LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica. Am venit si eu de la lectia deschisa, a fost frumos prima parte, cam agitatie intr-a a2 a parte. Andrei e mai bine, dar tot tuseste. Am mai avut treziri nocturne, dar comparativ cu ce a fost azi e parfum. Ma duc la datorie ca bona a profitat ca sunt acasa si iar are niste treburi urgente de rezolvat, asa ca pleaca.

Sabina Teodora

Multa sanaate puilor bolnaviori!

si o zi buna!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Betty, felicitari! Bun venit pe lume bb2 de mami Betty!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Felicitari Betty! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetele,

felicitari betty, sa-ti traiasca bebe2iu' si sa fie sanatos !
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit !!

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

apropos de pampersi si biberon: Nati inca mai foloseste pampersi, nu am reusit sa o dezvatam si de asemenea, inca mai bea din biberon laptic.
Ea bea la pranz, dupa ce mananca niste ciorbica, cam 200-300 ml de lapte (in functie de cata ciorbica papa: daca papa mai putina, bea 300 ml lapte, daca papa aproape sau tot castronelul de ciorbica, mai bea doar 200-210 ml); dupa masa de seara ii facem baitza si apoi la nani cu un biberon de lapte - aprox 200-250 ml; peste noapte se mai frichineste in jur de 3-4 dimineata si dupa ce bea ratzia de lapte (cam tot 200-250 ml) se potoleste; cand se trezeste la aprox. 9-9.30 dim. cere iar lapte, dar evitam sa-i dam ca sa pape micul dejun: ou, paine prajita cu sau fara unt, cremwurst, lapte (ProdLacta la cutie) cu fulgi de proumb in castronel etc...din nefericire nu prea da rezultate..pana la urma cred ca mai bine ii dam un biberon de lapte si dim si daca mai ciuguleste apoi si niste fulgisori de porumb, alune, paine prajita, biscuti etc bine, daca nu, macar ramane cu laptele la biberon baut.
Laptele din biberon este intotdeauna lapte praf Nan3.

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Betty, eu am intrat sa iti urez nastere usoara si, cand colo, ce imi vazura ochii??? Ca bb nu a avut rabdare pana sa ajungi tu la spital, ci a vrut sa scoata nasul in lume cand a vrut el, scump mic. Sa va traiasca baietelu' brunetelu' si sa va insenineze viata si sufletele alaturi de Mario cel roscatel!!! Sa ajungeti cu bine acasa si acomodare usoara!!!

O sa vezi ce repede o sa te refaci tura asta ;)

"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Nana, Rox,, multa sanatate puiutilor bolnaviori. Am vazut ca situatia s-a imbunatatit si ma bucur ca e mai bine, ca tare v-ati mai stresat si ati trecut prin niste momente...

Multa sanatate TUTUROR copilutzilor bolnavi si sa se vindece repede!!!

Valentina, multa sanatate si tie!!! Ai mai mare grija de tine. Eventual incearca si o tura de vitaminizare naturala acum in prag de iarna.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Teo, sa iti traiasca Mihnutzu', calaretu' din poveste!!! Sa va aduca multe bucurii, fericire si sa fiti sanatori, voiosi si cu noroc 1000 de ani de acum incolo!!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Timotei de mami digutix
Sabina Teodora de mami Diciu

Sa va fie viata minunata, plina de fericire si noroc!

Betty, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si frumos, ca papacios cred ca deja este. Sa fiti fericiti toti patru si sa va bucurati de clipe minunate impreuna. Refacere rapida!
Erina, sa-ti traiasca nepotelul!
Yaia, eu inca nu ma obosesc. Si noi servim pampers in fiecare seara plus 2 canute cu lapte. Mi-am propus sa-l dezvat de pampers-ul de peste noapte la primavara, cand vreau sa-i scot si biberonul. Desi Andrei papa cu aceeasi placere atat laptele cat si branza sau iaurturile, imi este teama sa nu patim ca Alexandra. Cand i-am scos biberonul a renuntat sa mai bea lapte. Cu greu am reusit sa o determin sa-l accepte din nou si asta pacalind-o cu nesquik.
Ancasilv , sanatate multa lui Vladut.Mai mult ca sa stau eu linistita, vreau sa merg si eu cu copii la un copro.Alexandra,mananca bine se odihneste destul, dar are niste cearcane. Ma bate bandul sa nu fie o giardia. Pe de alta parte as face si eu analiza. Poate Doamne fereste un nenorocit de parazit sa fie cauza starilor mele de rau.
Roxana, ma bucur sa aud ca Andrei se simte mult mai bine.Usor veti scapa si de tusea asta. La Andu al meu a mers foarte bine siropul din muguri de pin(de la plafar).
Nana, sper ca si fluturasul tau a depasit perioada grea si acum se simte bine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes, cum o fi din nou acasa? Abia astept povestirile tale pe tema asta.

Din curiozitate (scuze daca intrebarea-ti pare prea personala - in ce domeniu ti-ai facut studiile?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, mii de scuze, dar eu sunt in urma rau cu cititul. Mai bine zis eram, ca am reusit sa recuperez cat de cat.

Am ajuns cu bine acasa, am facut tot posibilul sa fie cat mai usor pt Lisa, insa e ca la casa de nebuni, si asta nu musai din cauza scumpilor mei pui, ca unii din adulti (a se citi tatal meu ) au ideile lor si ma dispera!!!! Am avut si cateva zile mai plangacioase, insa stiam ca vor veni si ca vor trece, asa ca am plans cat am vrut si gata . Nu aveam eu motive sa plang, insa stiam si asta ;) Sotul a avut rabdare si a primit cu docenta toate scatoalcele mele si furia mea , ca stia ca nu are rost sa se impotriveasca - deh, experienta de data trecuta . Unde mai pui ca Lisa a racit si vreo 2 zile i-a curs nasul la greu, respira ff greu si s-a tot trezit noaptea, a dormit agitata etc. Eu chiauna, ba unul, ba altul se trezea, Lisa a mai venit in pat la noi si dormeam cu grija ba de unul, ba de altul. Si alaltaieri mi-a fost un rau cu o durere de cap si ameteala de imi venea sa urluuuuu!!!! Am luat 2 panadoale si m-am culcat, am baut o cafea ness cu lapte si spre seara m-am linistit, dar a fost cumplit

Acum ne-am intrat cat de cat in ritm, sotul a fost in concediu pana azi, de maine merge inapoi la serviciu si voi ramane de capul meu. Cred ca va trebui sa incep incet-incet sa preiau si businessul, ca sotul nu se va putea ocupa in continuare chiar de toate, asa ca voi avea niste zile de toata frumusetea. Plus ca vin sarbatorile si vor incepe sa curga emailuri si telefoane cu tot felul de intrebari, care mai de care mai cretze! Dar sunt din nou Adi cea apriga si napraznica .

Ca intrebai de studii... Eu am terminat litere, romana-engleza. De ce intrebi?

Si musai vreau sa iti spun ca mi-a placut la nebunie poza "retro" cu Ioana . E ff frumoasa si delicata. Pare asa un copil calm, linistit si cooperant. Acum tu sa confirmi daca e doar impresia pe care o lasa poza ;)

Tin pumnii sa treaca repede zilele solo si sa ti se intoarca ajutoarele.

Si sa va fie de ine si inghetata. Vad ca va faceti intarirea imunitatii pt iarna

fetele cochetele

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput