Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Michelle, chiar se vede la eco 4D foarte bine fata, are nasul mic si carn si buza superioara evidentiata, ca mine, sotul imediat a zis ca e copia mea Si eu sunt mandra, iti dai seama! Acum, nu ma intereseaza cu cine seamana, doar sanatos si inalt sa fie (eu sunt miniona, 1.62 si nici sotul nu e baschetbalist)

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

REBIANA - Am obosit cate discutii am avut pe tema asta. Am impresia ca deja o face din spirit de contrazicere cu mine si a devenit automatism, n-o mai realizeaza, iar eu ma sufoc cand se intampla. Macar daca ar fi in folosul copilului, dar e invers. Iar Dami e un copil tare bun si nu vreau sa-l pierd din cauza educatiei slabe.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Cris, va trebui sa inteleaga ca Dami are nevoie de stabilitate in ceea ce i se spune si sper ca sotul sa faca front comun cu tine. Pana una-alta pune-l sa spele peretele (daca e posibil) sau sa-l varuiasca din nou... la urma-urmei si el e "vinovat" pentru ca i-a luat apararea.
si uita de suparare; face rau lui Dimitrie cel mic din burtica!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

MIRIA, desi nu din acelasi motiv si eu sint nervoasa, nervoasa.Bravo ca tu ai putut sa iti suprimi plansul, eu una insa nu.Am incercats a fac o placinta din foi, si dupa ce le-am fcaut suluri cand sa le pun in tava, fireste s-au rupt... ma rog, am incercat sa ignor si le-am cipartit asa si le-am aruncat pana la urma in tava.Apoi m-am dus sa pun o masina de rufe la spalat sim m mers prin curte sa adun frunze, sa vad de mai am strugurei, uitand complet de placinta.Am gasit-o scrum! Nu e suficient ca am ars-o, dar mai e in casa un miros oribil.Si imi era asa o pofta.Injur ca un birjar si bocesc de ciuda pt timpul meu pierdut si pt ideea in sine ca nu am fost in stare sa fac o placinta din foi.
Scuze ca-s complet off topic da nu mai poooooooooooooooooooooooooot.
V-am pupicit.Cand ma calmez sper sa revin.

Stefanna mami de fetita si 20+

Stefanna, nu mai are sens sa te enervezi acum! Faci maine alta si vei vedea ca-ti iese foarte buna!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

REBIANA - Pai, de asta si zicea ca nu-i nimic, ca se intoare el acasa si revopseste locul respectiv si sa nu ne mai suparam.
Dar ideea era sa stie copilul ca a facut un lucru nepermis, nu ca vine mama sau tata in urma lui si il repara, ca nu toate in viata se pot repara.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Eu cred ca ceea ce a facut copilul tau este ceva tipic majoritatii copiilor.. Si eu faceam asta cand eram mica.. partea proasta este ca nu faceam in camera mea ci in sufragerie si holuri. si era aceasi problema: mama ma certa, tata imi lua apararea.. dar cu timpul am invatat ce e bine si ce nu, ce am voie si ce nu.. Aveam o vecina de varsta mea care avea toti peretii din camera scrisi sau desenati.. parintii ei nu s-au obosit sa zugraveasca peretii decat dupa ce ea a crescut si a incetat sa "decoreze". Iar un coleg de serviciu imi povestea ca a venit intr-o zi acasa si a gasit parchetul sgariat, rupt.. stricat ce sa mai... baietelul lui de 3 anisori i-a explicat senin ca la vazut pe bunicu cum repara ceva cu ciocanul si a vrut sa repare si el... si imediat a luat ciocanul in mana si le-a aratat imediat cum a facut.. ce era sa mai spuna omu.. copilul nu a avut decat intentii bune... a incercat doar sa-i explice ca nu a procedat bine

referitor la astfel de "problemute" sotul imi spune ca daca copilul nostru nu face astfel de boacane, el nu-l recunoaste, nu e copilul lui.. si el facea o gramada de tampenii cand era mic si se asteapta ca si copilul lui sa faca la fel, sa isi foloseasca imaginatia si sa o dezvolte

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Oooo, ce spor aveti fetelor la scris! Cred ca atunci cand intrati in prenatal nu mai pot tine pasul cu voi.
Eu azi n-am inspiratie, nu stiu ce sa scriu, am intrat doar sa fac prezenta si sa-mi trec si eu adresa de mess in lista. Vad ca incep cu arsurile, deja de 2-3 zile le simt, inainte de culcare, deci trebuie sa ma aprovizionez cu Rennie, la sarcina trecuta a functionat.
Oana, frumos cosmonautul, sa-l foloseasca Erik sanatos. Uite, vezi ce tantaloaica sunt, si eu am fost ieri in Cora, si am vazut toti "cosmonautii" de-acolo, si pe aia cu picioare, ba chiar m-am gandit la tine ca iti cauti, dar cand am scris aseara mesaj am uitat complet sa-ti spun. Neuronul asta al meu e tare obosit de cand cu sarcina... Poate daca mi-as fi cumparat eu, mi-as fi adus aminte sa scriu, dar eu am 2 cosmonauti ramasi de la Nicholas asa ca nu-mi bat capul. Cand merg in magazine, tot mai tentata sunt sa-i iau hainute lui Nicholas decat lui bebe din burtica. Ieri i-am luat o pereche de manusele tare dragute, cu un degetel.

