Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
dianami, sa te ajute DD sa treci peste toate si sa fiti bine cu totii...Imi pare rau ca dupa problemele cu sarcina au mai aparut altele care sa te streseze. Doamne ajuta sa fie totu bine pana la capat
Miria, referitor la scrisul pe pereti, eu am avut cu Lucas o regula: in camera lui poate sa faca ce vrea: dar daca vrea sa devina o camera urata si murdara atunci e alegerea lui pe care o respect.
Si a desenat timid cateva linii si nu i-am atras atentia mai tare si a treut episodul![]()
Anca
20+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
liliana_28 spune:
Pe Calinut l-am nascut la municipal si l-am avut cu mine in salon. A fost super tare experienta de acolo mai ales ca am invatat toate lucrurile elementare despre toaleta copilului. Am colega care a nascut tot in perioada aia (2005) la Giulesti si nu le-a aratat nici macar cum sa schimbe un pampers.
Parca citisem eu pe site-ul spitalului ceva de copil in salon cu mama. Parca asa dar acu nu mai sunt convinsa.
Am sa nasc cu Dr. Varlas Valentin.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
16+
Maria Madalina
Rebiana27 spune:
Andira multa sanatate fetelor!!
Cu ce teama voi sta eu de la anul cand va merge si Luca la gradi...... nu mai spun. De frica asta nu l-am dus inca din toamna asta (se imbolnavea el si luam si eu.... complicam de tot sarcina asta!!)
Sa vii sa spui ce recomandari a facut doctorul!
Sunt atatea cazuri de raceli cu simptome care mai de care mai rele!
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Oana- VSH-ul e normal sa fie marit, la fal si Fibrogenul.
Hemoglobina mica este probabil de la o carenta de ceva , cel mai probabil de fier. Fierul cum e ?
Se rezolva cu supliment si prin alimentatie.
De restul nu stiu. Eu zic sa stai calma, asa m-am agitat si eu iar doctora a zis ca sunt bune analizele.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Delia13 spune:
Rebiana, mersi pt listuta am notat tot si acum sa vad ce mai zic si celelelte fete eu chiar nu stiam ce imi trebuie si vroiam sa va intreb. Cat despre concertat a venit in cta o soprana celebra si s-a facut un master class de o sapt. si la final a fost un concert din cauza asta am fost ff ocupata plus repetitile pe care le aveam la opera zilnic.Eu la opera sunt angajata in cor din pacate ca in meseria asta dk nu pupi in fund sau nu ai pile mai rar ajungi solist, eu mai cant ca solista asa rar din an in paste mai am cate un concert. O sa vad dupa ce nasc ca mi s-a propus ceva sa vedem ce o sa fie. ma bucur ca esti mai bine si durerlile au inceput sa dispara
.Tocmai m-a luat o durere de cap si azi vreau sa fac curatenie in toata casa

Delia13 19+
David Andrei
oanaiacovita spune:
Denisa, mersi. Deja ma simteam invizibila.
Fierul din siderimie a iesit ok.
Off si dra asta nu raspune veci cand am nevoie de ea.
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Liliana doar daca stai la rezerva, singura in camera, poti solicita sa ai copilul langa tine.
Uite ce am gasit pe site-ul lor in legatura cu ce sa avem pt noi si bebelusi (in cazul bebeilor nu s-a schimbat nimic fata de ce stiam)
FILANTROPIA:
Ce trebuie sa ai la tine cand te internezi ca sa nasti
Pentru mama: doua camasi de noapte (de preferat cele care permit alaptarea), doua prosoape de corp si unul de maini, sapun si periuta de dinti, tampoane igienice, un pachet de vata medicinala, lenjerie intima de schimb, papuci, sosete de schimb, halat.
Pentru copil: pampers = 6buc/zi (numarul mediu de zile petrecute in spital 2-3 zile), 1 tub de unguent fesier de tip BEPANTHENE (ideal sa contina dexpanthenol), un pachet de servetele umede, haine pentru momentul externarii, care trebuie sa fie spalate chiar daca sunt cumparate noi din magazin (body sau camasuta, costumas subtire de bumbac, caciulita si paturica). In cazul ca externarea se face in anotimpul rece va mai recomadam sa aduceti si un costum si o caciulita groasa.
Acte necesare pentru internare: buletinul sau cartea de identitate a mamei, adeverinta de la locul de munca care sa certifice plata asigurarilor de sanatate.
Mami de Luca si
17+ cu 
liliana_28 spune:
rebi, sar'na. Inseamna ca am inteles ce am vrut eu din mesajul lor de pe site.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
16+
Maria Madalina
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Denisa, mersi. Deja ma simteam invizibila. Fierul din siderimie a iesit ok. Off si dra asta nu raspune veci cand am nevoie de ea. Oana 21+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana, iubita, nu esti invizibila insa eu una nu ma pricep deloc-deloc la rezultatele analizelor!
sigur te va linisti dr cand va raspunde!Delia bafta sa gasesti ceva ca solist dupa nastere... ai o voce frumoasa!
Mami de Luca si
17+ cu 
miria_cristina spune:
OANA - Anemia in sarcina este normala, ca si hipocalcemia pentru ca bebele se hraneste cu ce ai tu mai bun si cu rezervele tale, deci se consuma mai repede. In mod normal, medicul ginecolog ar trebui sa prescrie din trimestrul al 2-lea vitamine, calciu si fier pentru a suplimenta nevoia organismului.
In primul trimestru, mai putin, se foloseste Ac. folic doar si poate B-urile.
Nu ti-au iesit analizele prost, ci doar se vede clar ca bebe e sanatos si isi vede de crestere, iar tie iti trebuie Materna sau ce ti-o da doctora ta.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."