Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
bordeancavio spune:
ina, eu nus ce sa zic cu vacinul antigripal, nu l-as face. nu stiu totusi ce efecte ar avea, cat e de sigur. in schimb am luat oscillococcinum, daca il stii, un medicam homeopat, care se ia 6 sapt la rand cate un tub de bilute din alea, se sug sub limba si sunt bune pt raceala. se recomanda si daca ai racit deja, si daca iei preventiv, ca si vaccin. eu asta am incercat la indrumarea dr mele homeopate in care am incredere. pupiciii
vio asteptand pe bebe
13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
bordeancavio spune:
rebiana, imi pare bine ca te simti mai bine, dar te rog... multa odihna. bine ca ai medical, dar nu te agita prin casa. cred ca e greu cu luca... ce sa zic.
ideea cu adresele de mess e super, eu subscriu. nici eu nu am timp de mess decat ff rar, cand nu am acte de lucru la contabilitate. sa vedem cum le adaugam in tabel. 
vio asteptand pe bebe
13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
andira spune:
Honeybaby - esti o fericita, daca nu mananci dulciuri
. De la inceputul anului le taiasem si eu de pe lista, cam pentru 8 luni, si-am dat jos 16 kg. Plus nemancat seara. Iti dai seama ce "straturi" le datorez
.
Nick-ul vine de la numele Irinei, care trebuia sa fie "Andreea Irina", am facut eu o combinatie ca nu-mi venea nici o idee atunci.![]()
Magdone spune:
Multumesc frumos de primire 
Ate, data nasterii 15.10.1973, tocmai ce a fost ziua mea, ma simt cam babeta asaaaa
, printre voi, atatea tinerele ![]()
Sunt fete aici, nascute in 86, deodata cu fratele meu!!! pe care eu inca il vad un bebe mic, cu toate ca are 23 ani![]()
pupici 
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
michelle_sf spune:
Magda bine ai venit, sarcina usoara
Presupun ca e si greu dar si frumos sa ai 3 copilasi...
Andira mi-ai dat un chef de bucatarit de numa, numa, numai ca noi avem din nou muncitori prin casa si nu am usa la bucatarie. Si eu sunt foarte expresiva cand gatesc (de multe ori imi imaginez ca sunt la o emisiune si tre sa explic reteta, v-ati cracana de ras daca m-ati vedea gesticuland singura
). Asa ca tre sa ma abtin acuma ca s-ar speria bietii muncitori. Oricum, maine la prima ora sa stii ca o sa incerc si eu reteta ta
.
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
honeybaby spune:
Andira- mananc din cand in cand si dulciuri, cat mai nesanatoase gen: Snickers, kinder country, nuga, baclava, bezele si ciocolata - dar fara fructe. Cu fainoasele nu le am . La mine ceva dulce trebuie sa fie dulce -dulce fara nici pic de acreala, si nu pot sa mamanc decat dimineata. Ma ajuta sa ma trezesc.
Magda- La multi ani cu intarziere
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle_sf Andira mi-ai dat un chef de bucatarit de numa, numa, numai ca noi avem din nou muncitori prin casa si nu am usa la bucatarie. Si eu sunt foarte expresiva cand gatesc (de multe ori imi imaginez ca sunt la o emisiune si tre sa explic reteta, v-ati cracana de ras daca m-ati vedea gesticuland singura ). Asa ca tre sa ma abtin acuma ca s-ar speria bietii muncitori. Oricum, maine la prima ora sa stii ca o sa incerc si eu reteta ta . |
Trebuie sa fie interesant de vazut!! M-am gandit!!! Pe tine n-o sa te rog sa bagi aici vreo reteta.. vreau direct filmarea!!

Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui honeybaby mananc din cand in cand si dulciuri, cat mai nesanatoase gen: Snickers, kinder country, nuga, baclava, bezele si ciocolata - dar fara fructe. Cu fainoasele nu le am . La mine ceva dulce trebuie sa fie dulce -dulce fara nici pic de acreala, si nu pot sa mamanc decat dimineata. Ma ajuta sa ma trezesc. |
.. eu tocmai am terminat de devorat o ciocolata buuuunaaaa!!

Tinde sa devina o problema la mine caci mananc zilnic.
Mami de Luca si
17+ cu 
michelle_sf spune:
Sa iti fie de bine ciocolata, Rebiana. Si mie mi-a adus sotul un kinder pinguin, ca la copilasi
. Si nu numai la bucatarie vorbesc singura, sa stii... Fiind si unic copil acasa mai tot timpul lasata de capul ei, parinti ocupati, am vb doar cu catei, pisici si vacuta mea
. Si in facultate invatam vorbind singura (citez: Hai mai Michelle, chiar nu intelegi chestia asta, dar e banal... hai repeta dupa mine...) Si uite de asta tare as vrea eu macar 2 bebe , sa se aiba unul pe altul, ca mie tare greu mi-a fost singura, in nici un caz nu am fost rasfatata, cum se spune despre copii singuri la parinti... Hai ca ma intind cu
. Vad ca au cam disparut fetele. Parca le si vad pe toate indata cu caruta de fursecuri la calculator ![]()
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui michelle_sf Sa iti fie de bine ciocolata, Rebiana. Si mie mi-a adus sotul un kinder pinguin, ca la copilasi . Vad ca au cam disparut fetele. Parca le si vad pe toate indata cu caruta de fursecuri la calculator cu bebica de 16+ cum creste bebelusul meu drag |
Michelle, iti spun un maaaare secret.. (ca sigur ramane intre noi
Mami de Luca si
17+ cu