Magda, bine ai venit! Felicitari pt bebe3!!!
Vad ca povestiti de dulciuri, eu am poftit ceva dulce ieri, si in 5 minute "dulcele" meu preferat din copilarie a fost gata: zahar ars (caramelizat) cu bucatele de nuci in el. Simplu si rapid. Si azi toata ziua am rontait cate o bucatica. Dar pazea de asa dulce, ataca dintii, iar noi in perioada asta tre sa avem mare grija si de dantura fiindca e o perioada sensibila cand pot aparea mai multe carii decat de obicei.
Noh, chiar ca nu stiu ce sa mai scriu... Sunt in pana de idei... Pup burticutele!

Adriana 18+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

SALUTARE FETELOR! N-am mai apucat sa va scriu de aproape o sapt cred. Am fost ff ocupata. Intram sa va citesc putin da nu apucam sa citesc decat cateva pag. apoi plecam iar. Azi am zis ca tre neaparat sa va scriu ca in sf. am constientizat cum misca bebeu. Eram la munca si cum tineam eu mana pe burtica am simtit un tiic, ticc, ticc, intr-o parte . Cu 5 in inainte ma plangeam la o colega ca nu-l simt odata cum misca si deja ma gandeam ca poate s-a intamplat ceva apoi mititelu mi-a raspuns: " aici sunt mamiii" lovea si el cat putea de tare si eu ca nesimtita nu simteam era nici sa nu-mi dau seama.Acum dk stau sa ma gandesc bine parca am mai avut senzatia asta asa mica de tic tic tic ,da cred ca nu mi-am dat seamaFelicitari Castelanei si Annei pt puztulici.Magdome, bine ai venit la noi in odisee. Am citit doar cateva pagini asa ca ma duc sa mai recuperez cat mai pot ca deja mi se inchid ochii. Azi schimab si semnaturica am intrat in 19

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

M-am intors acasa astazi dupa-amiaza. Eram bine...pana pe seara, cand Iulia a inceput sa raguseasca, usor...pe la 10, dupa ce ii culcase sotul, s-a trezit plangand, era rosie-vinetie si nu putea respira.
L-am trimis pe sot cu ea la urgenta, in 10 min erau acolo. Au fost cele mai negre momente din viata mea, imi vedeam copilul albastru si neputincios.
Acum e ok, e in afara oricarui pericol, i-au facut o doza de dexametazona si vom continua acasa cu aerosoli cu adrenalina.

Mie mi-au reaparut contractiile regulate si vad ca reapare sangerarea, probabil de la stress. Am vorbit cu ginecologul, maine trebuie sa fac morfologia si ma voi reintoarce la spital.

Psihic sunt la pamant. Vroiam doar sa va atentionez pt. ca aveti si voi copilasi mici: la cel mai mic semn de raguseala fugiti cu ei la spital. Laringita poate duce rapid la insuficienta respiratorie la copiii mici. Mai bine faceti un drum degeaba.
Si intrebati medicul daca v-ar fi util sa aveti in casa Desitin/adrenalina sau dexametazona si sa va invete sa acordati primul ajutor in caz de sufocare.
Eu, desi stiam ce trebuie sa fac, nu aveam cu ce. Acum le am pe toate in casa, sper sa expire in dulap...

Aveti grija de burtici si de copilasii mai mari.

Diana 22+ , mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Mai fetelor voi cum stati cu mancarea? Eu azi am mancat de 3 ori mancare gatita, am mancat paine goala intre mese si tot imi e foame. Am mancat pana si merele cu paine poate poate imi potoleste senzatia asta.. nu stiu ce sa mai mananc. Acum ma gandesc ce sa imi mai fac de mancare ca sa pot dormi si eu linistita in seara asta, ca pana nu calmez senzatia asta n-am nici o sansa sa dorm iar dimineata imi va fi rau de foame... Of deja sunt o pacoste pentru frigider. Si dupa cum spuneam si mai devreme, nu ma crede nimeni ca mananc atata ca nu se vede deloc.. zici ca fac foamea sa-mi mentin silueta. Oare unde intra atata mancare? cand se digera si unde se duce atata de nu se depune?

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor, ce spor aveti la scris, greu sa tina omul pasul cu voi!!!

Magda, ma bucur ca mai e cineva care nu vrea sa afle sexul copilului -- o sa avem niste surprize minunate!!!

Miria -- eu mi-am lasat copiii sa deseneze pe pereti pana in vara asta. Dupa ce Jodie a implinit 3 ani, am zugravit si am explicat regulile si nu s-a mai intamplat. Cred ca e o etapa prin care trec toti, unii mai devreme, altii mai tarziu.

Dianami -- sanatate multa si tie si micutei si sa revii cu vesti bune.

Va pup, fug sa ma intalnesc cu o prietena pentru lunch.

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput