MONTIGNAC (127 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 7
valentinag spune:
Moama puiule,felicitaaari!Foarte tare esti!
Mikka,sincer,eu nu cred ca este asa o tragedie sa pun un cartof la ditai oala de ciorba si cand mananc sa mananc o bucatica mica!Oricum,eu in post,calc alaturi foarte des,pur si simplu nu am cum sa tin strict.
Melany,i-as lasa eu,da nu ma lasa ei pe mine
dinubebe,sa stii ca monti nu e compatibil deloc cu gastrita si durerile de stomac in general,am si eu aceeasi problema,din pacate...
Maya,sanatate multa!Nu vreau sa te dezamagesc,dar sa stii ca greutatea asta nu este relevanta!Si eu dupa 3 zile de nemancat eram cu 3 kile in minus,dar dupa o zi de mancare normala,au revenit miraculos
Azi am inceput cu un covrig,por'ma nimic,fac sarmale cand ajung acasa si eventual mananc si-o ciorba de fasole!
O saptamana minunata va doresc!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Vali,
Maya, tinem pumnii sa treci usor si peste asta.
Azi am facut si o ora de tae bo iar acum ma pregatesc sa duc pitica la clubul juniorilor.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
ymca spune:
puisorul, ce-mi vazura ochii ???felicitari! esti cea mai tare! ma bucur enorm pentru tine si bafta la schimbarea targetului! eu nu am inceput inca nimic...n-am avut bani (trebuia sa iau ceaiuri diverse de la plafar, si meniu special pentru mine si n-am avut resursele financiare necesare). In plus, am descoperit o abatere care imi erodeaza orice urma de vointa. Momentan trec printr-o perioada de Monti+ abaterea respectiva; o perspectiva unica si originala pentru organismul meu greu incercat. Sunt in tot felul de testari...am citit undeva ca trb sa-mi respect trupul ca pe un templu si asta fac...ii aduc o ofranda dulce zilnica. Dar fac sport asiduu si am avut parte si eu de un cantar semi-prietenos: 71.5kg.
de prietenos ce e cantarul, am fost la cumparaturi in weekend si am probat o pereche de pantaloni care pareau a-mi fi buni...i-am inchis pana cand a pocnit fermoarul. i-am ascuns la loc in raftul de pantaloni. am iesit jenata din magazin, stresata ca ma urmareste gardianul de la usa. ce mai puteam sa mai fac?
ar prinde bine un concurs acum la final de an, pe orice tema: cine slabeste mai mult ca %, ca nr de kg, cine are mai putine abateri, orice, orice.
dinubebe, e Ok cu mai multe mese...oricum toata lumea recomanda ca mesele sa fie luate din 3 in 3 ore, cateodata si mai rapid, inainte de instalarea senzatiei de gol, de foame. cica asta-i secretul! asa ca go ahead si sanatate!
mikka, si eu tot dau tarcoale la un magazin naturist...dar nu ma tenteaza tipurile alea de faina...eu stau fascinata la niste siropuri de agave, de malt si de nu mai stiu ce. plus ca-mi place sa citesc eticheta de la efectiv orice articol de acolo
am fost iar in weekend la sala si am cam facut febra pentru ca ni s-a propus un antrenament nou. am fost si la un film prost (cu jennifer Aniston, nu-l recomand - Dragoste fara preaviz parca se numeste). am fost si la 3 locuri de joaca.
Am revenit la meniul fix:
MD: branza cu ardei gras
Pranz: ciorba de legume fara cartofi/ ciorba de vita + gratar de pui
cina: paste integrale cu sos de rosii a la Monti
Apres-cina: pomelo
cand mi se termina pastele fac salata cu ton, ceapa si salata verde.
functionez cel mai bine pe meniu fix.
nu pot sa va spun ca vineri seara la mine in casa se facusera 4 feluri de mancare, toate bune, gustoase, sanatoase dar nici unul monti si-am plecat in dormitor cu un pomelo pe-o revista (ca sa am unde sa pun cojile alea multe)
puisorul spune:
Ymca, mortala faza . Oricum nu esti singura. Am fost cu pitica in market vineri, dupa programul de parc. Sete mare, am luat o sticla de apa plata, jumatate a varsat-o ea printre rafturi apoi a aruncat si sticla care s-a rostogolit sub un raft. Ce era sa fac? M-am inarmat cu nesimtire si gata
Buna ideea cu concursul. Cel putin pe mine m-au motivat sa imi supraveghez mai strict abaterile. Sa vedem ce zic si restul fetelor.
Mai am de savurat salata de ton, ceapa, rosii si gogosar, de baut ceaiul si nani
Asa zboara kg mele...
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Melany, multumesc pt exercitii. Gantere nu am dar ma ajut cu 2 sticle de jumatate umplute cu apa. Deci cum inclinam si eu, se impart caloriile la cantitatea finala de produs. .............. Si acum scoateti majoretele de la naftalina ca vin cu raportul: 53.2 . Sunt ultra-mega-incantata de cum functioneaza dieta acum. Mai am un pic si ajung la target, daca nu modific targetul |
Bravooooooo!!
Ai putea incerca si cu din alea de un litru...500ml e cam pt incepatoare nu pt avansate ca tine!!
Care e targhetul tau?
Eu zic ca sub 50 de kg nu...sper.Pt ca nu ai 1.50 parca...
O zi buna.
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m PUISORULE nici o miscaresi ala mai mare[7mm]si ceilalti mai mici sunt tot acolo..continuu beau apa si ceaiuri...o sa bat recordul-ieri am tinut cont pana la 3,5l asta fara 3 cani mari de ceai...nu este loc in stomac de apa asa ca mancare... mai putina...ma mai chinuie si greata cu durerile stau ceva mai bine..dimineata m-am socat cand am vazut cantarul-83,5..va dati seama ca e prima data cnd nu ma bucur de o asemenea coborare[aproape 2kg in 1 sapt]...tre sa ies plec dupa printisor la gradi...va |
Of, of, daca nu te doare asa tare tot e bine.
Tin pumnii sa se rezolve cat mai repede.
Andanii, apari si tu pe aici, nu ne lasa singurele si neconsolate!
Ce concurs? Vorbiti de concurs?
Eu desi mai am doar 2,5 kg aproximativ pana la target ma bag la orice!
O zi minunata si cu spor.
puisorul spune:
Buna dimineata. Va invit la o cafeluta
Melany, . Targetul e 52 kg la 1.60 m. Nu cred ca vreau mai mult pt ca slabesc foarte tare la fata si arat naspa. Dar trebuie lucrat la tonifiere. O buna parte din celulita de pe picioare a cam disparut dar mai am inca grasime pe abdomen .
Azi vreau sa caut ceva filmulete pe you tube cu gym ball-ul. Daca tot o am macar sa o folosesc.
Asa zboara kg mele...
dinubebe spune:
'neata, fetelor,
Felicitari, puisorule, am asa o banuiala ca vei fi o Craciunita super super sexi de sarbatori, cred ca "cineva" va avea parte de un cadou tare atractiv din partea "Mosului"...
Maya, ce sa zic mai mult decat sanatate si sa scapi cat mai repede de incomoda pietricica.
Mikka, si eu mananc fibre (fulgi de secara) dimineata cu iaurt 0%. Dar am remarcat ca la perioada de "musafiri" e complet aiurea: ma balonez de la orice, retin fiecare picatura de apa, si in plus sunt cu niste pofte si cu o foamete de ma urc pe pereti. Nu va spun ca intr-o zi, la iesirea din scara blocului a trecut pe langa mine o vecina mancand dintr-o paine si mi s-au scurs ochii dupa ea. Sa poftesc paine nu mi s-a mai intamplat, de doua luni de cand am renuntat la ea. De altfel, am vazut ca mai multe fete se plangeau pe aici de inconveniente similare generate de perioada de "mosafiri". In sfarsit, acum a trecut si incerc sa repar daunele pana la tura urmatoare. In orice caz, am remarcat ca mancarea solida nu ma prea slabeste, asa ca de ieri am trecut la supa de rosii, evident fara cartofi, fara orez si fara morcov. La extrema cealalta, pentru ai mei am facut salata orientala cu gogosari in otet, asa ca fug de ea ca ..... de tamaie. Cum supa mea are si foarte putine calorii (am calculat cu toate ingredientele; inca o data recunostinta suprema, melany, pentru "initiere"), ieri numai de-asta am mancat la pranz si cina (vreo 800 ml, cred). Dar avand 25 de calorii pe 100 ml m-am simtit in siguranta.
Astazi, micul dejun clasic cu iaurt 0,1% boni si fulgi de secara, plus (ca sa dau de lucru stomacului care nu e foarte tolerant cu iaurturile in aceasta perioada de "revolta") 300 ml supa de rosii. Asa ca azi iarasi mananc supa de rosii si probabil si maine voi incerca, pana o termin singura, sau fac vreo alergie ceva. De cand cu supa, am reusit sa ma mai impac si cu stomacul meu cel naravas, caci nu prea as fi dorit sa iau vreo pastila in aceasta perioada de regim. E drept ca o fi avand si el dreptate sa se razbune dupa cateva zile condimentate bine cu piper si ardei iute. Si, da, stiu, nu ma prigoniti, nu e deloc sanatos...dar cum sa nu pui un pic de piperash pe varza calita...sau un pic de ardei iute la ciorba de vita...asa ca,da, sunt o pacatoasa...
In orice caz, nu imi prea iese nici cu mancatul mai des, ca mi se pare mult mai incomod, asa ca, daca tot m-am mai conciliat cu stomacul, am ramas tot la varianta 3 mese. Cu maximum doua gustarele intercalate - o felie de wassa sau cateva migdale crude, in caz ca ma razbeste prea rau gastrita.
Cat despre concurs, eu ma bag la galerie, dat fiind ca pentru mine e inca perioada cand kilogramele ar trebui sa se topeasca mai usor si nu m-am confruntat inca cu incapatanarea perioadelor de platou. Oricum, daca imi permiteti o sugestie, eu v-as propune sa calculati cumva procentual kilogramele date jos, si in functie de greutatea initiala si in functie de perioada de cand a inceput regimul, caci altfel se duc kilogramele la una ca mine care abia a inceput si trebuie sa dea jos cam cat e puisorul acum si mult mai greu la "veteranele" acestui topic. Va tin pumnii tuturor si va doresc (si imi doresc) succes la slabit.
Loredana
andanii spune:
felicitari puisorule .... bravooo bravooooo ... esti tare ... fata de mine care stagnez de jumatate de an , mai bine chiar ... innebunesc deja de stagnare
Tu esti din Cluj ????? Merg cu copilu la concurs la CLuj peste doua saptamani si am nevoie de niste indicatii
Concursul se va tine aici:
Sala de Sport GHEORGHE ROMAN
Str. Pandurilor nr. 7(langa Sala Sporturilor Horia Demian)
Fac. De Educatie Fizica si Sport
Trebuie sa fac rezervare la o pensiune cat mai apropiata de adresa asta .... cunosti cumva pe acolo zona ???? nu am fost in Cluj niciodata si nu stiu unde sa rezerv te rogggg mult daca stii .... pusi
ce sa va mai spun .... imi vin musafirii , ma doare burta, capul , spatele
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
puisorul spune:
Andanii, da, e nasol cu stagnarea . Ma repet inca o data, numara caloriile intr-un weekend de ex si poti sa iti faci o idee cam cat de mult mananci chiar daca e monti. Despre pensiune ma interesez si iti spun cat de repede.
Lore, felicitari ca nu ai abandonat lupta . Si apropo de supe hipocalorice uite una pe care am facut-o azi: se pune la fiert conopida cu o ceapa tocata si cu doua bete de telina tocate. Am mai pus sare si cateva lingurite de amestec de legume uscate, am pasat si adaugat o cutie de smantana 12% si gata supa crema. Plus un pic de patrunjel taiat e un deliciu la numai 28.7 calorii.
Si celelalte concursuri se tineau dupa procentul pierdut din IMC daca tin bine minte.
Asa zboara kg mele...