Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
'Neata!

Mimo, corect!
Sunt topita, lesinata total dupa film! Ziua abia astept sa se culce sa dau drumul la film si noaptea la fel, stau pana la 2-3 dimineata cu Cata sa vizionam ![]()
V-am citit pe toate si nu am cuvintele la mine...
Si am o problema mare! la cap! 
Aseara am iesit in balcon sa intind rufele si cu parul desfacut, imi intra in ochi, intuneric in balcon, dupa ce termin ma aplec pe sub rufe sa ies din balcon. Si cum m-am intors, in viteza, am dat cu capul in perete, in muchia de la perete, care are pe dedesubt o intaritura din aia de fier 
. M-am cutremurat, am simtit oasele de la maxilar cum s-au balanganit in cap
si am stat cu gheata in cap...nu se vede nici o zgarietura, m-am pipait si nu simt nimic
Si ma mai doare si acum locul...ce sa fac???? acum stiu, astept sa vad sa nu ametesc, sa nu am greata 
Sou?
Aseara am fost la un seminar culinar de exceptie si a fost extraordinar de frumos si relaxant.
Si m-am enervat rau, dar rau pe soacra-mea!
Sa va zic si de soacra?? 
Pana una-alta, n-am facut mazare, ca n-am avut cand
, le-am facut repede in cuptor pilaf cu ficatei si pui.
Si ce ma bucur cand va aud vorbind de retete 
Stela, Stefu chiar papa cartofi din aia si crochete de dovlecei...de toate...Multumesc lui Dumnezeu pentru un asa pofticios si papacios!
Si o mare
pt. Naty!
Gecko, esti super! am citi cu accidentul si tot ce-ai povestit, va admir nespus! 
Zau daca mai stiu...sunt lovita la cap 
clauclau spune:
O scurta pauza si la mine...astept si mancarica ca mor de foame...
Bubu, aoleooo ce lovitura, ai grija!

Blankar, la fel am patit si eu dupa botez cu Rebe, cateva zile a fost foarte, foarte agitata, nu mai suporta sa-i fac nici baita, urla saracuta, cred ca s-a speriat de la botezul din biserica. Dupa aceea a fost bine, ma rog in masura in care se putea ca ea mereu a fost agitata...si acum este la fel. Razvanel fusese super cumintel iar ea a venit ca o tornada!![]()
Olgutza, subscriu, fardurile de ochi sunt minunate, nici eu nu ma mai despart de ele. La fel si blushul imi place, doar cu fdt nu ma descurca dar nu-i bai. Si eu am primit cadou un fardut de ochi!
Eu nu vreau s-o bag pe Rebe in aglomeratii gen autobuz, tramvai...mi-e frica de virusi si alti carcaiasi.![]()
Uraaa, a venit papica, mai revin dupa ce iau cateva imbucaturi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
mimonix spune:
Blankar, imi pare rau ca va luptati cu colicii...noi am folosit toate medicamentele posibile si nu stiu sa spun care a fost mai bun, ca parca nici unul pana la urma n-a avut efect magic. Magic a fost doar phoenul cald pe burtica (peste hainute) si perna cu gel care se incalzeste la microunde. Perna e un saculet cu gel, se gaseste la farmacie. I-l puneam cal sub burtica si-l culcam pe burta dupa ce-l incalzeam cu phoenul. Oricum , mult nu mai aveti ca doar pana pe la 3 luni dureaza circul asta 
Bubu am stiut
Adio masa calda, adio bucataras! Noi ne delectam cu Ally Mcbeal acum, Teo nu-l vazuse si l-am scos de la naftalina. E mortala fata aia cu imaginatia ei, un fel de Gecko asa 
Kya asa ajutor am si eu la rufe
Sunt din ce in ce mai indragostita de baiatul meu, in fiecare zi e tot mai dezghetat si ma uimeste tot mai tare.Dar si tot mai capos si mai nevricos
Asa vin "la pachet" bucuriile ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bitza037 spune:

