Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaGoji spune:
Blanka FELICITARI pentru crestinare! si un
la micul crestin sa se mai linisteasca. Poate e un copilut mai se4nsibil si are nevoie sa te stie mereu alaturi. Asa era Vladut, si tot l-am facut pe-al doilea. ![]()
Kya din naut fac falafel, sau tocanita exact ca si fasolea, sau pasta cu usturoi si ceva condimente. Chiar acum am pus niste naut la inm u i a t si maine fac si niste lipii. Pacat numai ca trebuie lasat atata timp in apa, ca altfel as face mai des. Asa uit. Si acum mi-am amintit si l-am si pus in apa, desi in mod normal e suficient 12 ore. Mazarea alor mei eu tot din aia uscata le fac, si imi iese ca un pireu, fara cojite.
Gudinde, Olgu, Stela si Clau sa aveti zile usoare la servici! La fel si pentru toate mamicile muncitoare 
Naty - i-ai lipsit Iuliei, draga de ea. Cred ca o sa cam fie lipita de tine o vreme buna, pana se obisnuieste cu ideea ca tu chiar daca pleci, te si intorci si nu-i risc sa te piarda.
Ramo acuma cum ii Andru? S-a linistit? Si-a revenit? Si eu cred ca schimbarea mediului si lipsa taticului l-a agitat.
Ariel ma bucur pentru tine ca merge business-ul! 
Gecko imi vine greu sa-mi imaginez ca Vladut era atat de mic cum e Daria acum, cand s-a nascut ea.
Eu il vedeam oarecum mai mare. Si chiar mi-i mai usor acum decat cu Vladut singur la 1 an jumate. Ei nu se prea plictisesc acum, ii intereseaza cam aceleasi jocuri, doar ca Daria se plictiseste mai repede de acelasi joc si Vladut nu, de aici alte conflicte, sau se pocnesc in joaca si dupa aia se supara unul pe altul si se pocnesc de-adevaratelea. ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar salutti! ne-am botezat asa ca suntem in regula se zice ca dupa botez se linistesc pruncii na al meau e mai agitat eu nu stiu de la ce e asa de agitat,elicopterul e pepsi pe langa el ne chinuim cu masa,e haplea 1 ora mananca si 1 ora ragaie am incercat toate soiurile de tetine dar tot un drac e este exact opusul lui Eric ca si fire na asta e,poate se mai schimba pe parcurs inainte de 2 noaptea nu adoarme,parca e setat la botez a fost foarte cuminte si la sala la fel si Eric a dansat,nu stia el ce se intampla dar i-a placut,mai ales tortul cu artificii poze nu am inca ,trebuie sa le primesc dar va pun 2 poze mortale cu ei in rest Eric tot asa de cuminte,a inceput sa spuna si el tot mai multe cuvinte,cand pe ungureste cand pe romaneste e super si se comporta tare bine cu Marc,merge la el ,il mangaiie pe cap,ii duce scutecul muradar la gunoi daca nu era asa cum e nu stiu daca il faceam pe Marc asa de repede(sper sa se mai cuminteasca si el un picut) va pupez Clodute,Sovi????? http://community.webshots.com/user/blanka75 |
pe fuga ca tocmai fugaresc mopul prin casa. Blankar, in primul rand sunt deliciosi fratiorii
. Si Eric arata a flacau
, e matura, nu are mutra de bebelache ca al meu.Si cu elicopterul tau din casa
poate ar fi bine sa incerci Infacol-ul. Este un topic la "parintii intreaba". Pentru ca Marc e asa haplea, inghite o gramada de aer...pe care ulterior il tot elimina cate un pic cate un pic cu ragaieli un ceas de vreme. Ce face infacolul este sa uneasca aceste mici bule de aer (ragaieli) intr-o bula mare dodoloata...si astfel scade timpul cat copilul este agitat din cauza ragaitului. Oare am fost coerenta?Cred ca ariel adusese Infacol la un moment dat si poate ca este si in Ungaria. E o incercare

Va pup si sper sa mai revin pe seara...ca ce ma mananca sub limbaaaaaaaa
mimonix spune:
Neata! Mi-am inceput ziua in mod miraculos scaldata in razele soarelui
si apoi am ras zdravan de campania de colectare de momite imaginata de Gecko
si nadajduiesc ca o sa am o zi buna pana diseara
Asa da!
