MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata.

Andanii, pe pagina asta gasesti trei cazari in zona in care vrei: http://www.turistinfo.ro/cluj_napoca/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-cluj_napoca.html. E pensiunea Deja-vu, pensiunea Ginero si hotel Pami. Daca vrei deschide cu google harta cluj, si vezi cam unde sunt hotelurile fata de sala de sport.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata.

Andanii, pe pagina asta gasesti trei cazari in zona in care vrei: http://www.turistinfo.ro/cluj_napoca/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-cluj_napoca.html. E pensiunea Deja-vu, pensiunea Ginero si hotel Pami. Daca vrei deschide cu google harta cluj, si vezi cam unde sunt hotelurile fata de sala de sport.

Asa zboara kg mele...

Multumesc puisorule ... nu m-am hotarat inca unde voi sta.

Despre mine tot aia ..... sunt cu rusii pe cap , ma dor toate cele , de mancat mananc conform zic io ... nici macar cioco n-am mai mancat .... sa vedem cantarul ce va zice

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fetelor,am intrat sa vad ce mai faceti...io acum am venit de la control... am scapat de aia mare si-am ramas cu alea mici...vestea proasta e ca trebuie sa repet tratamentul asta de 10 zile o perioada mai indelungata-inte3si 6 luni..nenorocitele astea de pastile se iau inaintea mesei cu o juma' de ora iar ultima trebuie neaparat sa fie inainte de culcare[vezi doamne ca nu lasa sa se depuna peste noapte sedimente]...asta tradusa in montignaca inseama ca o sa mananc seara-10 zile pe luna...oricum ieri am fost monti azi la fel o sa fiu conforma-dimi a fost 2 feliute de salam cu o bucatica branza de vaca la pranz ceva usor [iaurt cu fulgi de ovaz]iar pt. celelalte 2 meseam supica de fasole verde si fasole verde scazuta[daca am luat punga de 1 kg-asta e]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

maya sanatate multa

ce sa va zic de mine .... is harnica .... am facut checiap : rosii, ardei, telina, ceapa , coapte, macinate, blanduite si fierte pana la omogenizare .... super mi-a iesit
am copt gogosari si ardei kapia sa bag in congelator ... si azi asta fac am luat 3 kg ... sunt buni la iarna

muraturile sunt excelente ... cele pe care le-am pus in butoi combinate

azi vreau sa fac chifle cu tarate

va pup

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

maya, sanatate si de la mine!

andanii, ce de bunataturi la tine ...mai ales partea cu muraturile. eu de-abia astept sa mananc orice cu muraturi...e singura salata care-mi place (pe langa cea cu ton). la noi tocmai se pun/fac/clocesc si stau pe langa borcane cuminte.

eu m-am cam deprimat...again...am vazut niste poze cu mine de-acum 5 ani...daca am timp le pun pe adresa comuna sa vedeti la ce trebuie neaparat sa ajung ca sa-mi revina verva. noroc ca treaba asta m-a mai mobilizat putin si am mai redus abaterile

Mergi la inceput

Andanii, ce harnicuta esti . Mi-am mai amintit de o posibila cazare, la Hotel Sport de unde puteti ajunge la sala si pe jos. Gasesti info aici http://www.tourismguide.ro/tgr/hotel_sport_cluj-napoca_1751.php. Dar e cam scump.

Maya, important e sa te faci bine. Seara poti manca ceva legume ca sunt usoare.

Meniu azi:
MD: dovlecei cu gogosar
P: pulpe prajite cu sparanghel( am mancat pt prima data sparanghel dar nu m-a dat pe spate fata de cat e de scump)
C: supa crema de conopida

toate slabutele

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

m-am uitat la Oprah la interviul cu Michael din '93...a fost frumos si mi-au dat lacrimile de cateva ori. tocmai ce s-a terminat emisiunea.

despre monti n-am ce scrie.

Mergi la inceput

Ymca, o sa ma uit si eu in dimineata asta.

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Bieinteles ca nu e nici un MJ la Orah . Vorbeste de hormoni

Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

'Neata, fetele,
Cine stia cu ce se poate combina mazarea uscata? Am facut ieri, dar numai cat am fiert-o, dupa ce o lasasem peste noapte la inmuiat, si am lasat-o asa deocamdata, caci nu am stiut ce sa fac din ea si cu ce sa o combin. In orice caz, am citit abia dupa ce am pus-o la fiert cate calorii are si nu prea am fost multumita, sunt 348 de calorii la 100g...
A, si daca tot sunteti inspirate, poate va vine in minte vreo reteta cu carne de rata...Mi-a adus aseara mama o rata de la tara, mi-am propus sa o prepar azi-maine, dar as prefera ceva monti, ca sa o pot "gusta" si eu.
Pe astazi traditionalul mic dejun, adica iaurt 0% si fulgi secara, la pranz mazare cu ...?? si seara cred ca ceva fructe (kiwi sau pomelo).
Andanii, ce super bunataturi pregatesti......ardeii capia copti - cei mari, rosii, si carnosi, sunt preferatii mei, cumpar cu bidoanele din kaufland. Acasa nu prea sunt in stare sa-i prepar pentru ca nu suport mirosul de la coptul de legume (pana si vinete iau de la mama, ca ea le coace la tara, are o placa pe care o plaseaza in curte, intr-un loc unde mai facem si gratar).
Maya, sanatate multa si sa scapi cat mai repede de povara tratamentului.
In rest, fetelor, sa aveti pofta (de slabit, evident) si s ane auzim cu bine.

Mergi la inceput