hello
hai ca v-am citit printre picaturi dar nu am avut ragaz sa si scriu, asa ca urmeaza o mica scrisorica:
...legat de fasole,Luny,Mimo...eu va vand un pont care nu cred ca le face rau la copii, puneti de seara fasolea in apa impreuna cu putin bicarbonat de sodiu(asta in functie de cantitate bineinteles) iar a doua zi in timp ce fierbe in prima apa mai puneti putin ...va garantez ca nu vor exista explozii![]()
![]()
![]()
idee buna cu nautul a dat Cristina(desi nu am gatit niciodata) si Numeioana zicea de linte rosie(nici d'asta nu am facut)dar merita incercate
Mimo , cu gatitul separat eu procedez cam asa>incercam sa mancam in functie de Antonia, iar cand nu se poate ii fac ei separat ceva :pastrav si legume la aburi, spanac, cous-cous si mai sunt dar nu-mi vin in minte acum, dar de ceva timp, cand mancam mancarea interzisa ei ...vrea neaparat d'aia...i-am dat putin dar am zis ca gata renuntam ca sa scap de stress![]()
... sa-mi zici de unde ai luat creionul ala cu apa????
Naty ma bucur sa aud asemenea vesti legate de servici.....iar legat de refuzul Iulie de a te baga in seama,poate te consoleaza cu ceva ca si Antonia face la fel>cand intram in casa si o salutam rade putin dupa care nu ne mai baga in seama,se intoarce cu spatele(este o forma de protest cum de ne-am permis sa venim asa tarziu)dupa care ii zicem "pa",noi am plecat daca nu vb cu noi si atunci incepe sa planga si vine la noi....
ma bucur ca v-a placut aranjamentul
Gudinde cum nu poti sa deschizi link-ul ???mai incearca de la semnatura
Gecko..raspunsul este da....este un inceput de afacere

Stela ma recunosc in descrierea ta...si eu ma pensez, imi fac unghiile pe sub birou![]()
![]()
Blankar..Antonia a avut colici la greu....cam dupa 4 luni chair 4,6 luni i-au disparut.....
pentru
Sofi cu autobuzul

Antonia, cand iesim din casa vrea neaparat sa mearga cu liftul si noi stam la etajul 1
si sa controleze cutia de scrisori...este mortala...cu autobuzul mi-e frica sa o duc, ca daca-i place asa cum ii place la nebunie cu liftul, statia de autobuz este in fata blocului de langa noi si cine stie ce idei ii mai vin
dar Bubu unde este?????are motivata absenta???![]()
EDIT>ups ....pana ce am terminat eu mesajul de scris a aparut Bubu![]()
![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Dada...am uitat sa ma tztzai la busitura lui Bubu , saraca! Tztztz, ai grija!
Am uitat si de Nico...mesajele tale ma induioseaza asa tare, nu stiu cum o fi si de ce n-oi fi avut si eu parte de simtamintele astea deosebite!
Olga sa stii ca pe mutulica de Dudel l-a speriat autobuzul...n-a plans dar nici nu l-am simtit in elementul lui acolo
Statea nemiscat si clipea cu grija ![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Blankar, colicii tin pana in jur de 4 luni, apoi se reduc treptat si trec. Nici la noi nu a fost vorba sa treaca cu ceva anume, am incercat de toate, pana la urma cel mai bun s-a dovedit a fi un preparat de farmacie pe care-l luam saptamanal caci expira la saptamana.
Naty, ma bucur ca merge bine treaba si va acomodati cu noul program. De-acum lucrurile or sa se aseze usor, usor.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
bitza037 spune:
aoleuuuuuuuuu Bubulece lovitura!!!!!nu stiu daca trebuie sa faci ceva dar urmareste simptomele, desi in timp ce citeam ce ai scris ma intrebam ca atunci cand isi sparg copii capul nu tot aceeasi sezatie or fi avand????
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Da maaaai, la astia mici ma gandeam cand m-am lovit! dar am dat cu capul intr-o muchie de fier atat de tare de ziceai ca mi-a crapat capu'n doo...doamne fereste! tot ma usturea pielea capului, in rest sunt ok! am psu sa le fac ciorbita de perisoare de pui si ei au desenat cu creta.
La fasolica va zic si eu un pont, pe langa ce-a zis Bitzulina, cand o fierbeti puneti in oala, alaturi de cimbru si alte mirodeii, o lingurita-doua cu menta uscata sau chiar crengutze de menta. Sigur nu vor fi dureri dupa!
Blanka, sa va fie de bine botezul, asteptam pozici!
Mimo, pe Ally am vazut-o cand se dadea la tv, e misto si ala 
Wow, Kya, sa stapaniti sanatosi masina
, ce super trebuie sa fie! 
bubu05 spune:
Da, da, Ioanaaaa, vreau reteta de linte rosie, am cumparat si nu am facut niciodata, pliz!
Mimo, de gatit, tot gatesc ![]()
clauclau spune:
Hm, eu inca ii fac separat Rebeccai de papa, oare ar trebui sa nu ma mai stresez?