s-a parut ciudat la inceput trasfer in ziua 6 dar uite ca se mai practica...si la mine nu a fost vorba ca pica in zi de week-end sau altceva...pur si simplu asa au hotarat dr..
Ice-cream...nu am cuvinte...
Kora...sunt alaturi de tine si D-zeu iti va darui un copil indiferent dc va fi al tau sa adoptat
Bafta multa tuturor fetelor! Sa dea D-zeu sa mergeti cu toate la odisee cat mai curand!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

kitta,tu vorbesti serios ca trebuie sa spui tot ce ai facut in ultimii ani???

acum nu e musia sa intri in cele mai picante detalii daca nu vrei...

stiu ca nu-i nimic nostim la nenorocirile astea pe care le intampinam aproape zilnic (iar tu esti departe de o situatie amuzanta), dar mi-a placut replica
Pup si.... sa vina odata si bruma aia de noroc pe la tine in vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

ADYLUCA - Vei vedea vei fi norocoasa pana la sfarsit! Gandeste pozitiv o data ce bebe s-a prins de tine! Vacantele sunt o incantare pentru bebe asa ca relaxativa!
Icecream - Catalina chiar stie ce zice - ziua 6 e mult prea mult! Embriologii sunt fosrte importanti intr-un fiv - 60% din munca e a lor.

Stie cineva cite fiole de Diphereline 0.1 are o cutie?

7 fiole are o cutie de 0,1

Mergi la inceput