Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bordeancavio rebiana, multumesc pt listuta cu cele necesare pt spital si bebe. fff utile info, mai ales pt mine, la prima sarcina. oana, marfa cu hainutele primite! as vrea si eu, daca oi avea de la cine. cine stie, poate se iveste ceva. sa le faci si poze, sa vedem si noi. miria, si mie mi-ai facut pofta cu ciocolata ta. am mancat ceva de pranz , ca mi-era cam foame, si cand citesc aici cioco, ma duc repede la dulap si scot cioco cu crema de rom. mmmm.... oana, sorry nu ma pricep la analize. poate stiu fetele, sau gasesti pe dr. multa sanatate. ![]() jeni, eu nasc la polizu. la dr branescu. cica e destul de ok. sotia unui prieten a mai nascut acolo, si o fosta colega. daca aflu mai multe detalii te tin la curent. poate mai vb cu vre-una din ele. momentan nu prea am cum. eu ma gandeam cam cat mai costa acu o nastere?? cat e una normala? cat e o cezariana? si la cine mai se da in afara de dr si cat? cred ca tre sa incepem serios sa strangem, la ce scoruri or fi... dayanara, wow ce pictor in devenire era, si ce haios e cum incerca si dupa frigider sa coloreze!! bine ca nu te-ai enervat! kossir, uraaaa, ati gasit catelusssss. sa ne arati neaparat poze. cred ca e o scumpa. ![]() vio asteptand pe bebe 13+poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio# |
Vio,
nu stiu de ce, am un sentiment ciudat, parca te-as cunoaste. Poate din cauza numelui, la fel ca pe o prietena de-a mea pe care n-am mai vazut-o de un car de vreme.
Cred ca "preturile" la nastere sunt date si in functie de doctor. In cazul meu, dr Pechi este un om cu foarte mult bun simt. Si cand merg la cabinet la consultatie, ii mai dau cate "o atentie in plic", nu de fiecare data, si atunci ma cearta. Ca nu-i frumos si ca numai lucruri rele ne invatam unii pe alti. Dar si cand nu-i dau, parca ma simt eu ciudat. Are dreptate ca ne-am invatat tare aiurea cu atentiile astea.
Eu, personal, n-am de gand sa cheltui mai mult de o mie de euro , cu toate atentiile in spital.
Din cate am auzit, dr neonatolog ar fi cam ciufuta. Cum ca nu este de acor sa-ti ti copilul imbracat cu hainute cumparate de tine, pe perioada cat este inca in spital. Doar cu hainele lor care, sustine dumneaei, sunt dezinfectate si curate , nu au intrat in contact cu lumea exterioara
.Hai ca ma mai informez si te mai tin la curent cu ce mai aflu pe parcurs.

20+ Tamara Maria
bordeancavio spune:
offf fetele, si eu ma chinui cu somnul. azi noapte al 2.30 stateam de veghe. cred ca am mai adormit putin, pa 5 iar eram cu ochii pe pereti, si sotul doarme langa mine, de n-are treaba. ziua sunt obosita rau, adormita. si asta e
si la problema cu constipatia si eu am probl. la inceput era chiar ok. adica cam zilnic, fara probl. acu, de vreo 2 sapt f greu este. imi zicea o prietena ca fierul luat ca supliment constipa. si eu iau. of... nu merge nici cu fructe, nici cu supe, am incercat cu lapte batut. parca ceva mai bine. dar, oricum cam de cand iau astea cu fier, e naspa rau.
si, alta problema, voua vi se intampla sa aveti zile in care sunteti nervoase asa, fara motiv? sau sa nu aveti chef de nimic, asa, cum se zice cu fundul in sus? eu am patit, si nu stiu de la ce. adica, inainte nu aveam asa. plus ca eram mult mai activa, mai cu energie, mai bine dispusa. acu... in unele zile, imi vine doar sa stau in pat.
pupici la toate burticile si la toti bebeii cuminti din burtici.
vio asteptand pe bebe
13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
ellanik spune:
Aoleu!Moooama cat am citit!
Ioanact legea aceea inca nu este scoasa de la naftalina.Oricum, nu mi se pare buna in sensul ca nr de zile luate inainte de nastere ramane acelasi , crescand nr de zile de dupa nastere(chipurile incurajeaza alaptarea la san dar de fapt scad din indemnizatia de crestere a copilului...)Sanatate Ioanei.