Vad ca Naty a reusit sa supravietuiasca si incet incet va intra pe fagas normal
Stelace ce bunataturi ai gatit tu acolo!
Sa pup fata harnicuta
Nici Dudel nu mananca mancarea ca atare, tot pasata! Dar din oala noastra ii scot si ii pasez!
Raluca si pe soacra ati mutat-o cu voi , in viloi?
Cu intrare separata si bucatarie inchisa? Daca-i asa, esti un om aranjat! 
Cristina nici nu ma mir ca Vladic plimba caruciorul , am observat in parc ca asta-i treaba de baiat
Toti baietii sunt fani carucioare, probabil pentru ca au roti
Norocos e Vladic ca are o surioara si surioara un carut, ca altfel nu avea el in dotare jucarie "de fata"
Ma bucur ca sunt mai cumintei si ca tu vorbesti chiar de BB3
Eu asa cum mi te aminteam, nu-mi puteam imagina schimbarea!
Revin cu intrebarea: sosul de soia din comert e comestibil? Sau se face in casa cumva? 
Simo singurica doar tu si teroristii??? Ofof 
Pe Bubu sa n-o cautati , am avut grija eu de ea
E cu Meredith, cu Izy, cu George si cu restul gastii pana tarziu in noapte precis
Si ziua cred ca abia se abtine sa nu puna mana pe telecomanda ![]()
Ramo si eu m-am gandit initial ca nu i-a priit schimbarea peisajului, dar imi amintesc ca ati fost plecati la mare si parca n-ati avut probleme cu acomodarea. Noi asa am patit asta vara cand am iesit primele doua dati cu el , in weekend! La tara m-a terminat cu nervii, s-a trezit noaptea urland, am umblat bezmetica prin curte sa incalzesc lapte...apoi la mare, la 2 Mai, cand la 5 si 55 de minute imi arata cu a rasarit soarele 
Apoi s-a obisnuit cu iesirile noatre repetat si n-am mai avut nicio problema. La mare cum s-a comportat?
Acum sa va zic ce mai face. Dimineata se trezise si se foia in patut cand m-a auzit pe mine razand (ii povesteam ceva Marianei) Si deodata il vad ca sare in picioare in pat si incepe: ho-ho-ho 
Ma imita pe mine
Si nu v-am spus ca am evoluat si noi, ne uitam pe carticele...scriem cu creionul cu apa...cantam si dansam ..ehehe! E tot o comedie in casa! Cea mai noua ocupatie e sa deschida si sa inchida usile de la comoda din sufragerie impingandu-se cu burta in ele ...musai trebuie filmat, ca nu-i de povestit!
Azi iar gatesc! Lumeee, daca ar fi dupa mine, nu zic ca Gecko ca numai apa as bea...dar eu numai prajituri si ciocolata de la cofe' as manca ![]()
PS Gecko, tztztz...sa arzi tu bunatate de lasagna ![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
Daaa, am vazut si eu ca se indreapta vremea!
Si am inteles ca zilele urmatoare ajunge pana pe la 20 de grade! 
Blanka sa va fie de bine botezul! Am vazut si puii scumpi. Eric deja are fata de baietel mare! Ce s-a mai schimbat de cand nu l-am mai vazut eu...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
neatza!
stela si noi colectionam carticele cu animale, fructe, legume, e disprat dupa ele, mi le aduce in brate de 'n' ori pe zi![]()
gecko m-ai binedispus in dimineata asta, nici eu nu stiam ca asa le spune 'oolelor'
de miel![]()
kya si Muf are tendinta sa scoata boabele de mazare, dar
, am pasat 3/4 din mancare, cu inimioare cu tot, am pus doar o lingura de boabe, si asa a balotat 2 zile la mazare!!!

aceeasi problema o are cu orezul...cred ca nu-i place cum le simte prin gurita, si ca e de mestecat mai mult probabil
tare cu masina de spalat!
Mufa aduna scamele si se duce la gunoi cu ele, deschide dulapul, arunca, inchide dulapul!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
multam fetelor

Gecko,am infacol dar e apa de ploaie
are aceeasi substanta activa ca si sab simplexul
ii dau sab simplex ca ii bag direct in lapte ,dar
nici un efect(si sab simplexul are mai multa simeticona decat
infacolul,am studiat problema)
poate ca daca nu i-as da ar fi si mai rau
cat timp au colici pruncii astia?
http://community.webshots.com/user/blanka75
luny spune:
blanka off..lasa ca o sa se mai aseze lucrurile usor..sa va fie de bine crestinarea!
pozeeeeeeeeeee!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Sunte pe fuga: raspund cu sosul de soia - se poate cumpara, dar atentie la ingrediente. Cand revin iti scriu ce am cumparat noi ieri.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
raluca2107 spune:
Blankar, sa va fie de bine botezul si sa linisteasca copilul...bu-hu-hu la colici.
Eram restanta cu o felicitare, Kya sa stapanesti sanatoasa vaporul (asa ii zic eu masinii sotului ca e mare pe langa broasca mea), fara incidente si sa va duca in concedii de vis!!!
Mimo, da mai am mutat si socri cu noi ca am vandut si apartamentul lor sa ne iasa calculele, dar si ca sa boierim noi recunosc. Nu au intrare separata, dar au 2 camere, bucatarie si baia lor. Normal ca mai stau si pe capul nostru, dar pe langa avantaje asta e o chestie minora. Ne spala, ne calca, face mancare...sa va mai zic ca ea calca si sosetele lui Sabin la dunga???? Daca va arat sifonierul nostru, e incredibil cata rabdare are, totul e asezat si calcat perfect ca in raft la magazin.
. De socrul meu in schimb nu ma intrebati
, noroc ca nu stau pe acasa prea mult, ca ne-am scoate ochii unul la altul.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Olgutzika spune:
Oribila zi
. Iau o pauza, ca sunt nauca deja...
Vroiam sa va spun ceva dragut: azi de dimineata, cand ajung cu Sophie la mama, ma roaga coana mare sa ma duc la bunica-mea sa ii duc niste piftie si ceva de-ale gurii cumparate de mama aseara. Ii spun ca eu nu mai intru printre blocuri, sa ma chinui sa parchez, sa urc pana la Maia, ca nu am timp, daaar, daca vrea, o duc si o las acolo. Cu Sof, of course. Mama e de acord, si imi spune sa stau linistita, ca se intorc cu taxiul. Si imi vine ideea geniala de a o intreba daca nu mai bine se intorc cu autobuzul. Mama e de acord, crezand ca nu vreau eu sa plimb copilul cu mijloacele de transport in comun ( asa paranoica i-oi fi parut
?!? ). Nu va pot spune cat de atenta si de bucuroasa a fost Sof 

. E prima oara cand merge cu autobuzul ( si mi-am adus aminte cum o caram prin zloata, iarna, pe nepoata-mea Alexandra, pe la 1 an si 3-4 luni, cu tramvaiul, cu autobuzul, dupa mine la antrenament ). Mi-am promis ca o sa o duc si cu tramvaiul si cu trenul ( Cata, ai plimbat Ili cu trenul
? ). Acum...virusi, alea, dar...mai conteaza
?
Ralu, da, fireste ca observandu-te pe tine a invatat ordinea operatiilor. Mintiuta lor e ca un burete acum, inteleg si exprima mult mai multe decat pricepem noi ( sau intelegem
). Asa ca...profita! Mai ales daca ai un copil curios si curajos ca Sanzi
!
Cristina, iti recomand http://educatielibera.blogspot.com/ gasesti o tona de articole si de info acolo. Eu iti doresc mult mult succes. Trebuie sa stii ca nu e imposibil! Pe tine te vad facand asta, eu nu as fi in stare, eu sunt o mama mai buna de cand m-am intors la serviciu, decat inainte...ma rog...
Din pacate, pauzica mea a luat sfarsit, macar nu mi-a sunat telefonul!
Naty,
! Ma bucur ca iti gasesti locul incet-incet si ca iti plac farduletele. Serios ca sunt minunate, am fanii mei aici, care ma lauda in fiecare dimineata. Mi-am comandat si eu fard de ochi, Green Lake, dar fara sclipici ( ma rog, mica, adica ), deci personalizat. Puteti cere ce culoare vreti pentru ochisori, daca nu e pe site. Sa mai spuneti care ati comandat, randunicile primesc cadouri
Stela, poti, da, folosi fard clasic de ochi peste foundation-ul mineral. Va sta la fel cum sta pe fondul de ten clasic...daca era ok, inainte, va fi ok si acum. Dar, fardul de ochi mineral NU se compara cu niciun fard de ochi pe care l-am avut eu pana acum....ma rog pentru rujuri si rimeluri minerale ![]()
Chiar plec, paaa!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism