Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
honeybaby spune:
oana- ce e fier din siderimie?
Eritrocitele, Hematocritele, Limfocitele- asa apar pe buletinul de analiza ? Ma uitam pe analizele mele si nici urma de asa ceva . Banuiesc ca sunt prescurtate si nu stiu eu prescurtarea.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
jeni_h spune:
ufff , parca incep sa ma sperii
mai e cineva care naste la Polizu? aveti idee cum e acolo?
20+ Tamara Maria 
Rebiana27 spune:
Liliana, cum vei naste? Natural sau cezariana?
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
oana, nu sunt sigura sa.ti spun ce e cu hemoglobina, dar gabyhila a patit la fel am impresia si ia supliment de fier, daca tu zici ca ai fierul bine atunci n.am idee
despre lista la spital la fel de pe dinafara sunt ca aici in afara de papuci, aparat foto si haine pt copil cand iese din spital n.am ce sa iau
delia13 felicitari pt primele miscari! sa stii ca si eu la inceput vedeam doar haine pt fetite frumoase:)
atb asa patesc si eu cum eu nu.mi mai cumpar haine, iar bebe deocamdata are de la ivan, tot lui ivan imi vine sa.i cumpar de toate
dianami prin ce trebuie sa treci si tu....abia ce ai terminat cu hemoragia si acum alt stres, apoi si vladimirescu a patit exact la fel cu laringita, ai grija de tine, nu mai e mult a trecut jumate deja
aseara i.ati facut pofta cu ciocolata si tot dupa milka am fost si eu
eu pe ivan l.am lasat de pe la 1 an si ceva sa mazgaleasca, acu deja nu.l mai tenteaza peretii, dar am avut noroc ca l.a apucat talentul in bucatarie pe faianta si restul mobilei, oricum sa stiti ca tare greu s.a sters dar nici mult nu.mi pasa:))uitati aici ce.l chinuia talentu de mic:
http://www.dropshots.com/dayanara#date/2008-01-10/12:42:38
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jeni_h ufff , parca incep sa ma sperii mai e cineva care naste la Polizu? aveti idee cum e acolo? 20+ Tamara Maria ![]() |
Jeni, cauta pe site-ul nostru si sigur gasesti informatii despre spital. Sunt fete care creasera si un topic, daca nu ma insel.
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miria_cristina spune:
ROXANA - 

E mortal fii-tu, dar si tu!!
Eu muream de inima langa el.
Nu, a mea nu avea inclinatii de astea cand era mica. Era cuminte, insa acuma ca are aproape 5 ani a luat-o razna. Nu mai are scuza, ca doar stie unde se scrie si se coloreaza.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
honeybaby spune:
Uite ca am gasit :
HCT - 33.9 low. - asta sunt hematocitele
MCV - 81,7 low-
MCH 26,5 low
LY- 18,2 low- limfocitele
nu gasesc cum se prescurteaza eritrocitele , dar probabil si pe alea le am mici.
Eu m-am dus speriata la doctora la care ea : '' sunt analize bune pt o femei insarcinata care a mai avut si greturi.''
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
honeybaby spune:
RBC - eritrocite - asta sunt in limitele normale-4.15
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
marsy_baby spune:
Multumim Rebiana pt listuta, am si notat deja
!
Dayanara - pictor mare fiul tau 

DARIA 21+
liliana_28 spune:
Am sa nasc prin cezariana la termen sper eu adica...se rupe apa.....hop la spital ptr cezariana.
Nu vreau cezariana programata. Nu imi place ideea.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
16+
Maria Madalina