Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
liliana_28 spune:
si pana la urma...ne intalnim?
Hai sa incercam sa stabilim o zi macar ca de ora ne-om potrivi noi.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
16+
Maria Madalina
Delia13 spune:
Neata feteleee!Am dormit ca porcu pana la 10![]()
.Am recuperat orele de sapt trecuta cand eram super obosita si noaptea aveam insomnii. Pt fetele care tot asa nu pot dormi noaptea tot ce pot sa zic e sa incerce sa nu mai doarma ziua si poate de la atata oboseala noaptea vor dormi mai bine.Eu de 2 zile dorm asa profund ca nici la baie nu ma mai duc pana dim pe la 6
.Aseara am uitat sa va scriu ca am vazut ca vb de sex
, vreau sa va spun ca in primul trimestru aveam un chef si de 3 ori pe zi ca zicea sotu ca parca am fi la inceputul reletiei nu-i venea sa creada![]()
. Acum m-am mai potolit pt ca a intervenit si oboseala asta ca altfel.... il oboseam eu
. Despre hainute vreau a va zic ca eu inca nu i-am luat nik. Nu stiu dc da nu-mi vine sa cumpar am impresia ca nu vad nik frumos spre deosebire de hainutele de fetite unde vad o groaza frumoase.Imi tot spun ca o sa am timp. Si ceva hainute am prmit si de la nepotelu meu.Eu in schimb ma tot uit de patuturi pe net si de tot felu de chestii cu sa decorez camera( va sta in camera cu noi ca nu avem decat 2)
Delia13 19+
David Andrei
Rebiana27 spune:
Dianami ma bucur ca e mai bine puiul tau si ca sotul a ajuns rapid la urgente! Incearca sa te linistesti acum ca totul e bine si ai grija de tine si de comoara din burtica! Multa sanatate! 

Liliana daca afli vreu ceai pentru somnic, permis in sarcina sa scrii si aici... ne confruntam mai multe cu insomnii, din pacate!
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
liliana_28 spune:
Rebiana, vad ca nasti la Filantropia ca si mine. Vroiam sa te intreb daca bebelinii o sa ii avem in salon cu noi? Cu cine nasti?
La Calin mi-a trebuit si sampon si servetele umede si creme si toate cele (de care tu ziceai ca o sa ne folosim acasa) la spital dra ma gandesc ca ne-au trebuit ca am avut copilul cu mine in salon.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
16+
Maria Madalina
michelle_sf spune:
Buna dimineata, fetele burticoasele
. Eu am luat un mic dejun copios (apropo de mancare sa va fac si eu in ciuda, na, ca aseara m-ati omorat) am avut mamaliguta cu ochiuri, cu branza sarata de la mama de acasa, smantana si cremwusti. Na, amu sa va vad 
. Eu raportez mai nou ca nu pot sa dorm. Nici nu ma indur sa ma ridic din pat.. stau si numar pana ma plictisesc.
stefanna si eu ma oftic cand nu imi iese ceva la bucatarie, mai ales ca pun mult suflet in orice gatesc... Ce sa iti zic... mai incearca o data? 
Bia_Oradea si Delia13 felicitari pentru fluturasi zglobii 
Dianami sanatate multa si tie si fetitei. Incearca sa nu te stresezi foarte tare sa nu iti faci rau si tie....
O zi faina sa aveti 
Va invidiez pe cele din Bucuresti ca va puteti intalni...
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
oanaiacovita spune:
Rebiana, multumesc de lista. Am si eu mai multe adunate si o sa le compar si o sa imi fac una pentru mine si chiar as ruga fetele la al 2lea/al 3lea bebe sa mai puna liste. Eu nasc la maternitate, deci ma intereseaza pareri de la fete cu ce e nevoie acolo unde nu ti se da nimic.
Acum sa vin si eu cu un stres:
Mama lor de analize ca au iesit proaste. 

Hemoglobina mi-i tare mica, 10.
Stie cineva sa imi zica ce inseamna ca Eritrocitele, Hematocritele si Limfocitele sunt sub limita de jos?
VSH-ul mi-i foarte mare - 54

si dra nu raspunde
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andira spune:
Eu sunt un car de nervi!
Nu-mi imaginam ca gradinita o sa-mi imbolnaveasca copiii in halul asta!! Azi noapte Nati a plans jumatate de ora pentru ca o durea gatul (asta am dedus dupa cum vorbea si tusea, ca nu prea era comunicativa), iar acum tuseste de-mi vine sa plang cand o aud. Irina la fel, tot tuseste ca un magarus. In 30 min le impachetez si ma duc cu ele la dr.
N-au fost niciodata asa bolnave, de-asta sunt si asa deprimata cand le aud.
De la Irina n-am luat nimic, dar de la Nati am luat imediat durerea de gat. Nu ca ar fi asta o problema mare, dar sunt efectiv extrem de suparata ca s-au imbolnavit asa de la contactul cu colectivitatea.
Am fost avertizata si de alte mamici, dar nu ma gandeam...

Miria - iti inteleg supararea si sunt de acord cu tine.
Linisteste-te si sunt convinsa ca o sa gasesti cea mai buna solutie. 
Eu le las sa deseneze la ele in camera pe unde vor - restrictia vizeaza doar restul casei. Nici nu intentionez sa le opresc in viitorul apropiat, poate cel mult sa mai dau o mana de var ca sa aiba din nou loc de desenat ![]()
Rebiana27 spune:
Deliuca eu nu dorm ziua deloc... daca as face-o atunci as sta de planton toata noaptea! Cu toate astea sunt nopti in care fie ma ia somnul tarziu, fie ma trezesc la o anumita ora si stau si numar oi
Eu si bebe sa fim sanatosi ca promit sa nu ma vaicaresc de insomnie!!
Tu pe unde ai mai concertat? 
Ella ce faci, bagi chiulul? Hai mai scrie!!! 
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
michelle_sf spune:
Rebiana am salvat la loc de cinste listuta. Multumim frumos. Numai ca nu stiu ce inseamna... Aleze pentru atunci cand schimbam pampersul??![]()
![]()
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina JENI - Eu ziceam ca stau in 13 Septembrie. Unde ai biroul?As veni, dar sunt singura cu fii-mea acasa acuma. N-am putut-o duce la gradi ca este racita. Dupa cateva zile in care mi-a mers bine, dimineata avea iar temperatura. A siinceput sa tuseasca. Vad eu ce i-oi mai face. Dar e bine ca ai biroul aproape si vedem noi, cand si cum... Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
salutare Cris,
am biroul chiar in hotel , in Marriott. Dar mai sunt cateva locuri dragute prin zona unde putem sa ne vedem la un pahar de vorba. Ce zici? Iti trimit pe PM mailul meu de serviciu (imi este mai usor de urmarit) si tel , cum preferi , sa putem comunica mai usor.
20+ Tamara Maria

http://photos.yahoo.com/miria_cristina