Ina in sfarsit ti se vede burtica.Si ce draguta esti cu ea!!!
Rebiana esti o doamna de acum incolo daca vine mama.Cat despre strigarile din partea ta iti trimit un tzuc mare.
Ate , tu stii id-ul meu de mess...scrie-l si pt mine.Pliiiz!
Ioana stiu si eu de produsele de la FLP.Sunt chiar bune.
Andira cu tine nu mai am ce discuta.daca vii cu fursecuri si alte nebunii de astea!!!
Magdone bun venit!
Bordeancavio Oscillo ai luat si acum graviduta?Ca si pe mine ma bate gandul.
Honey esti tare cu dulciurile nesanatoase.Eu nu suport chestiile dulci...lesinatoare.Insa stiu ca prefer ciocolata in orice.Cat despre bebe si orele tarzii de giumbushlucuri...subscriu.Si al nostru are niste ore de-alea de triunghi rosu.
Miria esti tare cu ...palatul telefoanelor!Cat despre cioco si agitarea bebelului...e posibil sa ai dreptate.Dar la noi amandoi suntem "agitati" din fire asa ca si cu si fara cioco, bebe Geo face niste rasturnari de buci prin burtica de ma stric de ras.Cat despre divergente privitoare la educatia copilului eu de acum am pus problema.Ce zice ma-sa e sfant !Sa nu prind pe vreunul ca face fitze ca ala e.Ne certam in privat dar de fata cu copilul respectam ce zice celalalt.Acu ' sa vedem si daca ne iese.
Babyangel la mine DOAR bananele functioneaza in constipatie.Cum pap una cum...prestez.Stii ca io-s Canutza om sucit!
Michelle nu te impacienta cu constipatia.Organismul in sarcina secreta mult progesteron ceea ce duce la relaxarea muschilor care ajuta la contractarea intestinului gros care face treaba aia urata.Constipatia in sarcina, aparitia hemoroizilor , sunt chestii normale in sarcina.La mine functioneaza tare mult autocontrolul.Eu bag la supe ciorbe, sucuri naturale, fructe, iaurt in mine si cand sunt ingrijorata, stresata sau prea chitita pe treaba "azi nu am iesit afara" nu ies deloc.E drept ca eu si inainte aveam probleme dar pe fond de stres si de alimentatie la ore diferite.Stai linistita.Incearca sa papi la ore fixe si evita combinatiile dinamita.Te inteleg , stiu cum e dar nu avem ce face.Cat despre poker, ai grija sa nu fie "pe dezbracate".![]()
Anca_yari sa stii ca si eu am pofta de varza murata si mai rau de sarmale in varza.Dar pofta de-aia ancestrala!!!
Bluekidoo daca mai indraznesti sa vii aici si sa ma oftici ca tu nu te-ai ingrasat iau un batz din gard si vin si te "mangai".In loc sa fii fericita, tu vrei grasa!Of, Doamne, drept e ce faci?
Child felicitari pt bebelin sanatos.Ce misto faza cu "seamana cu mine".Fina mea cand a nascut,in spital stii cum e te suna toata lumea.Si ea spunea:vai e frumoasa, are unghiile frumoase si nasu si tot e al meu.Seamana perfect cu mine!Aiurea!Fii-sa e leit ta-su dar era tare felul ei de a spune.Dar baietii seamana cu mamicile.Nu e o regula dar...Abia astept sa fac si eu 4D.Dar il fac la inc lui decembrie.Sa am ce vedea.
Oana esti figura mare cu hainutele.Zici ca maine nasti.Eu nu am luat nici o sosetuta.Rusine sa-mi fie.Acum sunt cu carutul in cautari ca patutul e stabilit.Ala pe care vi l-am aratat numai ca portocaliu cu galben.Si mie mi-a placut carutul de la Chicco.Ala trio.
Delia chiar ma gandeam ce e cu tine de nu ai mai scris.ce-ar fi sa bagam si noi o intalneala la Cta?!Felicitari pt cioc-cioc.Te-ai gandit unde nasti?Tu la ce medic esti?
Rebiana, nu trag chiulul dar ieri am avut o zi aiurea si o noapte si mai si.M-a durut capul si ma doare si acum,spatele pana jos la mijloc si o stare nasoala de nervi amestecati cu lehamite.Tu cum esti?Bun pontul cu alezele.Nu stiam ca exista asa ceva.
