FIV249

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Multumesc frumos de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Of, mai Bytzulinule.... Eu, in locul tau, as incerca inca o data, fara AC inainte, cu stimulare din zi 2, protocol scurt

Ice Cream, Ioanatugs, Samira, imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!

Rezultat analiza hormon antimullerian mare........ce inseamna?

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

noname:
Anticorpii anti-receptori FSH sau anti-FSH poarta denumirea de AMH (Anti-Mullerian Hormon) si reprezinta anticorpi produsi de propriul organism care actioneaza asupra propriului FSH (hormonul foliculostimulant)

citeste aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-M%C3%BCllerian_hormone

"Nivelul seric al hormonului anti-Mullerian (AMH) reprezinta un marker al functiei ovariene, deoarece este strans corelat cu marimea foliculului si nu prezinta variatii ciclice. Determinarea concentratiei serice a AMH ar putea fi inclusa, asadar, in procedurile standard de diagnosticare a disfunctiilor ovariene, cum ar fi insuficienta ovariana. La nivel ovarian, AMH are un efect inhibitor asupra foliculului primordial, precum si asupra raspunsului cresterii foliculare la hormonul foliculo-stimulator (FSH). Studiile genetice vor aduce noi cunostinte despre rolul AMH in fiziologia ovariana. (Reproduction 2006;131:1-9)
Sursa: eHealthNews

AMH este invers proportional cu FSH, cu alte cuvinte, cu cat FSH este mai mare, cu atat AMH este mai mic si scaderea AMH spre limita de jos sau chiar sub limita de jos a a valorilor normale arata faptul ca organismul produce anticorpi anti-FSH care duc la scaderea capacitatii (inhibarea) ovarului de a produce foliculi/ovocite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

fetelor mai vin si eu cu niste intrebari ca vad aici tot felul de analize de care eu nu am auzit .eu ma pregatesc pt FIV3 voi ce ziceti ce analize sa-mi mai fac inainte?primul l-am facut la giulesti si am avut super productie dar embrionii au mers prost niciunul nu a fost de calitate al doilea am avut 2 embrioni transferati unul f bun si unul bunicel dar nu s-a prins nimic.mai spuneti-mi si mie ce analize mai speciale sa mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Scuze dar nu mai stiu unde faci fiv-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

in israel dar cu un alt dr adica cu dr feldberg....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Sa va scriu valorile analizelor din Z 3 si sa imi spuneti parerea voastra

TSH= 1.1984; val normale 0.350-4.9400
Estradiol=55............21-251
FSH=5.33................3.03-8.08
LH= 6.63......... 2.39-6.60 peste limita:(
Prolactina= 11.93........5.18-26.53
Inhibina B (kit1)= 44.86..........45-120......mica, nu?
Hormon Anti Mullerian 10.4........0.5-7.4

Atea sunt. Ce parere aveti?

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

da,alrak,chiar aseara m-am gindit si la tine,la fiv-urile tale,sincer ,nu mint ca mi-ai amintit tu acum,eu mi-am notat pe un carnetel mai multe scheme de stimulare de la fete care nu raspund la stimulari si care au obtinut totusi ceva
daca nu ma insel tu la ultimul fiv nu ai facut inhibare,corect?si nici pe timpul stimularii?
ma batea gindul si la o stimulare inceputa cu closty si FSH si mai la final fsh+LH ,dar am observat ca tu nici la aceasta schema nu ai raspuns,ai avut 3 fol dar tot un ovocit
am o mie de ginduri care nu-mi dau pace...

bitzy asa este , la FIV3 nu am facut inhibare ci doar o stimulare usoara (sau mai bine zis, mai usoara decat la FIV1).
Rezultatul 1 ovocit de foarte buna calitate , s-a fecundat, s-a divizat, dar nu s-a lipit.
Asa cum spui si tu , si eu am o mie de ganduri si cu cat citesc mai mult, cu atat imi dau seama ca sunt atatea conditii care trebuie sa fie indeplinite pentru obtinerea unei sarcini:
-sa fie ovocitul de calitate
-spermatozoidul sa fie de calitate
-cromozomial sa fie OK si ovo si
-sa se fecundeze
-sa aiba energia necesara pentru a se divide
-sa reziste si sa se dezvolte
-implantarea sa fie facuta la momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai tarziu
-sa fie endometrul pregatit
-organismul sa accepte embrionul
-sa se prinda bine
-placenta sa fie pozitionaa bine , intr-o zona vascularizata etc, etc....
Mi se par atat de multe, incat ma intreb mereu daca.....
Pana la urma , daca DD vrea o sa se intample.
Te pup si nu-ti pierde speranta

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput