Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Sa dai raportul ce medicatie au primit de la doctor. Si a mea e rau. Are 38 tempe, cu toate antitermicele luate si tuseste si isi sufla nasul continuu. N-as baga-o pe antibiotic, dar vad eu in cateva zile daca e amelioreaza.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_28

Rebiana, vad ca nasti la Filantropia ca si mine. Vroiam sa te intreb daca bebelinii o sa ii avem in salon cu noi? Cu cine nasti?
La Calin mi-a trebuit si sampon si servetele umede si creme si toate cele (de care tu ziceai ca o sa ne folosim acasa) la spital dra ma gandesc ca ne-au trebuit ca am avut copilul cu mine in salon.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

16+ Maria Madalina

Lili, eu voi naste cu dr Militaru Dumitra.
Acum 2 ani si jumatate am nascut in aripa veche, sa zic asa, insa acum cand am facut cerclajul am fost in aripa modernizata; acolo era sala de nasteri (+ cele de pretravaliu, travaliu...)
Cand l-am nascut pe Luca i-au tinut pe bebelusi la sectia de nou-nascuti, nu cu noi in salon (banuiesc ca si acum la fel... sau stii tu altfel???) si n-am avut nevoie sa-i aduc decat cele scrise in postarea anterioara. Au fost ingrijiti foarte bine copiii... daca i-am fi avut la salon cred ca iesea un vacarm acolo. Li se dadea completare cu lapte praf Nan (eu chiar nu aveam laptic iar Luca era un puturos); ne-au invatat cum sa-i spalam si sa-i ingrijim ~ mi-a placut tare mult de asistentele de la neonatologie si de dra care se ocupa de copii. Au fost profi!!
Tu tot la Filantropia l-ai nascut pe Calin... si l-ai avut in salon?
Mergi la Haiduc, parca?

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cand aud de Adeverinta de salariat ma apuca toti nervii.
Nasterea in Romania e gratuita pt toti cetatenii romani, ce dracu ii intereseaza pe ei daca sunt salariat sau nu.
Ca sa nu mai zic ca este ilegal sa-ti ceara asa ceva, dar parca conteaza la noi.

Rebiana- eu am facut asa o lista in mare si am trecut si aleze pt spital, pt pus pe pat in caz de accidente.
Aaa si camera foto cu acumutorul incarcat
-te lasa sa iei lagocalmin si Indometacin daca alaptezi ?? Eu stiu ca la Giulesti nu te mai lasa odata ce incepe alaptarea
- Spirt in acela alb nu ? Trebuie si eu sa cumpar si sa-l testez daca fac vreo alergie la el.
- Banocin eu nu voi folosi pt ca sunt alergica si nu am cum sa ma apropii de el.
- iar Triderm la non nascut cu atat mai putin. Nu sunt deacord cu corticosteroizi pana in 2 ani, cand nu este neaparat necesar.

Oana si ziceai ca nu ai de unde sa primesti hainute. Sa le faci poze cand ai timp

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Andira, sa stii ca eu il feresc pe prichindel de raceli si alte viroze cu Sirop de Propolis Kids. La noi a facut minuni. Anul trecut pe vremea asta eram varza (si eu cu nervii si copilul cu mucii si tusea)pana am descoperit siropul.
Acum se gaseste destul de greu in farmacii dar ptr noi a fost foarte bun.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

16+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Rebiana am salvat la loc de cinste listuta. Multumim frumos. Numai ca nu stiu ce inseamna... Aleze pentru atunci cand schimbam pampersul??

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Arata ca niste scutece (adica forma dreptunghiulara) pe o parte absorb lichidele iar cealalta parte este ca o musama subtire (nu ma pricep sa explic f bine! off) Le gasesti in supermarket-uri, la firma Happy! Luam una cu mine in geanta lui bebe indiferent unde mergeam. Sunt utile!

Mami de Luca si17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Oradea spune:

Oanaiacovita, sa stii ca analizele tale arata o anemie enorma...
Tu nu iei inca nimic fier?
Trebuie sa iei, e fffffffffff important pt tine si pt bb
Ai grija sa nu ametesti

Pusi
17+

Mergi la inceput

JENI - Sigur si cand sunt libera vorbim!

Mergi la inceput

Fetele, ca tot m-ati chinuit aseara cu ciocolata, acuma crantan de mama focului la una maaare Milka, ca, na, s-a inmultit pofta. Si pana in final voi fi ca vacuta cea mov exceptand culoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliemi23 spune:

Salutari burtici, sunt se eu o viitoare mamaica de mai 2010, se pare ca sunt singura maica de mai
Spuenti-mi va rog cum v-ati descurcat cu starile de greata si ameteala, eu simt ca cedez nervos nu imi mai trec

Multumesc si sanatate la toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Cand aud de Adeverinta de salariat ma apuca toti nervii.
Nasterea in Romania e gratuita pt toti cetatenii romani, ce dracu ii intereseaza pe ei daca sunt salariat sau nu.
Ca sa nu mai zic ca este ilegal sa-ti ceara asa ceva, dar parca conteaza la noi.

Rebiana- eu am facut asa o lista in mare si am trecut si aleze pt spital, pt pus pe pat in caz de accidente.
Aaa si camera foto cu acumutorul incarcat
-te lasa sa iei lagocalmin si Indometacin daca alaptezi ?? Eu stiu ca la Giulesti nu te mai lasa odata ce incepe alaptarea
- Spirt in acela alb nu ? Trebuie si eu sa cumpar si sa-l testez daca fac vreo alergie la el.
- Banocin eu nu voi folosi pt ca sunt alergica si nu am cum sa ma apropii de el.
- iar Triderm la non nascut cu atat mai putin. Nu sunt deacord cu corticosteroizi pana in 2 ani, cand nu este neaparat necesar.

Oana si ziceai ca nu ai de unde sa primesti hainute. Sa le faci poze cand ai timp

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Denisa, eu am dus adeverinta de salariat si cand mi-am facut cerclajul... am stat doar cateva ore in spital. Primul lucru despre care m-au intrebat asta a fost!!
Camera foto.. daaaaaaaa!!! Sunt primele poze cu puiul!!
Spirt medicinal am folosit... albastru dar indoit cu apa.
Baneocin nu prea am folosit pentru buricul lui Luca pentru ca am avut o asistenta care a venit acasa la mine in mod regulat(suntem vecine) si a stiut ea ce sa-i faca astfel incat sa-i cada buricutzul fix in 7 zile.
Triderm mi s-a recomandat sa aduc pentru Luca... iritatia nu ceda defel... e unguent si a fost folosit putintel.
Indometacin/algocalmin eu nu am folosit dar am avut!! Nu suport supozitoarele iar gustul algocalminului fiole imi facea rau numai cand ma gandeam la el (fetele din salon au folosit cu succes). Insa durerile in urma epiziotomiei au fost cruntisime la mine (m-au tinut o luna si jumatate, timp in care nu am putut sta in fund!) asa ca am luat si un Ketonal ca nu mai rezistam.

Mami de Luca si17+ cu

Mergi la inceput