Kossir sa va traiasca mica bestie.(gluma) Asta e antrenamentul lui Mihai pt bebe.la faza cu sters rahateii ma refer dar vazui ca tu stergi.Mare grija cu fecalele de animale.Nu doar la pisici trebuie sa tinem cont.
Oana mi-am adus aminte.Mi se pare ca am mai scris la un alt capitol .Am citit un studiu american pe un site american ca vitaminele sintetice au grade diferite de absorbtie.Elevitul era pe ultimul loc.Pe primul loc erau in schimb multivitaminele de le FLP.Eu nu iau deloc dar...m-am documentat.Oricum zilele astea merg sa ma intep sa vad daca trebuie sa iau sau stau pana imi cad dintii.
Aliemi, la noi s-au dus starile de greata.Daca vrei sa nu ti se faca si mai greata de mancarurile despre care vorbim fugi la fetitele de la odiseea de mai-iunie.Nu te gonim dar acolo o sa vezi ca sunt multe fete in situatia ta si va si potriviti ca varste gestationale.Cu greturile nu prea exista remedii.Sanatate!Ai mare grija cu ureaplasma.Nu sta pana in trim II.Trebuie tratata urgent.
S-a vorbit de bagaj de spital.Eu nasc la un spital privat si acolo trebuie sa iau doar chiloti,aparat foto, periuta de dinti (desi au si ei) si niste cosmeticale.Am urat mereu sa dau plicul celebru si prefer sa platesc, sa primesc chitanta si sa stau in conditii decente.Oricum la bani ajung tot pe acolo ca la spitalul judetean se vehiculeaza niste sume de te doare mintea si conditii ..ioc!
Jeni sa-ti traiasca papagalul.Am avut si noi unul in gazda.Niste amici l-au lasat la noi 2 sapt.Foarte tare tipul.Mai ales ca si injura!
Ioana, asa cum ti s-a mai zis...mare grija cu iutele.Volumul de sange este marit si iutele nu face decat sa iti accelereze circulatia sangelui.Ai mare grija.
Vio cat despre "cu fundu'n sus" ...asa-s si eu.Asta in termeni eleganti ca imi vine sa sparg ceva.Cred ca o sa imi revars nervii pe niste rufe de spalat.
Va tzuc pe toate si mai luati si voi un respiro ca mi-a luat o groaza sa raspund la toata lumea.Sa nu mai zica vreuna ca se simte invizibila(nu dam nume ca se supara Oana
)
Sanatate tuturor copiilor bolnaviori si mamicilor lor.Am obosit cat am scris.Tzucaturi!

20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ioanaa28 spune:
magda, bine ai venit... felicitari pt cel de-al treilea bobocel !!!
delia13, ma bucur ca ai revenit, si mai ales cu vesti bune despre bebe...Legat de durerea de cap, ai cumva tensiunea mica? eu da, si rezolv migrena cu o cafeluta cu muuuult lapte..
Dianami,andira,miria cristina, sa se insanatosasca repede puiutii, asta e, se intampla...si stiu ce inseamna pt voi sa-i vedeti bolnaviori... Cand imi spunea mama mea celebra fraza "numai mama sa nu fii...", imi vemea sa rad...dar uneori cam asa e...dar trece...pupici
miria cristina, chiar ardei iute nu mananc
, ca n-as fi in stare, dar un pic de piacanerie...miam miam....
Ioana,
19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jeni_h ufff , parca incep sa ma sperii mai e cineva care naste la Polizu? aveti idee cum e acolo? 20+ Tamara Maria ![]() |
doamne ce viteza aveti la scris. Eu nu am cum sa tin pasul cu voi
Da, eu voi naste la polizu. Nu am intrat in maternitate, dar asa din spusele asistentelor de la ROMAR si a nasei care a intrat asa in viteaza prin maternitate: e renovata f frumos, mai putin ultimul etaj (cel dedicat nasterilor premature sau cu probleme), a fost dotata cu aparatura moderna, saloanele sunt de 4 sau 2 pers, bebe este langa tine mereu, exista si garsoniere private - 80E/zi, dotate cu baie, TV, frigider, aer conditionat, patul tau, pat bebe + inca o canapea sa doarma cineva din familie cu tine.
15+